duminică, 18 martie 2018

Activarea puterii, iubirii și luminii pentru dizolvarea depresiei


Amplificați-vă puterea interioară, creșteți-vă iubirea și expansionați-vă lumina în timp ce eliberați stările de tristețe și depresie din ființa voastră

Maestrul Sananda

Maestrul Sananda ne oferă o meditație simplă pe care o putem face în perioadele de tristețe sau când experimentăm orice formă de depresie. Meditația lui vă ajută să vă întoarceți înapoi în centrul vostru, să vă întineriți ființa, să treziți vindecarea și să eliberați sâmburele tristeții și depresiei. Este o meditație foarte frumoasă pe care o puteți experimenta chiar dacă nu sunteți în prezent în tristețe și depresie deoarece acționează ca o profundă curățare la toate nivelele ființei voastre. Prin această meditație, Maestrul Sananda vă încurajează să vă cunoașteți, cu o mai mare profunzime, puterea voastră personală, iubirea personală și lumina magnifică a ființei voastre. El vorbește despre energiile depresiei și tristeții oferind anumite înțelegeri și idei de contemplat. Este o meditație minunată și dacă doriți să vă focalizați asupra dezvoltării puterii voastre interioare.

”Iubirea este esența conexiunii. Depresia, tristețea și negativitatea reprezintă în multe feluri esența deconectării. Vă rog să înțelegeți că eu vorbesc în termeni generali deoarece nu pot prezenta fiecare circumstanță legată de depresie sau tristețe. Depresia și tristețea vă închid energiile, uneori acest lucru este necesar, uneori este nevoie ca voi să vă scufundați profund în ființa voastră ca să descoperiți cine sunteți cu adevărat și să aduceți această esență la suprafață, așa că depresia și tristețea au rolul lor. Spun acest lucru pentru că ascensiunea și evoluția voastră spirituală este un proces al morții și renașterii. În mod constant voi dați drumul la tot ceea ce nu mai este necesar, chiar lucruri pe care le-ați prețuit, energii, gânduri, ființe pe care le-ați prețuit. Făcând acest lucru are loc o renaștere și această renaștere este foarte valoroasă deoarece atrage esența Creatorului din ființa voastră cu o mai mare putere. 

Așa că putem vedea că iubirea, depresia sau tristețea au aceiași cale, călătoresc împreună. Putem spune că iubirea sau întruparea iubirii este procesul renașterii, iar depresia și tristețea reprezintă procesul morții deși putem conștientiza că moartea nu trebuie să fie sub nici o formă tristă sau negativă, ea poate fi cea mai frumoasă și plină de iubire experiență. În special când are loc moartea unei energii care de mult timp stagna și vă limita ființa, prin moartea acestei energii apare libertatea și eliberarea. Deci putem recunoaște că iubirea și depresia și tristețea pot acționa împreună, dar profunzimea tristeții voastre și profunzimea depresiei voastre pot provoca confuzie și energii tulburi în ființa voastră pentru că atunci când vă dați voie să vă scufundați în depresie sau în tristețe, voi vă cedați puterea, vă cedați puterea voastră personală.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 51 min și 57 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 22 de min și 16 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 29. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea.

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi.

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire! Munay!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.