duminică, 11 martie 2018

Ce este Iubirea?

Maestrul Kuthumi prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Întrebarea ”Ce este Iubirea?” are aceiași valoare, înțeles și profunzime ca ”Ce este Creatorul?” sau ”Care este sensul vieții?”. De fapt, aceste trei întrebări vă invită să explorați dincolo de voi înșivă într-un spațiu necunoscut în care cunoașterea profundă poate fi accesată. Ele vă conduc într-o călătorie de explorare aducându-vă focalizarea în miezul a Tot Ceea Ce Este. Vă întrebați cum tot ceea ce este cunoscut pe Pământ vine în creație și manifestare, de ce acționăm și reacționăm în anumite feluri și ce este, de fapt, existența. Unele suflete nici măcar nu riscă să pună astfel de întrebări în timp ce pentru altele nu există viață pământească fără prezența și explorarea acestor întrebări.

Ceea ce căutăm cu toții nu poate fi etichetat sau explicat și totuși putem sesiza o profundă familiaritate și conexiune și atunci existăm în mod conștient în chakra inimii. Fiecare suflet îl caută sub o formă sau alta pe Creator, fie că îl numesc Allah, Dumnezeu, Atotputernicul, Sursa, Esența, natura, împlinirea sau în alt fel.

Cea mai puternică afirmație cu care putem rezona cu toții este ”Creatorul este iubire și iubirea este Creatorul”. În sensul acestor cuvinte puteți găsi o înțelegere care se așează frumos în ființa voastră, vă vindecă și vă împlinește în timp ce vă oferă libertatea de a fi adevărul și realitatea conștiinței voastre interioare. Prin contemplare nu numai că vă dați voie să atingeți adevărul iubirii și pe Creator în ființa voastră, veți atinge același lucru în altcineva, în fiecare ființă care există împreună cu voi.

Definirea Iubirii

Iubirea are multe definiții, explicații; fiecare suflet poate defini iubirea prin ochii prin care alege să o perceapă. Iubirea are numeroase nivele de angajare. Iubirea există în prietenie, respect, relații romantice, blândețe, familii, străini, pasiune, răbdare și îngrijire. Iubirea există și în vorbele grele ale cuiva care dorește să protejeze ceea ce prețuiește, într-o mamă care-și dă copilul în speranța că acesta va avea o viață mai bună decât a avut ea sau într-un om al străzii care riscă totul pentru a-i ajuta pe alții. Iubirea nu este întotdeauna drăguță sau amabilă, de fapt, iubirea are atât de multe fețe și fațete, atât de multe povești și exprimări. O exprimare și o explicație a ceea ce este iubirea, descrie doar un atom din corpul și sursa iubirii.

Iubirea este întotdeauna prezentă, eternă, durabilă, împuternicitoare și sinceră, nenumită și totuși poate fi întrupată și exprimată în milioane de feluri. Iubirea este prezentă în toate și în toți, Iubirea este Creatorul în acțiune prin voi. Ceea ce voi vedeți, simțiți și experimentați ca iubire în viața voastră de zi cu zi este născut dintr-o sursă atât de măreață, abundentă și expansivă, puterea sa este imensă. Voi accesați în mod constant sursa iubirii și o aduceți în întrupare în ființa și în viața voastră. Deși neglijați să observați că v-ați născut din sursa iubirii, care este Creatorul, voi sunteți tot ceea ce iubirea este și aveți astfel capacitatea să aduceți în manifestare sursa abundentă a iubirii. În loc să împărtășiți picături de iubire, împărtășiți valuri de iubire. În loc să vă agățați de iubire, dați-i voie să se înalțe și să zboare la fel de liberă ca o pasăre. Înțelegeți că voi sunteți ceea ce căutați, voi sunteți iubirea. Voi sunteți în mod natural măreția supremă a iubirii, scopul vostru este să fiți conexiunea expansivă prin care corpul divin al iubirii curge, o iubire care este dincolo de percepția umană a iubirii și totuși se filtrează în fiecare aspect al vieții umane.

Iubirea este prezentă pentru ca voi să o experimentați așa cum doriți. Gândurile, viziunile, percepțiile și visele voastre influențează iubirea pe care o experimentați la toate nivelele ființei voastre și abundența iubirii pe care voi o trageți și o întrupați din Creator.  

Iubirea este necunoscută

Atunci când vă conectați cu iubirea, voi vă conectați cu frumusețea nelimitată și necunoscută a iubirii. Pentru a face acest lucru este nevoie să pășiți cu curaj prin frică și să îmbrățișați tot ceea ce mai trebuie să înțelegeți despre voi și despre Creator. În necunoscut descoperiți înțelepciunea iubirii, limbajul și cunoașterea care este iubirea. Această înțelepciune și cunoaștere vă vorbește, adeseori ea vorbește prin voi și totuși voi mai căutați să înțelegeți tot ceea ce ea împărtășește. Înțelepciunea iubirii este imprevizibilă și totuși ea este cea care vă îndrumă întotdeauna calea, dezvăluindu-vă iluminarea și înțelegerea, chiar și în momentele de haos și frică. Prin înțelepciunea iubirii putem întrezări identitatea iubirii în modul în care aceasta vorbește prin noi și nouă.

Propria voastră percepție despre ceea ce este iubirea este cea mai importantă, mai ales când această percepție este născută dintr-un spațiu de iubire și adevăr în ființa voastră. Dacă puteți cunoaște și recunoaște iubirea în ființa voastră, asta însemnând conexiunea voastră infinită cu tot ceea ce Creatorul este, care se angajează cu voi și prin voi, atunci veți începe să înțelegeți prezența iubirii. Veți recunoaște iubirea în toate și în toți în jurul vostru. Veți vedea diferitele fețe, forme și expresii ale iubirii lucru care vă va da voie să recunoașteți sursa sau corpul iubirii Creatorului. Vă veți accesa puterea, adevărul și acceptarea de sine. Veți deveni împuterniciți, inspirați și vindecați. Limitările și frontierele vieții și existenței voastre se vor reduce și vă vor da voie să explorați spațiul și energia necunoscută a iubirii în corpul, mintea, emoțiile, prieteniile și realitatea voastră. Iubirea este o explorare a Creatorului, este o amintire interioară a adevărului care poate fi exprimat și experimentat de un milion de ori pe zi. În orice formă a iubirii puteți vorbi cu Creatorul și puteți auzi cum Creatorul vă răspunde.

Iubirea este comuniunea Creatorului în voi și în toate.

Contemplarea Iubirii

După cum am spus, eu, Maestrul Kuthumi, pot explica iubirea doar din propria mea perspectivă. Vreau să vă încurajez să vă continuați explorarea a ceea ce este iubirea. În acest scop vă invit să vă conectați cu adevărul Creatorului din voi și să aduceți adevărul Creatorului în întrupare. Vă invit să vă conectați la corpul și la sursa abundentă a iubirii care este Creatorul, în timp ce înțelegeți că conectarea și întruparea ei este eternă. Vă invit să vă dați seama că pe măsură ce evoluați spiritual, la fel evoluează și modul în care înțelegeți toate formele și manifestările iubirii. Vă schimbați perspectiva pentru a vedea prin ochii Creatorului.

Eu, Maestrul Kuthumi, vă invit să contemplați în meditație sau într-un moment de liniște care este propria și actuala voastră percepție a iubirii. Acordați-vă timp cu blândețe și răbdare să-i dați voie acestei perspective interioare să se dezvăluie.  

În plus, eu, Maestrul Kuthumi, vă încurajez să cereți în interiorul vostru să vedeți și să înțelegeți ce este iubirea atunci când ea este văzută prin ochii Creatorului. Creatorul are o percepție și o viziune în ceea ce privește iubirea pe care o puteți accesa și întrupa printr-o simplă cerere. Cu cât mai mult vă fuzionați percepțiile cu Creatorul pentru a înțelege și a întrupa iubirea, cu atât mai mult întrupați iubirea Creatorului, recunoscând-o în voi înșivă și în ceilalți. Nu mai căutați iubirea, ci doriți să treziți realizarea iubirii în alții și să înțelegeți modul lor unic de a vedea și percepe iubirea, dându-vă astfel voie să accesați corpul și vasta sursă a iubirii care este Creatorul.

Vă încurajez să explorați întrebarea ”Ce este iubirea?” Lăsați-o să se odihnească în ființa voastră și să trezească adevărul prezent în voi. Voi sunteți mai mult decât v-ați putea imagina.

Cu iubire eternă,

Maestrul Kuthumi

link catre articolul original


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.