luni, 26 februarie 2018

Natura Extatică a Ființei Voastre


Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson

O descărcare de energie se pregătește să curgă prin ființa voastră așa cum a fost cerută de către sufletul și aspectele voastre mai înalte. O energie alb perlată va fi canalizată prin ființa voastră vibrând cu o viteză foarte mare în timp ce curge prin voi. Pe măsură ce lumina alb perlată întâlnește energia Mamei Pământ, ea se expansionează spre exterior de sub tălpile voastre creând cele mai frumoase valuri de culoare ca și cum un covor de flori s-ar fi manifestat. Lumina multicoloră se mișcă cu o viteză foarte mare, întrețeserea ei creând frumoase impresii de lumină glorioasă. Acest proces este continuu, lumina alb perlată intensificându-și prezența curgând prin miezul ființei voastre și cu lumina multicoloră expansionându-se în mod constant și unduindu-se în modele frumoase.

Acesta este un dar creator și o descărcare de lumină care are multiple semnificații. Aspectele cheie ale descărcării de energie sunt darurile trezirii inocenței, creativității și conștientizarea frumuseții. Aceste calități sacre sunt esența Creatorului, fundațiile ascensiunii voastre și virtuțile ființei voastre.

Inocența este adevărul, puritatea și simplitatea energiei voastre, călătoria prin Universul Creatorului și viața pe Pământ. Când vă conectați cu prezența și cu vibrația inocenței în ființa voastră, voi vă reconectați cu sursa a tot ceea ce este: Creatorul. Vă amintiți de sinele vostru dincolo de cuvinte, limitări, idei și chiar gânduri. Vă recunoașteți pe voi înșivă ca pe prezența indescriptibilă care sunteți și care este etern prezentă în voi. Aceasta este cunoașterea pe care toate ființele o caută, o cunoaștere care există în toți și toate.

Creativitatea de manifestă ca curgerea divină, manifestarea și experimentarea Creatorului. Creativitatea vă dă voie să accesați tiparul ritmic al Creatorului, dansând cu bucurie în timp cu Creatorul pentru a genera și a împământa în continuare calitățile sacre ale Creatorului pentru a fi experimentate de către voi și de toți. Creativitatea este o parte naturală a esenței voastre, voi sunteți în mod constant în curgerea creației, scopul vostru este să creați în moduri care vă împlinesc și vă amintesc prezența Creatorului în voi și în jurul vostru. Când vă acceptați creativitatea interioară, voi îi dați voie Creatorului să vă lumineze imaginația, abilitățile și exprimarea. Rezultatele pot fi unice, inspirate și pline de pasiune ceea ce vă duce la o experimentare a unimii voastre cu tot ceea ce este; natura voastră extatică.

Frica și Dorința Naturii Voastre Extatice

Mulți oameni își caută, dar se tem în același timp de natura lor extatică. Cea mai profundă dorință a lor este să treacă prin călătoria ascensiunii lor pentru a-și aminti uniunea lor cu Creatorul temându-se profund în același timp de întoarcerea la plenitudinea Creatorului. Noi, Ființele Celeste Albe vom împărtăși cu voi faptul că natura voastră extatică este o aducere aminte a prezenței și existenței voastre dincolo de atașament. Frica de a vă aminti natura voastră extatică, sau cu alte cuvinte uniunea voastră cu Creatorul, se datorează amplificării atașamentelor voastre. Așa că, noi, Ființele Celeste Albe, vă întrebăm de ce vă este frică să vă întrupați natura voastră extatică, la ce vă este frică să dați drumul sau să pierdeți? Întrebarea este foarte personală pentru fiecare dintre voi și răspunsul fiecăruia va fi diferit.

Natura voastră extatică este trezirea inocenței, creativitatea și conștientizarea frumuseții din ființa voastră. Este conștientizarea prezenței sau esenței voastre fără limitări și atașamente. Ați putea numi acest aspect al vostru sinele vostru eliberat, iubitor sau iluminat. Orice etichetă i-ați pune naturii voastre extatice, voi știți că este aspectul vostru care emană și se cunoaște pe sine însăși ca fiind beatitudine, iubire, pace, adevăr și înțelepciune sacră, de fapt, tot ceea ce Creatorul este.

A treia calitate a Creatorului descărcată în ființa voastră și care vă ajută să vă conectați cu natura voastră extatică este conștientizarea frumuseții. Frumusețea este o manifestare a energiei Creatorului pentru că frumusețea există în Creator. Multe suflete nu sunt pregătite să se vadă a fi frumoase pentru că acest lucru li se pare lipsit de smerenie. Noi vă spunem că recunoașterea frumuseții Creatorului în ființa voastră și în jurul vostru este un act de adevărată smerenie. Frumusețea Creatorului nu poate fi negată și nici ascunsă. Când vă dați voie să recunoașteți frumusețea Creatorului în toate aspectele ființei voastre și în toate manifestările Creatorului, voi vă reconectați cu extraordinarul, magnificul, nelimitatul, deplinul și întregul vostru sine. Vedeți, simțiți și conștientizați dincolo de atașamente, percepții, judecată și lipsă, dându-vă seama în schimb că sunteți vrednici și merituoși la fiecare nivel al ființei voastre. Acest lucru duce la înțelegerea faptului că singura persoană care vă judecă pe voi și frumusețea întregii voastre ființe, sunteți voi. Cei din lumea exterioară care vă judecă sunt doar o reflexie a propriilor voastre judecăți de sine și neîncrederi în frumusețea voastră interioară și a întregii voastre ființe. Știm că acest lucru poate fi o provocare să-l acceptați.

Descărcarea energiei noastre, așa cum a fost ea descrisă la începutul comunicării noastre, susține activarea inocenței, creativității și frumuseții voastre. Aceste energii vi le dăruim din ființa noastră și de la Creator. Aceleași energii le trezim acum în voi. Scopul și misiunea noastră este să vă ghidăm într-o mai mare conștientizare a naturii voastre extatice, dizolvând orice frici de a vă aduce aminte uniunea voastră cu Creatorul. Vom face acest lucru prin dizolvarea atașamentelor, permițându-i astfel inocenței, creativității și frumuseții voastre să fie exprimată prin ființa voastră, oferindu-vă stări și experimentări ale naturii voastre extatice.

Când noi, Ființele Celeste Albe, vorbim de atașamente ne referim la credința voastră în ceva sau cineva ca fiind permanent, aparținându-vă vouă sau neschimbabil. Percepția naturală a sinelui vostru infinit este că ceva sau cineva este liber, se transformă în mod constant și este un dar de care voi să vă bucurați atâta timp cât este potrivit, ghidat sau necesar. Să existați ca adevărul vostru înseamnă să fiți iubire și să împărtășiți iubire și când iubirea este prezentă, nu pot exista nici un fel de atașamente.

Iubirea dizolvă iluzia atașamentului.

Pentru a dizolva prezența și crearea atașamentului, nu este nevoie să vă separați de oameni, să vă dăruiți lucrurile altora sau să vă disociați de lumea materială. Fiți în schimb iubire și împărtășiți iubire și veți observa iluzia atașamentului dizolvându-se și dispersându-se cu ușurință.

Accesarea Descărcării Noastre de Energie

”Invit Ființele Celeste Albe să-și descarce fluxul și valul de energie în și prin ființa mea acum. Primesc în mod deschis descărcarea luminii voastre alb perlate în miezul ființei mele. Întâmpin cu bucurie contactul dintre Mama Pământ și lumina alb perlată și crearea frumoasei lumini multicolore care se unduiește și se așterne ca un covor de flori. Primesc de la Ființele Celeste Albe și de la Creator și întrupez energia inocenței, creativitatea și frumusețea. Fie ca aceleași energii să se trezească în ființa mea împuternicindu-mă să experimentez pe deplin aceste calități sacre în ființa și în realitatea mea. Ajutați-mă ca prin întrupare să eliberez și să dizolv toate atașamentele, mai ales durerea și iluzia. Prin descărcarea energiei și vindecării voastre, ajutați-mă să-mi amintesc în ființa mea natura mea extatică, explorând acest aspect al ființei mele fără frică și cu prezența voastră ghidându-mă. Vă mulțumesc Ființe Celeste Albe.”

Dați-vă voie să stați liniștiți în timp ce noi, Ființele Celeste Albe, ne descărcăm energia în și prin ființa voastră. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați lumina noastră alb perlată curgând în ființa voastră. Dați-vă voie să inspirați lumina adânc în toate aspectele ființei voastre. Imaginați-vă lumina noastră întâlnind-o pe Mama Pământ și creând culori de lumină atât de frumoase. Fiți prezenți cu trezirea care are loc în voi și cu orice observații privitoare la atașamentele care pot ieși la suprafață. Dați-ne voie să vă conducem în natura voastră extatică ca voi să o explorați și experimentați pe deplin. Suntem prezenți pentru a fi în serviciu,

Ființele Celeste Albe

link catre articolul original


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.