duminică, 13 mai 2018

Era Amintirii



Conștiința Unicornilor prin Natalie Glasson

Salutări, noi suntem Conștiința Unicornilor, vă aducem iubirea și binecuvântările noastre și vă scăldăm în puritatea luminii noastre. Vibrația noastră este similară celei a Tărâmului Angelic. Scopul nostru este să servim și să susținem o mai profundă conectare și amintire a Creatorului. Asemeni Tărâmului Angelic noi suntem vindecători puternici, împărtășim înțelepciune, inspirație și cunoaștere sacră și vă aliniem cu puritatea și esența ființei voastre. Misiunea noastră în acest moment este să susținem Era Amintirii pe Pământ și în procesele de ascensiune a lucrătorilor în lumină. Încă din 2012 omenirea a existat în Era Iubirii, fiecare activare, schimbare ascensională, vindecare, trezire și experimentare a iluminării a fost focalizată pe iubire. Era Iubirii este un val de energie și un nivel de creștere care are o intenție și un scop în timp ce acesta se împământează în Pământ și în omenire. Scopul Erei Iubirii este să susțină iubirea de sine, conectarea cu și întruparea iubirii necondiționate, a percepțiilor născute din iubire și a expresiilor iubirii pure. S-ar putea să recunoașteți că multe provocări, procese de creștere, treziri și vindecări ar fi putut fi conectate cu scopul Erei Iubirii.

Unele suflete de pe Pământ întrupează deja scopul Erei Iubirii, pentru că focalizarea lor este acum pe experimentarea vieții ca iubire și cu iubire. Alții se focalizează pe întruparea scopului Erei Iubirii perfecționându-și capacitatea de a se iubi pe ei înșiși și de a fi iubirea Creatorului pe Pământ. Nivelul creșterii voastre spirituale și faptul că fie ați întrupat Era Iubirii sau nu, depind de cât de evoluat sau de înțelept este sufletul vostru. Depind mai degrabă de riscurile pe care vi le-ați asumat în trecut și în viețile voastre trecute în a vă expansiona în a fi iubire și a împărtăși iubirea, ceea ce înseamnă că poate fi mai provocator să întrupați iubirea. Când vă asumați riscul de a evolua și de a împărtăși iubirea dincolo de zona de confort, puteți experimenta iubirea supremă a Creatorului sau durere datorită respingerii sau fricii. Așa că, se poate ca cei care găsesc ca fiind provocator să întrupeze iubirea și să fie iubire sunt cei sunt cei care au călătorit pe calea spirituală înainte și au experimentat cel mai mult. O idee interesantă este că cei care sunt avansați în ascensiunea lor acum conducându-i pe ceilalți în lumină s-au putea să nu fie suflete avansate, ele ar putea fi, în schimb, suflete care au călătorit mai puțin pe Pământ și au mai puține de vindecat. Sufletele care au încă de avansat spiritual sau poate să se trezească, pot fi sufletele avansate deoarece ele și-au luat mai multe de lucrat și rezolvat spiritual, prin urmare, au nevoie de mai mult timp. Nu spunem că acest lucru este valabil pentru toată lumea, cu toate acestea, este minunat să vă schimbați percepțiile deoarece acest lucru vă ajută să dați drumul ego-ului, să vă expansionați conștientizarea și să-i dați voie adevărului Creatorului să curgă în ființa voastră cu o mai mare tărie și putere.

Era Amintirii

Nu există o linie definită între experimentarea Erei Iubirii și Erei Amintirii, ele sunt valuri de lumină și de conștiință care se suprapun. Cu cât mai multă iubire întrupați și realizați în ființa voastră, cu atât mai mult activați și vă treziți amintirea adevărului Creatorului. Întruparea iubirii vă susține aducerea aminte, așa că chiar dacă vă treziți și numai un pic iubirea în ființa voastră, veți trezi aducerea aminte a sinelui vostru și a Creatorului în aceleași proporții.

Scopul Erei Amintirii este să vă activeze cunoașterea interioară, să vă trezească înțelepciunea pe care ați adunat-o în alte vieți și să vă reconectați cu înțelepciunea sufletului vostru și a grupului vostru de suflet. Aceasta vă va ajuta în amintirea altor vieți și să aduceți vindecare precum și să redescoperiți legăturile și relațiile sufletului vostru. Amintirea este conectată cu vederea, simțirea și experimentarea voastră înșivă și a Pământului fără iluzii sau limitări, acesta este un proces treptat care poate fi experimentat ca intuiții sau sclipiri ale iluminării.

Adeseori sufletele se simt pierdute și nesigure în realitatea lor pe Pământ, simt că nu știu de ce sunt prezente, ce ar trebui să facă, cum ar trebui să-i ajute pe alții sau măcar ce crează împlinire în viața lor. Adeseori sunt multe întrebări care rămân fără răspuns și par să lase un gol care stânjenește acceptarea de sine și înțelegerea de sine. Scopul Erei Amintirii este să vă reconecteze cu înțelepciunea, cu intuiția voastră interioară și cu comunicarea cu Creatorul pentru a umple golul și a răspunde întrebărilor la care pare imposibil de răspuns. Această experimentare este asemănătoare cu recâștigarea puterii voastre interioare, în timp ce alții o văd ca pe o avansare spirituală și o evoluție a simțurilor voastre. Cu toate acestea, ea se manifestă în realitatea voastră, prezența și influența Erei Amintirii trezită în voi va fi un proces treptat și chiar subtil, care ar putea trece neobservat de unii, în schimb, ei se văd ca avansând la nivel intelectual.

Creșterea spirituală și ascensiunea este un proces de desfășurare și expansiune a cine sunteți voi cu adevărat, adevărul Creatorului. Acesta este un proces care are loc în ființa voastră prin multiple schimbări și transformări care au loc de mai multe ori. Adeseori aceste schimbări și transformări trec neobservate, mai ales dacă atenția voastră este focalizată în exteriorul vostru în realitatea voastră. Chiar și prin experimentarea a numeroase schimbări s-ar putea să vă simțiți a fi același. Atunci când are loc o schimbare ascensională s-ar putea să fie nevoie de zile sau chiar săptămâni ca să o integrați pe deplin în ființa voastră, acest lucru înseamnă că este probabil ca nici măcar să nu o observați. Când priviți în urmă la experiențele voastre de acum un an, atunci ați putea să vă dați seama de progresul pe care l-ați făcut. Din cauza naturii subtile a transformării mulți adoptă perspectiva că ei nu cresc spiritual sau avansează, chiar dacă practică meditația și așa mai departe. Ei nu pot să vadă ceea ce este atât de aproape de ei, nu pot recunoaște transformările pentru că ele nu sunt atât de explozive sau de pline de impact pe cât cred ei că ar trebui să fie.

Prin întruparea Erei Amintirii, apare o conștientizare a schimbărilor care au loc în ființa voastră și o mai mare înțelegere a procesului de ascensiune prin care treceți. Iubirea inițiază deja mulțumirea și acceptarea; cu toate acestea, Era Amintirii dezvoltă acest lucru în continuare încurajând o senzație profundă de a fi susținuți de către Creator și de către Universul Creatorului. Amintirea este, de fapt, o înțelegere a sinelui ca fiind Creatorul în întrupare pe Pământ și în planurile interioare.

Practicarea Meditației pentru a vă pregăti pentru Acceptarea și Întruparea Erei Amintirii

Prin observarea și conectarea cu sinele, acceptarea și întruparea influenței Erei Amintirii poate fi recunoscută și experimentată pe deplin.

1. Mai întâi scuturați sau mișcați părți ale corpului vostru începând de la picioare până la cap, în timp ce sunteți conștienți de senzații și vă simțiți corpul.
2. Așezați-vă degetul arătător și degetul mijlociu al oricărei mâini pe frunte pe cel de-al treilea ochi, inspirați profund ca și cum ați inspira prin fruntea voastră și expirați profund prin fruntea voastră. Simțiți cum fruntea voastră se expansionează. Mutați-vă degetele pe chakra inimii și faceți același lucru, inspirând și expirând prin chakra inimii voastre. Simțiți cum chakra inimii voastre se expansionează.
3. Concentrați-vă pe a respira profund, trageți energia prin tălpile voastre în timp ce inspirați în chakra inimii voastre. În timp ce expirați, trageți energia din chakra inimii voastre în chakra voastră coroană. Repetați această respirație până când vă simțiți a fi centrați.
4. Acordați-vă câteva momente să vă observați corpul și a fi, imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că vă scanați ființa începând de sub tălpile voastre până deasupra capului vostru, pur și simplu observând și acceptând fiecare zonă a ființei voastre.
5. Mutați-vă atenția minții și a celui de-al treilea ochi pe chakra inimii voastre și dați-vă voie să vă odihniți în chakra inimii în timp ce respirați în mod natural.
6. Când sunteți pregătiți, întrebați-vă: ”Ce este esențial să observ, de ce să-mi dau seama sau să conștientizez acum?” Îi cereți inimii și sufletului vostru să vă facă conștienți de orice schimbări, amintire, vindecare care este necesară sau orice altceva, care are sau a avut loc în ființa voastră. Pur și simplu observați, fără nici o așteptare și acceptați orice vă vine în conștientizare. Chiar dacă este o perspectivă subtilă sau trecătoare.

Această practică vă va da voie să vă treziți conștientizarea și observarea sinelui vostru. Acest lucru vă va da voie să accesați și să realizați prezența și influența Erei Amintirii în voi.

S-ar putea să doriți să folosiți această invocație care să vă ajute să vă conectați cu Era Amintirii:

”Tărâm al Unicornilor, te rog să-mi aliniezi întreaga mea ființă cu Era Amintirii, ajutați-mă să primesc valurile de energie, influența și inspirația divină a Erei Amintirii în ființa mea. Umpleți-mi ființa cu iubirea Creatorului, încurajați-mă să recunosc prezența abundentă a Iubirii în ființa mea, întrupând, astfel, Era Amintirii. Și astfel, sunt aliniat/ă.”

În iubitoare bucurie, încurajare și expansiune,

Conștiința Unicornilor


Traducere Monica Poka 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.