vineri, 11 mai 2018

Pământul în tranziție către Noul Pământ: Viitorul este Acum


Noordhoek Beach by Steven Joffe

Celia Fenn

Frumoasa noastră planetă se află în procesul tranziției către Noul Pământ. Aceasta este o schimbare majoră care este punctul culminant al schimbărilor și a lucrărilor energetice care au avut loc pe Pământ încă din 2011/2012 când Pământul a intrat pentru prima dată în noua sa rețea cristalină de diamant 5D. Ultimii 7 ani au fost petrecuți cu pregătirea Planetei și a Omenirii pentru trecerea în stări Multi-dimensionale și Cuantice ale Conștiinței Realității.

Ne despărțim de vechea narațiune 3D a Realității care a determinat o realitate ”consensuală” sau colectivă și ne îndreptăm către o stare a Realității pe mai multe nivele care este creată la nivel individual sau de grupuri de ființe ”Creatoare” împuternicite care își exersează capacitatea de a-și focaliza energia și de a modela energia plasmatică într-o experiență materială manifestată. Da, acest lucru înseamnă că nu vom mai fi limitați de așteptările colective, ci vom fi liberi să ne creăm propriile noastre narațiuni și povești care exprimă ceea ce noi dorim să experimentăm în viețile noastre materiale și fizice.

Schimbările din corpul energetic și de lumină pe care le-am experimentat în ultimii 10 ani sau mai mult, au fost destinate eliberării noastre de vechea matrice colectivă și să ne reprogrameze ADN-ul astfel încât să putem funcționa în această realitate multidimensională care se bazează pe Pământul 5D.

În acest moment magic din istoria Pământului, noi existăm, de fapt, în două locuri în același timp, poate chiar fără să ne dăm seama de acest lucru. Noi existăm zilnic pe ”vechiul” Pământ, dar existăm și pe Noul Pământ dacă ne creștem în mod conștient frecvența la nivelul care ne permite să intrăm pe Noul Pământ (și dacă citiți aceste lucruri, înseamnă că despre voi este vorba, altfel nu ați fi găsit acest articol!). Aceste două versiuni ale Pământului există în mod simultan în același spațiu, dar în dimensiuni diferite.

Teoria cuantică dimensională ne spune că este posibil ca obiectele să existe în același spațiu, dar în dimensiuni diferite. Puteți fi conștienți de aceste două ”nivele” doar dacă sunteți în stare să vă ”acordați” la aceste frecvențe diferite. Dacă sunteți o Ființă a Noului Pământ cu un Corp de Lumină de Diamant, atunci, da, sunteți capabili să vă acordați la ambele frecvențe chiar acum.

La început ar putea fi puțin ciudat să faceți trecerile între aceste două realități de mai multe ori pe zi, dar ne obișnuim treptat cu trecerile și vom descoperi ca am pus piciorul în noile spații.  

Este important să vă dați seama când vă aflați într-un spațiu 3D și când vă aflați într-un spațiu 5D sau mai înalt vibrațional. Veți fi, desigur, capabili să simțiți foarte clar în ce tip de spațiu și dimensiuni vă aflați după reacțiile voastre. Dacă vă simțiți stresați și neliniștiți sau furioși și plini de frică, atunci vă aflați într-o dimensiune 3D. Dacă vă simțiți relaxați și mulțumiți, atunci vă aflați într-o dimensiune 5D.

Puteți alege! Puteți identifica dimensiunea și să o schimbați pur și simplu prin a vă angaja energiile creatoare interioare și făcând alegeri. Nu mai sunteți ”blocați” în nici o realitate. Totul este fluid! Puteți alege să ieșiți din realitatea în care vă aflați și să alegeți o alta sau puteți schimba realitatea în care vă aflați prin re-imaginarea ei. Acest lucru nu va fi întotdeauna posibil la un nivel 3D, dar cu siguranță va fi la un nivel 5D.

În următoarele câteva luni, începând de acum până la Poarta Leului din August, ne vom obișnui cu ”simțirea” trecerilor dimensionale și cu alegerea și modelarea realităților ca o pregătire pentru începutul separării dimensionale care va începe în acel moment. Pur și simplu asta înseamnă că după data de 8/8 cei care vor fi suficient de evoluați vor fi capabili să pășească în acel spațiu mai înalt dimensional ca urmare a alegerii lor de a fi acolo, dar cei care se află în spațiul 3D nu vor fi capabili să acceseze spațiul mai înalt dimensional. Cei care sunt multidimensionali vor fi capabili să acceseze spațiul 3D dacă așa doresc și dacă mai au muncă de făcut acolo, dar puteți alege să migrați în realitățile mai înalt dimensionale.

Aveți cam 3 luni la dispoziție să începeți să faceți alegeri, prieteni călători. Pentru că într-adevăr, Noul Pământ se manifestă și noi suntem invitați să trecem acel pod magic care a fost activat la Poarta Stelară 5/5 din 5 Mai. Acest ”Pod Curcubeu” se află în voi și se va activa de îndată ce faceți alegerea de a vă re-loca viața pe Noul Pământ multidimensional.

Este alegerea voastră.

Pregătirea pentru schimbare și ”Undele rotitoare” ale Luminii Fotonice de Diamant și a Codurilor Apei

Pregătirea pentru această schimbare a început imediat după Poarta Vărsătorului din 2 Februarie. Începând din martie undele rotitoare de energie cosmică s-au intensificat într-o așa măsură încât nașterea creatoare a Noului Pământ a fost de neconfundat!

Aceste valuri de energie cosmică ”ridică” materia în forme mai înalte de lumină pulsatoare care sunt necesare ca aceasta să existe în dimensiunile mai înalte ale Realității Pământului pe Noul Pământ. Ele sosesc în același timp cu Lumina Diamant și cu Codurile Apei care sunt primite chiar acum.

Nu este de mirare că corpurile noastre fizice sunt atât de afectate de acest proces energetic, așa cum este și Pământul.

Pământul intră într-o perioadă de ”însămânțare” a Noului Pământ și a ”Noii Lemurii”, o versiune a Realității Noului Pământ care va fi o caracteristică a Paradisului Pământesc și care va sta în centrul procesului ReNașterii despre care vorbea Arhanghelul Mihail.

Acest proces de ”însămânțare” a început în Hawai unde energia lui Pele, Zeița Focului, ajută la inițierea proiectului Noua Lemurie. Ceea ce poate arăta ca distrugerea nivelului 3D este manifestarea nașterii Tiparului Noul Pământ/Noua Lemurie pentru Dimensiunile Mai Înalte. Acei Galactici Bătrâni care lucrează cu energia Noii Lemurii și a căror misiune este să-i ghideze pe ceilalți de-a lungul podului sunt deja la locul lor în Hawai. Ei vor simți în ei înșiși nevoia de a deschide accesul către Noua Lemurie atât pentru ei înșiși cât și pentru cei care li se vor alătura.

Acest proces are loc și în corpurile celor care evoluează în Lumina de Diamant și se pregătesc să migreze în Realitatea Noului Pământ.

Primul pas a fost Reconectarea Galactică, când emisfera cerebrală Dreaptă și emisfera cerebrală Stângă au fost echilibrate și energia creatoare a fost lăsată să curgă. Acest lucru a făcut posibilă Conectarea cu Consiliul Galactic și ca misiunile să fie transmise celor care vor fi deschizătorii de drum și ”Activatorii Podului” pentru acest proces.

Cei care se pregătesc pentru migrarea pe Noul Pământ sunt cei cărora Sistemul Nervos Central le este ”recablat” pentru un nou mod de viață. Acest lucru poate fi istovitor pentru corpul fizic, dar este necesar. Pe Noul Pământ multidimensional, vom folosi ”magia”, care este modul cel mai bun de a-l descrie. Ne vom folosi puternicul și nou activatul Creier Drept pentru a canaliza puterea Galactică și Lumina de Diamant și vom modela în mod activ energia plasmatică în formă prin intenție și vizualizare.

Această ”magie” trebuie să se miște prin corp prin Sistemul Nervos Central. Acest lucru înseamnă că corpul vostru simte acum o forță puternică care nu a mai fost simțită de oameni de mii de ani. Este o forță electrică care ”sfârâie” de-a lungul sinapselor nervoase și crează un sentiment ca de ”vibrație” în corp. Poate crea și stări de epuizare intensă, amețeli, neliniște și insomnie până când corpul se obișnuiește cu nivelele crescute ale electricității creatoare care trece prin sistemul nervos.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care trebuie să integrăm Lumina de Diamant și Codurile Apei. Codurile Luminii de Diamant ne vor ajuta să direcționăm Focul Cosmic prin corpurile noastre prin intermediul Sistemului Nervos Central care a fost proiectat inițial doar pentru acest scop în tiparul ”Adam Kadmon”. Da, oamenii sunt proiectați să fie în măsură să direcționeze curenți electrici de un ”voltaj” foarte înalt prin corp și să folosească această capacitate pentru a modela energia/plasma în formă. Codurile de Diamant ale Apei fac ca apa din corp, care reprezintă 80% din acesta, să fie o matrice clară și transparentă pentru transmiterea și proiectarea acestei energii electrice luminoase, așa cum este proiectată lumina printr-o prismă. Pe măsură ce lumina se mișcă prin această Prismă de Diamant care este corpul vostru, ea poartă ”codurile” sau instrucțiunile despre cum să modelați energia în materie astfel încât să puteți crea ceea ce vedeți sau doriți în formă manifestată.

Deci, în timp ce acest proces poate fi inconfortabil, el vă pregătește pentru migrarea voastră în Realitatea Noului Pământ unde veți avea nevoie de aceste daruri și talente pe măsură ce stabiliți o nouă relație cu Pământul și cu Natura.

Noul Pământ și lumea Naturii și un nou mod de a Interacționa și Co - Exista

Atunci când ajungem pe Noul Pământ, vom intra într-o nouă relație cu Natura.

Vom fi ajuns deja să vedem Natura ca pe o Ființă sau Realitate ”vie” și vom avea o oarecare experiență de a ne fi conectat cu acea realitate și vom avea cu siguranță un mare respect și o onorare pentru acea realitate pe care o numim ”natură”.

Popoarele Indigene ale Vechiului Pământ și cei care au rădăcini în lumea Lemuriană știu că calea de a avea o viață plină de succes pe Pământ este prin onorarea vieții Naturii și de a trăi într-o stare de comuniune cu ”Spiritul” Naturii.

Scopul ”Șamanului” în comunitate era de a servi ca ”punte” între oameni și Lumea Spirituală așa cum se regăsește ea în Natură și în Timpul Visului sau Dimensiunile Mai Înalte.

Pe măsură ce intrăm pe Noul Pământ vom deveni cu toții Șamani pentru că va fi nevoie să înțelegem cum să ne conectăm și să interacționăm cu Natura cu Respect și Onorare. Nu putem să aducem cu noi vechile energii 3D care privesc natura ca pe ”resursele” pe care noi le folosim așa cum noi simțim. Nu mai putem acumula prin lăcomie și să ne ținem de ”resurse”. În esență vom învăța să onorăm ceea ce este și să împărtășim ceea ce ne este dat numai după ce cerem permisiunea Spiritelor Naturii și Elementalilor sau creând noi înșine ceea ce avem nevoie.

Modelul social al Noului Pământ se va baza pe respectul față de Pământ și pe munca în comun în comunitățile care onorează aceste idei. Tema centrală a fiecărei comunități va fi Iubirea, și va fi iubirea de sine, unul față de celălalt și pentru întreaga viață de pe Pământ. Comunitățile vor învăța copiii cum să crească în această Realitate a Noului Pământ și cum să folosească magia care curge prin corpurile lor pentru a crea ceea ce ei au nevoie.

În timp ce ne pregătim pentru migrarea pe Noul Pământ, ar fi o idee bună să începem să învățăm câteva tehnici șamanice de bază pentru conectarea cu Pământul și cu energiile Elementalilor. Învățați cum să vă conectați cu energiile magice care curg prin corpul vostru și cum să le direcționați în creație manifestată pur și simplu prin Iubire și Intenție.

Aceasta va fi cea mai mare aventură de până acum!

Ne vedem de cealaltă parte, cum s-ar spune!


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.