sâmbătă, 24 februarie 2018

Aspecte ale importanței comunicării în acest Acum



Din ciclul De ale mele

Deși am scris de multe ori despre acest subiect și am scos în evidență de nenumărate ori importanța unei comunicări reale, cred că ACUM comunicarea sinceră, deschisă, la toate nivelele este cea care poate face diferența între un om ancorat în energiile fiecărui moment Acum și unul ancorat în tiparele și fricile ego-ului și minții umane netrezite.

Deși din acest an nu au trecut decât 55 de zile, am avut parte de mai multe evenimente cosmice decât altădată într-un an sau chiar mai mult. Nu există zi în care să nu aflăm despre exploziile solare care și-au crescut nu numai numărul, ci și intensitatea lucru care are un impact extrem de mare și de important asupra a tot ceea ce înseamnă viață pe Pământ.

Aceste valuri de energie au un impact extrem de puternic mai ales asupra corpului nostru fizic care din cauza densității sale, și pentru că este vârful de lance al tuturor celorlalte corpuri ale noastre și suportul lor în manifestarea fizică în același timp, este ultimul care se aliniază cu noile frecvențe și cel care duce tot greul.

Cu toții trecem prin perioade de disconfort fizic, manifestat sub forme mai ușoare sau chiar foarte grele, dar unii știm ce se petrece, în timp ce alții sunt copleșiți de aceste manifestări considerate de ei boală care par a nu se mai termina. Se vor termina, dar încă nu și-au făcut treaba pentru că marea majoritate a oamenilor, indiferent de cât de spirituali se consideră sau nu, opun rezistență la ceea ce ei consideră boală și care nu este decât o manifestare a eliberării unor energii care TREBUIE să se dizolve și să fie eliberate.

Cea mai mare problemă în acest sens este faptul că imediat ce în corpul nostru fizic se manifestă o stare etichetată de către mintea umană drept boală, tot corpul nostru este adus prin intermediul impulsurilor nervoase emise de către creier într-o stare de alertă care în loc să creeze căi de ieșire a acestor energii stagnante, crează blocaje care le mențin în continuare în corpul nostru agravând situația și ducând la o slăbire a lui.

Acum, ce legătură are asta cu comunicarea, nu-i așa? Am observat că acei oameni care țin numai pentru ei ceea ce ei percep drept boală, sunt mai expuși pericolului de a se transforma în propriii lor inamici, decât cei care împărtășesc cu alții problemele mai ales de ordin fizic cu care se confruntă. Oamenii au impresia, din cauza acestei separări din dualitate, că doar lor li se întâmplă totul.

Acest lucru nu este adevărat și dacă ar comunica mai deschis și mai fără teamă cu alți semeni de-ai lor, ar vedea că și aceștia la rândul lor se confruntă cu aceleași probleme. Acum, de ce este important acest lucru? Pentru că atunci când mintea umană înțelege că nu este ea singura care experimentează astfel de stări, se liniștește și nu mai emite acele semnale de alertă: ”Vai, ești bolnav/ă! La luptă, celulelor!” și lasă cale liberă energiilor să-și facă treaba pentru care au fost chemate.

Da, chemate pentru că NOI suntem cei care le-au chemat, nu ne-a ”trăznit” nimeni cu ele. NOI suntem cei care ne-am săturat de același joc vechi numit dualitate și am declarat că suntem pregătiți și dorim să ne jucăm un alt joc pentru care am venit, de fapt, Acum Aici. Și, desigur, ca întotdeauna Universul ne servește exact ceea ce am comandat. Dacă nu cumva ați uitat între timp că NOI suntem CREATORII a TOT ceea ce experimentăm.

Ei bine, începeți să comunicați mai deschis cu cei din jurul vostru, nu mai credeți că voi sunteți năpăstuiți de nu știu ce boală, entități care v-ar putea căpușa sau cine mai știe ce, pentru că nu este așa. În acest moment, TOT ceea ce înseamnă boală, entitate de vibrație joasă sau orice energie de vibrație joasă care nu se mai potrivește, nu mai este în aliniere cu energiile care intră pe planetă este pur și simplu scoasă la suprafață ca să o vedeți, să vă uitați bine la ea, să o binecuvântați sau să o învăluiți în Iubire și Foc Violet și să-i dați drumul să plece.

Dar până când nu faceți acest lucru, va tot dansa în fața ochilor minții voastre ca să o vedeți și să-i dați drumul. Cu cât vibrația energiilor crește, cu atât mai mult aceste energii de vibrație joasă sunt presate să plece, dar nu pot pleca fără ca voi să le dați drumul și vă provoacă tot mai multă durere și suferință. Ele pur și simplu țipă la voi, vă trag de mânecă, vi se bagă în ochi, dar mintea voastră este prea focalizată pe boală pentru a putea vedea adevărul din spatele a ceea ce se întâmplă, de fapt.

Am văzut, acolo unde oamenii s-au adunat în grupuri și discută deschis despre ceea ce li se întâmplă, cum starea de tensiune a fost mult redusă și oamenii s-au putut relaxa în propria stare de presupusă suferință și să vadă dincolo de ea adevăratele cauze a ceea ce experimentează. ”Ia te uită, mai sunt și alții care trec prin asta, nu numai eu. Deci, e de bine!”

Renunțați la conceptul de durere, pentru că dincolo de durere stă ceva ce urlă la voi că vrea să plece și voi nu-i dați drumul pentru că sunteți prea prinși în ceea ce voi, mintea voastră, numește durere. Mulți ați fost la medic, v-ați făcut analize peste analize și aveți dovada că nu sunteți bolnavi fizic. ”Dar poate nu mi-a găsit doctorul ce am.” Da, este și asta o posibilitate, dar dacă mai este și o alta? Că doctorul nu are ce să vă găsească pentru că nu caută acolo unde ar trebui, și nu caută acolo unde ar trebui pentru că nu ține de medicină.

Asta nu înseamnă, desigur, să nu mergeți la medic dacă așa simțiți. Asta înseamnă să revedeți ce este ceea ce numiți boală și ce produce acest concept în sistemul vostru fizic pentru că acolo unde merge gândul, acolo merge și energia și dacă vă gândiți mult la boală, asta este ceea ce veți materializa și încă repede pentru că acum ”distanța” dintre gând și materializare este uneori doar de ordinul minutelor.

Iar acest lucru nu va face decât să îi confirme minții voastre că a avut dreptate, da, sunteți bolnavi, și ați intrat într-un cerc vicios din care nu puteți ieși cu ușurință. Așa ne-am creat TOATE iluziile pe care le experimentăm. Cu cât mai mult am crezut în ele, cu cât mai mult ne-am gândit la ele, cu atât mai mult le-am întărit. Acum suntem în procesul slăbirii, dizolvării și eliminării lor, dar nu o putem face urmând tot vechile căi.

Căutați oameni cu care aveți încredere că puteți discuta, împărtăși pentru că acest lucru face mai mult decât o tonă de medicamente care oricum nu vă vor rezolva problemele. Învățați să aveți singuri grijă de voi prin ceea ce gândiți, ceea ce faceți, ceea ce mâncați, ceea ce credeți și la ceea ce-i dați putere în viața voastră. Nu așteptați minuni de la o medicină depășită și care nu caută acolo unde este adevărata problemă: în gândurile și în mintea noastră.

Cu cât mai mult vă agățați de conceptul durerii, suferinței cu atât mai mult veți manifesta aceste energii în viața voastră. Schimbați perspectiva și vedeți-vă sănătoși, înfloritori, plini de viață și bucurie și dacă doar visați la acest lucru 5-10 minute pe zi la început. Veți vedea cum această simplă practică vă umple cu speranță, cu o altă energie.

Faceți canale noi în mintea voastră prin care aceste energii ale bunăstării la toate nivelele să poată curge. Lăsați vechile canale ale minții să fie ”astupate” și construiți altele noi pentru că stă în puterea voastră să o faceți. Eliminați conceptele care nu vă aduc bucurie, bunăstare la toate nivelele și creați altele noi, chiar dacă doar le visați la început. Noi ne-am construit lumea prin visare, doar că am uitat acest lucru.

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare și visare vă doresc!

Munay!

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.