sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Voi sunteți Creatorii – eu sunt aici ca să vă susțin


Isis prin Pamela

Dragi prieteni, eu sunt Isis. Eu sunt energia libertății și a bucuriei. Eu sunt întotdeauna cu voi, eu sunt în inima voastră. Simțiți-mă în voi, aceasta este cea mai profundă dorință a mea, să fiu primită de voi toți. Eu sunt o energie angelică. Eu sunt o energie universală și sunt o energie feminină.

În timp ce mă simțiți în voi înșivă s-ar putea să vedeți imagini cu o apă curgătoare, sau aer, aripi sau păsări care zboară în cer. Lăsați-mă să vin la voi. Dați-mi voie să intru în câmpul vostru de energie. Ca înger, eu sunt diferită de voi. Eu nu sunt o ființă individuală, eu nu sunt un suflet, un suflet individual așa cum sunteți voi. Voi sunteți creatori datorită individualității voastre unice; voi creați ceva nou în Univers prin simplul fapt de a fi voi. Îngerii și energiile angelice sunt aici pentru a vă susține, pentru a vă susține și a vă aminti Unimea din care v-ați născut. Voi încă nu înțelegeți miracolul care voi sunteți, faptul că voi sunteți creatori. Voi sunteți ființe de un alt fel, diferit de felul în care sunt îngerii.

Pentru a deveni Creatori adevărați, voi a trebuit să vă separați de Unime. Într-un fel, voi ați fost îngeri înainte de a vă fi născut ca suflet individual. Totuși, mai există o parte a voastră care este angelică, dar ea este amestecată cu energia individualității și, prin urmare, cu separarea. Cu toții v-ați născut din bucurie, dintr-un sentiment de bucurie. A fost un act de cea mai profundă creativitate să vi se dea naștere vouă. Voi sunteți în întregime noi; nu există nimic, nimeni exact ca voi în întregul Univers. Crearea voastră este ceva care a fost susținut de o mulțime de energii universale asemenea mie, energii angelice arhetipale. Puteți vedea lucrurile în următorul fel: Dumnezeu sau Unimea a dorit să creeze întunericul, separarea pentru a crea ceva nou. Pentru că atunci când se naște ceva nou, acest lucru are loc întotdeauna în întuneric. Este literalmente, un teritoriu necunoscut, este nou. Și voi explorați acest întuneric, acest teritoriu necunoscut prin faptul de a trăi, de a fi aici pe Pământ. Era inevitabil să deveniți pierduți, că v-ați simțit pierduți în timpul călătoriei voastre. Voi sunteți între două realități. V-ați născut din Unime, dintr-un tărâm asemănător cu cel angelic. În călătoria voastră ați ajuns la cealaltă extremă, extrema separării, simțindu-vă abandonați și pierduți. Scopul din spatele acestei călătorii este ca voi să învățați să aduceți laolaltă aceste energii. Nu sunteți meniți ca pur și simplu să vă întoarceți la nivelul de Unime din care ați venit. Destinul vostru este să deveniți creatori: să creați ceva nou. Voi aduceți lumină și viață în întuneric și separare. Când faceți acest lucru cu siguranță de sine și încredere, vă dați seama că voi dați naștere Unimii în interiorul vostru. Și asta este ceea ce faceți chiar acum, în această etapă a călătoriei voastre ca suflet.

Cu toții v-ați dus în extrema separării, în a vă simți deconectați. Cu toții vreți să vă întoarceți, vreți să vă reconectați puternic cu sursa voastră. Dar trebuie să înțelegeți cine sunteți. Ați fost meniți să descoperiți acea Unime interioară și să o răspândiți de-a lungul și de-a latul Universului. Voi nu vă întoarceți. Voi aduceți Cerul pe Pământ și în alte locuri. Chiar dacă vă uitați la mine ca la o energie foarte înaltă, voi aveți ceva ce eu nu am. Voi sunteți Creatorii. Și voi experimentați acest lucru ca pe o binecuvântare amestecată. Există o mare durere în interiorul vostru pentru că o parte a voastră nu-și dă seama de puterea voastră, de tăria voastră.

Acum am să vă duc înapoi în zilele de demult ale vechiului Egipt. Oamenii trăiau aici și lucrau aici și trăiau destul de inconștient. Se simțeau prinși înăuntrul corpurilor lor, în natura lor animalică. Nu exista nici o amintire în interiorul lor despre natura lor divină. Apoi, a venit din Univers un impuls cosmic care să trezească conștiința în omenire. Și voi sunteți foarte mult o parte din acest impuls cosmic. A fost un flux mare de energii care a intrat în acest pământ pentru că aici energia Pământului este transparentă, îi dă voie luminii să intre. Cea mai mare parte a oamenilor care trăiau aici nu erau pregătiți pentru acest nivel de conștientizare, dar au fost și oameni care, erau la fel ca voi, erau mai avansați decât conștiința de masă. De fapt, voi înșivă ați fost aici, dar în alt corp. Adeseori a trebuit să trăiți vieți ascunse; chiar a trebuit să fiți foarte grijulii în a arăta cine sunteți. Dar voi ați fost deținătorii energiei. Voi ați primit această energie cosmică, pentru că ori de câte ori sosește din afară un impuls pe Pământ, trebuie să existe ființe umane care să fie suficient de evoluate pentru a putea primi acea energie. Aceste ființe umane sunt canale pentru energia mai înaltă și le inspiră pe celelalte ființe umane din jurul lor. Și ați fost aici să faceți acest lucru. S-ar putea să fi fost destul de invizibili în timpul acelor vieți, dar ați transmis energie acestui loc, acestui pământ și ați contribuit la civilizația Egiptului antic.

Vă rog să simțiți acest lucru pentru voi înșivă. Ați simțit deja atunci când ați fost atinși sau mișcați de locurile pe care le-ați vizitat. Respectați-vă pentru acest lucru. Unii dintre voi ați simțit că sunteți un păzitor al acestor locuri. Voi, de fapt, păziți o energie care a fost foarte prețioasă în acea vreme. Vă durea să vedeți cum era greșit înțeleasă și neînțeleasă încă prea bine de mulți oameni. Iertați-i pentru asta. Fiți pur și simplu acolo și simțiți pace în inima voastră. Încă sunteți deținătorii energiei și îi inspirați pe alți oameni în moduri în care nici măcar nu bănuiți. Sunteți pe pragul unei descoperiri în această viață. Vă reconectați cu esența voastră divină.

Este nevoie de multă credință și claritate a minții pentru a te aventura în nou. Vă este frică să fiți sinele vostru mai înalt, să fiți sinele creator din voi. Vă este frică să vă recunoașteți puterea. De fapt, cea mai mare parte a întunericului din voi este propria voastră putere pe care refuzați să o folosiți sau să o primiți. Și prin putere vreau să spun puterea creatoare. Așa că vă rog acum ca pur și simplu să vă uitați la acea frică din voi care vă blochează cel mai tare. Frica poate avea legătură cu munca voastră sau cu relațiile voastre. Acum intrați cu conștientizarea voastră în interiorul acelei frici. Și imaginați-vă că vă asumați în totalitate energia. Sunteți unu la unu cu puterea voastră. Simțiți-o în tot corpul vostru. Voi sunteți mesagerii Unimii. Sunteți importanți și ar trebui să vă respectați ceva mai mult. Așa că uitați-vă din nou la frică și priviți-o acum din perspectiva voastră ca creator. De ce vă este frică, de fapt? Simțiți că este inutil. Pur și simplu inspirați, expirați, respirați prin frică și acceptați și frica. Ea face parte din întunericul pe care sunteți meniți să-l întâlniți, nu vă temeți de el. Întunericul vă întâmpină cu bucurie, vă dorește. Îmbrățișați-vă îngrijorările, îndoielile, fricile cu un zâmbet blajin.

Aceasta este misiunea voastră și este măreția voastră. Sunteți aici ca să ajutați omenirea în această etapă. Voi sunteți în continuare deținătorii energiei și pentru a vă îndeplini rolul, este nevoie să vă acceptați măreția.

Vă rog să simțiți îmbrățișarea mea, vă iubesc atât de mult.

Eu sunt întotdeauna cu voi.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.