miercuri, 17 ianuarie 2018

Pacea Conștientă și Amintirea Adevăratei Voastre Forme

Comunicare cu Lord Buddha pentru a lăsa prezența Creatorului să vă curețe mintea aducând pace și adevăr

Lord Buddha vine pentru a promova focalizarea și claritatea în mintea voastră. El crede că dacă vă întăriți focalizarea minții veți capabili să vă focalizați asupra Creatorului și vă veți umple mintea cu lumina și conștiința Creatorului. Astfel, vă veți crea realitatea din lumina și conștiința Creatorului prin intermediul minții voastre dându-vă voie să experimentați împlinire, bucuri și pace. Când sunteți uniți cu Creatorul și vă amintiți unimea voastră cu Creatorul, mintea și întreaga voastră ființă devin pașnice, încurajându-vă să vă recunoașteți adevărata voastră formă, divinitatea voastră. Lord Buddha împărtășește o meditație care să vă susțină experimentarea de a fi conștienți de pacea și prezența Creatorului în interiorul vostru. Dacă descoperiți că mintea voastră este neclară, încețoșată, ușor de distras sau dacă pur și simplu doriți să vă îmbunătățiți conexiunea cu Creatorul, înțelepciunea lui Lord Buddha vă va fi de ajutor. 

Doresc să împărtășesc cu voi intuiții, tehnici simple care să vă ajute să experimentați pacea conștientă, recunoașterea și amintirea adevăratei voastre forme, adică recunoașterea Creatorului în ființa voastră și aducerea acestui aspect într-o întrupare mai deplină. După cum știți acest proces de recunoaștere și amintire este în desfășurare, o desfășurare blândă în ființa voastră; este nevoie de timp, răbdare, dedicare. Se desfășoară pentru că este nevoie ca toate aspectele ființei voastre să intre în armonie și să fie în aliniere cu procesul care are loc în ființa voastră. Dacă ar fi să le activați și să vă amintiți imediat, corpul vostru fizic, emoțiile voastre, mintea voastră, chiar și corpul vostru spiritual nu ar fi armonizate cu adevărul care se trezește în ființa voastră.

Astăzi am să vă vorbesc despre pacea conștientă, adică despre faptul de a fi conștienți de energia păcii din ființa voastră. Focalizarea asupra păcii în mintea voastră este cea care îmbunătățește, întărește, dezvoltă focalizarea în mintea voastră, sprijină, ajută și vă susține în dezvoltarea abilităților voastre de manifestare. Dacă mintea este puternică și focalizată, ea devine clară, nu este distrasă. Prin urmare, ea permite esenței Creatorului să fie prezentă, iar voi deveniți conștienți, prin mintea voastră, de esența Creatorului în toată ființa voastră; deveniți un izvor de  experiențe pozitive, iubitoare și pașnice care se manifestă în realitatea voastră și în existența voastră pe Pământ. Așa că, focalizarea în sine, este esențială. Când ne focalizăm și prioritatea noastră este pacea, atunci ne unim vibrația și conștientizarea cu Creatorul, cu energia păcii din interiorul nostru și cu energia Creatorului din ființa noastră.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 49 de min și 37 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 32 min și 36 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 23. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.