vineri, 2 martie 2018

Folosirea Puterii Unimii


Conștiința Sfintei Familii prin Natalie Glasson

Salutări, noi suntem Conștiința Sfintei Familii, sufletele care au susținut și au participat la misiunea condusă de mulți cum ar fi Maestrul Isus, Maria Magdalena, Mama Maria, Bunica Anna, Sar’h și așa mai departe. Suntem mii de ființe care ne împărtășim acum conștiința cu voi. Am jucat cu toții un rol fundamental pe Pământ și în planurile interioare în schimbarea majoră a ascensiunii care a avut loc în acel moment pe Pământ. Mulți cred că au fost numai suflete-cheie care au inițiat schimbări puternice și ridicarea energiei pentru toți, pentru întreaga lume de fapt. A fost nevoie ca multe suflete să contribuie cu puterea, cu cunoașterea lor și să împărtășească ghidarea divină care le-a fost dată de către Creator. Sufletele pe care le vedeți că ar fi  condus misiunea ascensiunii au fost verigile care ne-au ținut pe toți laolaltă. Ne-au unit puterea în unime deoarece ne-au adus aminte de unitatea noastră cu tot ceea ce este. Noi suntem bolnavul care a fost vindecat, cei care au fost inspirați dar și cei din planurile interioare.

Noi, Conștiința Sfintei Familii, vă reamintim că ascensiunea nu poate fi dobândită de către voi sau de către orice ființă de una singură. Ascensiunea este o aducere aminte a adevărului Creatorului și, cel mai important, o aducere aminte a puterii unității și unimii. Ne dăm seama că mulți dintre voi încercați să vă dobândiți ascensiunea singuri, poate ascunzându-vă în meditație sau simțind că ascensiunea voastră este personală, doar pentru voi. Acest lucru încurajează ego-ul în credința sa în separare, mai ales în separarea de Creator.

Susținerea Energiilor Unimii

Când un suflet își ridică vibrația, fiecare alt aspect al Creatorului este influențat într-un mod pozitiv și iubitor. Acest lucru nu înseamnă că este nevoie ca voi să lucrați singuri și că făcând acest lucru veți susține evoluția spirituală a tuturor. Mai degrabă, voi puteți folosi în continuare puterea unimii și a unității care vă este dăruită prin înțelegerea că dacă vă alăturați cu mai multe suflete pentru a vă susține ascensiunea, se crează o sursă puternică de energie care are un impact frumos, în moduri inspiratoare asupra tuturor aspectelor Creatorului. Conectarea cu ceilalți la nivel fizic este folositoare, conectarea cu alții la nivel energetic este copleșitor de puternică.

Atunci când aveți o intenție pentru voi înșivă, pentru alții sau pentru o situație, meditați sau vă implicați într-o practică spirituală, chemând pur și simplu energiile altora să vă susțină și să vi se alăture, veți amplifica întreaga voastră experimentare și va avea un impact mult mai mare în ceea ce privește ascensiunea. Aveți mai jos o listă a energiilor cu care puteți fuziona pentru a folosi puterea unității.

  • Vibrația, frecvența și conștiința întregii voastre ființe incluzând corpurile voastre fizic, emoțional, mental și spiritual precum și cele mai înalte aspecte ale ființei voastre.
  • Plenitudinea sufletului vostru și a grupului vostru de suflete.
  • Cea mai înaltă vibrație a Creatorului în fața sursei Creatorului care este adeseori etichetată drept Atotputernica voastră Prezență Eu Sunt.
  • Creatorul.
  • Comunitatea voastră de Ghizi sau Maeștrii Ascensionați, Arhanghelii, Îngerii, Zeițele și așa mai departe pe care îi preferați și cu care simțiți o legătură profundă.
  • Îngerii care au legătură cu intenția pe care ați creat-o, de exemplu dacă doriți să experimentați pacea, îi puteți chema pe Îngerii Păcii. Sunt grupuri de îngeri devotați fiecărei calități a Creatorului, de exemplu Îngerii Distracției, ai Bucuriei, Râsului, Curgerii Divine, Meditației, Relațiilor și așa mai departe.
  • Cea mai înaltă conștiință și susținere a celor din planurile interioare și Pământul, care doresc să manifeste același lucru ca și voi.
  • Mama Pământ este dispusă să fuzioneze cu energia voastră pentru a susține orice ce va ajuta evoluția spirituală a tuturor ființelor de pe Pământ și Pământul însăși.
  • Cea mai înaltă conștiință a civilizațiilor care au dobândit deja ceea pe ce vă focalizați și voi.
  • Energia și sursa Planului Divin de cea mai înaltă și pură vibrație care servește tuturor.
  • Tărâmurile mineral, vegetal, al animalelor și așa mai departe.

Noi, Conștiința Sfintei Familii, vă aducem conștientizarea înțelegerii că voi nu sunteți niciodată singuri și că întotdeauna există energii, susținere și aspecte ale Creatorului vostru pe care le puteți chema să lucreze cu voi. Acest lucru ar duce nu numai la accelerarea cu ușurință, perfecțiune și repeziciune a ascensiunii voastre, ați aduce astfel un serviciu puternic pentru toți.

Solicitarea Susținerii

În timpul existenței noastre pe Pământ, am fost îndrumați să chemăm în mod constant numeroase ființe, energii și conștiință, mai ales din tărâmurile energetice pentru a ne crește focalizarea. Cu cât mai mult făceam acest lucru, cu atât mai multă putere am putut accesa și dărui altora pentru a-i ajuta să se trezească. Fiecare miracol experimentat și realizat de către membrii Sfintei Familii cu care sunteți familiarizați, a fost făcut posibil prin puterea cu care ne-am angajat cu toții și am atras-o în manifestare. Imaginați-vă un suflet chemând și fuzionând cu diferite aspecte ale Creatorului, iar apoi imaginați-vă mii de suflete făcând același lucru și direcționând energia într-o focalizare unică. Așa are loc ascensiunea. Adeseori pare că ființele din planurile interioare inițiază schimbările ascensiunii. Cu toate acestea, este o co-creație sau fuziune a puterii printr-o focalizare unitară a celor de pe Pământ și a celor din planurile interioare. Voi aveți un rol divin de jucat și voi sunteți inițiatorii fuzionării puterii. Ca ființă fizică, voi sunteți ancora, legătura care unește energia Creatorului. Voi sunteți și expresia prin care are loc manifestarea. Este important să vă dați seama că sunteți egali cu toți cei din planurile interioare; pur și simplu voi aveți un rol diferit pe Pământ, acest lucru nu înseamnă că voi sunteți o ființă mai puțin spirituală sub nici o formă. Cu toate acestea, înseamnă că voi aveți misiunea să descoperiți cum să lucrați în armonie, unime și adevăr cu toate aspectele Creatorului de pe Pământ și din planurile interioare pentru a aduce în manifestare puterea Creatorului.

Pentru a cere susținerea și unificarea cu oricare aspect al Universului Creatorului, puteți urma pur și simplu următorii pași:
  1. Decideți-vă asupra intenției voastre. Ce doriți să obțineți sau să experimentați?
  2. Decideți sau urmați-vă ghidarea interioară în ceea ce privește energia sau energiile pe care doriți să le chemați să vă susțină și să fuzioneze cu voi.
  3. Chemați-i cu propriile voastre cuvinte pe cei cu care vă simțiți ghidați să vă conectați, să se conecteze cu energiile voastre și să-și fuzioneze lumina, iubirea, susținerea și conștiința pentru binele cel mai înalt să vă ajute pe voi și toate aspectele Creatorului.
  4. Acordați-vă un moment să respirați profund și să experimentați energia celor pe care i-ați chemat împărtășindu-și energia și fuzionând cu ființa voastră. Deveniți o mai mare plenitudine a Creatorului, accesând puterea unității.
  5. Acum duceți la îndeplinire intenția pe care ați setat-o în primul pas, fie că a fost vorba de o meditație, o practică spirituală, o activare, o vindecare pentru voi înșivă sau alții, de fapt, orice.
  6. După ce v-ați îndeplinit intenția, mulțumiți-le celor pe care i-ați chemat și pentru puterea pe care v-au dăruit-o prin unificarea cu voi. Apoi focalizați-vă pe împământarea voastră în modul cel mai potrivit pentru voi. 
Amintiți-vă că nu sunteți niciodată singuri și că nu trebuie să faceți nimic singuri, fie că este vorba de a dobândi ceva fizic, cum ar fi un interviu pentru o slujbă, sau ceva spiritual, cum ar fi conectarea cu sufletul vostru. E timpul să accesați și să experimentați puterea pe care noi, Conștiința Sfintei Familii, am accesat-o. Este timpul să vă dați seama că aveți puterea să accelerați ascensiunea tuturor prin lucrurile simple pe care le faceți în fiecare zi.

Conștiința Sfintei Familii


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.