luni, 5 martie 2018

Consiliul – Înnebunesc?


 

Prin Ronald Head

Vom continua să vorbim astăzi despre ceea ce se întâmplă acum, dar vom aduce discuția puțin mai aproape de casă pentru mulți dintre voi. Dacă nu vorbim în mod special despre o situație în care vă aflați, nu vă simțiți lăsați pe dinafară. Nimeni nu este lăsat pe dinafară. Acestea sunt schimbări universale. Doar expansionați conceptele în situația în care vă aflați.

Știți că vă apropiați de o schimbare masivă. Știți că, de fapt, vă apropiați de punctul ei culminant. Știți acest lucru pentru că urmăriți această sursă și alte surse asemănătoare. Și totuși, unii dintre voi vă confruntați cu lucruri care vă supără. Vă supără pentru că nimeni nu v-a spus că ar trebui să vă așteptați la ele și ce ar putea însemna.

Sunt multe liste care vă sunt disponibile cu ceea ce voi numiți simptomele ascensiunii. Vă recomandăm să le căutați și să le citiți sau ascultați pe unele dintre ele. S-ar putea să găsiți propria voastră situație printre ele, dar chiar și cu toate listele care există, toate schimbările prin care s-ar putea să treceți nu se află în acele liste. De ce? Pentru că fiecare dintre voi este unic.

Gândiți-vă în acest fel: fiecare dintre voi este împuternicit să contribuie cu cele mai înalte daruri ale sale pentru cei care s-ar putea să aibă nevoie de voi. Nu numai că voi v-ați înscris în această misiune, dar ați petrecut multe vieți învățând ceea ce știți. Dar ați ascuns acest lucru de ceilalți, în multe cazuri chiar și de voi înșivă. Unii dintre voi v-ați amintit, dar v-ați gândit că ar trebui să îngropați acele amintiri la un moment dat din viața voastră.

Cu toate acestea, momentul de criză a sosit. Nu vreți să-l ratați. Așa că dați voie acestor schimbări în voi să aibă loc. Dați-le voie mâinilor voastre să se înfierbânte sau să vă furnice sau să pulseze uneori. Dați-vă voie să vedeți ceea ce n-ați văzut niciodată și nu respingeți ceea ce vedeți. Dați-vă voie să ne auziți și nu vă gândiți că vă pierdeți mințile. Marcați bine acele momente în care apar sincronicități. Luați aminte la momentele, oricât de trecătoare, în care simțiți o unime copleșitoare cu tot ceea ce se află în jurul vostru. Și lista ar putea crește foarte mult.

Știm că sunteți foarte reticenți să vorbiți despre aceste lucruri. Istoria voastră/trecutul vostru a înregistrat acest lucru. De data asta nu veți fi răniți sau arși. Acum, unele lucruri pe care le-ați putea spune s-ar putea să nu fie înțelese. Dar faptul de a le spune va planta măcar o sămânță. Vor fi, totuși, multe momente în care veți menționa ceva cuiva și veți fi uimiți de revărsarea recunoștinței pe care o veți primi atunci când vor descoperi că pot avea încredere în voi și vi se pot confesa. Acele suflete asemeni vouă sunt cu adevărat în jurul vostru. Doar că sunt la fel de reticente să se expună, așa cum și voi sunteți.

Dați voie. Dați-vă voie să fiți. Dați-vă voie să vă expansionați. Dați-vă voie să aflați cine sunteți cu adevărat. Sinele care voi sunteți nu are nimic de ce să se teamă. Acea frică v-a fost indusă cu mare grijă. Încetați să mai dansați cu ea.

Când vă decideți să faceți acest lucru, cereți ajutor dacă simțiți nevoia să faceți acest lucru. Nu este slăbiciune. Noi suntem pregătiți.

Consiliul


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.