marți, 27 februarie 2018

Nostalgia trecutului



Din ciclul De ale mele

Nostalgia trecutului este o energie care se manifestă doar atunci când considerăm că energia prezentului este mai prejos de cea pe care am experimentat-o cândva, într-un moment așezat de mintea noastră omenească undeva în trecut. Dar, mintea noastră umană are o calitate sau defect, depinde care cum considerați acest aspect, și anume, este selectivă.

Este chiar foarte selectivă, asta pe lângă faptul că ceea ce noi am perceput în acel moment este doar ceea ce noi am putut percepe în acel moment în funcție de starea noastră de conștiință DIN acel moment. Deci, mintea noastră ne poate prezenta o imagine romanțată a acelui moment sau una plină de regrete și resentimente. Dacă observați însă cu atenție veți observa că și romanțarea și regretele sunt în egală măsură prezente.

Dacă vă imaginați mintea ca pe o bibliotecă de fișiere cu informații, ca pe un suport de informații, asemenea hardului unui calculator, vă va fi mult mai ușor să înțelegeți mecanismul prin care unele fișiere/informații sunt arhivate, altele sunt revizuite, formatate și reformatate în timp ce altele sunt pur și simplu rescrise.

E fapt, nu este întâmplător că unele informații, situații, evenimente pot fi rescrise pentru că astfel are loc procesul de vindecare și eliberare a unor traume pe care acum le vedem/percepem/înțelegem dintr-o altă stare de conștiință. Deci, nimic nu-i rău, nimic nu-i bine, important este să conștientizăm aceste lucruri și să ne folosim cu înțelepciune de ele.

Ei bine, de ce am abordat astăzi acest subiect. Pentru că așa trebuia, nu-i așa 😊? Sinele nostru are uneori moduri interesante de a ne ghida, unele hazlii, altele mai puțin. Sunt unele teme către care sunt pur și simplu ghidată și ȘTIU ce am de scris despre ele. Iar tema de astăzi nu-mi este deloc străină.

Foarte mulți oameni sunt atrași în acest moment de învățăturile trecute, învățături care se spune că provin din Școlile antice ale Misterelor. Se spune, pentru că de dovedit nu se poate dovedi, aceste Școli fiind închise cu mii de ani în urmă. De fapt, fiecare Școală a Misterelor a fost închisă și sigilată când civilizația în care a existat a intrat în decadență. Iar închisă nu înseamnă închisă pur și simplu cu cheia.

Când închizi o Școală a Misterelor, o închizi la un nivel energetic care o face pur și simplu invizibilă și intangibilă oricui care nu a atins un anumit nivel de conștiință, mai înalt sau chiar mult mai înalt decât cel în care acea Școală a fost activă. De ce? Pentru că informațiile pe care acea Școală a Misterelor le deținea erau valabile DOAR pentru acea perioadă în care ele au funcționat, iar folosirea lor într-o altă perioadă poate produce distorsiuni energetice cam greu de evaluat de o minte care nu este pregătită pentru ele.

Nu spun că nu există accidente în Univers, că astfel de informații nu au fost/sunt folosite în scopuri egoiste de mințile nepregătite pentru mai marele înțeles pe care acestea le dețin, spun că Universul va împiedica orice astfel de accidente sau accesări neautorizate cu consecințe care pot fi uneori chiar dramatice. Dacă căutați pe internet veți găsi astfel de exemple, unul dintre ele fiind Experimentul Philadelphia.

Ei bine, dacă doriți să aduceți în acest Acum informații, practici, tehnici care au fost valabile în timpul Atlantidei, sau oricare altă epocă/civilizație anterioară sau următoare ei, s-ar putea să aveți niște surprize cam neplăcute. Vă recomand tuturor celor pasionați de aceste perioade să citiți cu atenție Tăblițele de Smarald ale lui Toth pentru a vă face măcar o idee despre ceea la ce vă expuneți.

Câteva mii de ani după căderea Atlantidei și a civilizației înfloritoare a Egiptului Antic, Toth a rămas în zona energetică a Pământului pentru a se asigura că unele informații sunt atât de bine închise încât nu vor putea fi deschise decât atunci când planeta va ajunge în punctul în care locuitorii ei să le poată gestiona liberi de orice influențe. Nu am ajuns încă în acel punct, dar putem fi nostalgici după ceea ce ne amintim că am trăit/experimentat cândva.

Oricât ne străduim să reînviem trecutul, nu se mai poate. Acelor energii nu le mai este îngăduit să intre în sfera Pământului pentru că ele și-au îndeplinit rolul în perioada în care au fost active pe Pământ. Planeta Pământ este destinată, împreună cu toți locuitorii ei, să o ia într-o altă direcție decât cele în care a fost deja. Priviți înainte nu înapoi, oricât de puternice ar fi nostalgiile voastre.

Nu neg, ba chiar dimpotrivă, valoarea acelei cunoașteri care exista în Școlile Misterelor, dar nu uitați nici o clipă că acea cunoaștere, acele informații au existat și s-au dezvoltat într-o lume supusă dualității și oricât de mult s-a încercat protejarea lor, ele au fost influențate de acea dualitate care s-a infiltrat în și a corupt învățăturile care au fost în cele din urmă retrase și interzise accesului unor minți în care dualitatea și-a făcut loc.

Deși sună retoric, vă întreb: Vi se pare cumva că mințile noastre s-au eliberat cumva de dualitate? Vi se pare cumva că Omenirea și Pământul au ajuns în punctul în care să i se dea pe mână o astfel de cunoaștere, astfel de informații? Sincer, mie nu. Dar ne putem juca de-a Școlile Misterelor cât de mult dorim, deși asta nu ne va duce nicăieri. Sau poate să-i ducă pe insistenți în rătăcire, rătăcirea de la adevăratul lor drum. Libera alegere este respectată.

Avem o vorbă, una plină de un mare Adevăr: La vremuri noi, OAMENI NOI! Și asta nu înseamnă doar corpuri mai tinere, înseamnă cu mult mai mult. Nu uitați că nu haina (corpul) îl face pe OM, ci ce ceea ce se află în el, ceea ce a adus în el și ceea ce este în acord/rezonanță cu Planul Divin.

Este doar un punct de vedere, voi sunteți liberi să alegeți orice cale doriți, dar alegeți cu înțelepciune, alegeți cu inima, cu sufletul, nu cu mintea umană dornică de senzațional. Cea mai puternică și adevărată Școală a Misterelor se află în voi, SUNTEȚI VOI! Cunoaște-te pe tine însuți/însăți OMULE! Pentru că TU ești cel mai mare mister al Universului!

Munay!

Monica Poka 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.