vineri, 12 ianuarie 2018

Expansiunea Canalului Vostru

Maestrul El Morya prin Natalie Glasson

În anul 2018 intrăm într-o perioadă captivantă pentru cei de pe Pământ care se conectează cu lumina Creatorului și doresc să trezească lumina sacră în ceilalți. Cei care recunosc lumina în și în jurul ființei lor și în existența pe Pământ, pot deveni conștienți de expansiunea care are loc în canalul lor. În timp ce această schimbare în ascensiune este ceea ce toate sufletele luminoase conștiente au cerut și așteaptă, s-ar putea să fie nevoie de activarea curajului vostru interior, precum și eliberarea fricilor.

Fiecare om și ființă de pe Pământ are un canal, acesta este o legătură directă cu Universul Creatorului, care există aproape ca o pâlnie care se extinde din chakra voastră coroană și fuzionează cu coloana chakrelor voastre. Fiecare ființă are capacitatea de a exprima și transmite energia Creatorului prin canalul său, împământând și ancorând aceste calități sacre în dimensiunile Pământului. Canalul fiecărui suflet este prezent deja și este folosit zilnic. Voi canalizați pe parcursul întregii zile fără să vă dați seama. Energia poate fi exprimată prin canalul vostru în mai multe feluri și forme, fiecare este o expresie unică a unei energii care nu poate fi descrisă, etichetată sau explicată. Fiecare trebuie să-și descopere, exploreze, stăpânească și dezvolte canalul, avansând în expresii evoluate ale purității și adevărului Creatorului. Multe ființe canalizează aspecte ale ego-ului lor, a minții, emoțiilor, sufletului și ale ghizilor spirituali fără să-și dea seama. Dezvoltarea canalului vostru înseamnă să vă aliniați canalul cu adevărul final al Creatorului, dându-i voie să fie sursa din care exprimați divinul.

Comunitatea voastră de ghizi co-crează împreună cu voi

Voi aveți o comunitate de ghizi care vă sunt devotați, scopul lor este să vă asiste de-a lungul procesului vostru de ascensiune pe Pământ. Comunitatea voastră de ghizi s-ar putea să fie formată din 12 ghizi sau oricâți sau mai mulți de 144. Comunitatea voastră de ghizi s-ar putea să fie formată dintr-o mulțime de ființe sacre cum ar fi îngeri, arhangheli, ființe stelare, maeștri ascensionați, elementali sau ființe zeiești. Fiecare membru al comunității voastre de ghizi face un pas în față pentru a vă învălui într-o lumină puternică și trezitoare care curge prin ei de la Creator. Ei își pun împreună energia, la unison, direcționându-și lumina în chakra voastră coroană din creștetul capului. Ei încep să amplifice lumina care se adună în chakra voastră coroană direcționând-o în canalul vostru, în jos prin coloana chakrelor voastre și în sus în Universul Creatorului. Ele crează un puternic semnal luminos și o curgere a luminii care vă expansionează, vă dezvoltă și vă împuternicește canalul. Ei vor continua să lucreze cu voi mai multe zile, săptămâni sau chiar luni până când se va manifesta rezultatul dorit.

Cu canalul vostru expansionat cantitatea de lumină care curge prin ființa voastră crește, ca și cum v-ar aprinde întreaga ființă cu noi frecvențe de lumină și conștiința Creatorului. Este ca și cum o respirație cosmică se împământează în ființa voastră, crescându-vă sensibilitatea față de comunitatea voastră de ghizi și de scopul devotamentului vostru. Fiecare dintre ghizii voștri are instrumente, abilități, tehnici, înțelepciune și talente pe care dorește să le promoveze în ființa voastră.

Este nevoie să vă acordați timp pentru a vă imagina, simți sau conștientiza prezența comunității voastre de ghizi care vă înconjoară. Lumina lor, focalizată asupra chakrei voastre coroană, crează o umbrelă de lumină deasupra voastră, lumină care se extinde în jos prin coloana chakrelor voastre și în sus în Universul Creatorului. Dați-vă voie să vedeți, simțiți sau conștientizați expansiunea care are loc în chakra voastră coroană, ghidată de către comunitatea voastră de ghizi.

Focalizarea pe expansionarea canalului vostru

Expansiunea chakrei voastre coroană întâmpină cu bucurie expansiunea întregii voastre ființe, dându-vă voie să simțiți o mai mare exprimare și întrupare a luminii Creatorului. Când nu există o focalizare pe canalul vostru sunteți în măsură să primiți beneficiile canalului vostru cum ar fi o lumină mai mare, o curgere a vitalității și a inspirației divine. Pentru a vă dezvolta canalul și a explora scopul și capacitatea canalului vostru, este nevoie să vă dezvoltați focalizarea.

Cât ați dori să fie canalul vostru?

Ce ați dori să vă aducă canalul vostru în întruparea și în viața voastră?

Ce abilități ați dori să activeze, să promoveze sau să dezvolte canalul vostru în ființa și în viața voastră?

Acum este momentul să creați focalizarea a ceea ce ați tânjit să experimentați sau să activați din ființa voastră. Poate doriți să exprimați vindecare prin canalul vostru și nu știți cum să o faceți. Poate că doriți să canalizați muzică dar nu aveți nici o experiență în domeniul muzical. Acum este momentul să stabiliți abilitățile pe care doriți să le manifestați, acceptați și întrupați în ființa voastră. Intențiile pe care le creați vor fi țesute de către ghizii și sufletul vostru în lumina canalului vostru și în conștientizarea ființei voastre. Amintiți-vă că canalul vostru nu se expansionează ca voi să puteți fi faimoși și recunoscuți de către ceilalți pentru capacitățile voastre spirituale. El se expansionează pentru a aduce o mai mare împlinire existenței voastre pe Pământ, pentru a vă crește încrederea în voi înșivă ca expresie a Creatorului și ca să vă dea voie să vă explorați esența ființei voastre într-o mai mare profunzime. Când aveți încredere că-l exprimați pe Creator, s-ar putea să vă descoperiți a fi în serviciu și a co-crea trezirea împreună cu alții, acesta va fi un rezultat al înțelegerii voastre că sunteți la unison cu toții.

Dacă doriți să experimentați abundență, bucurie, pace, sănătate fizică, adevăr, înțelepciune, iubire romantică, prietenie, manifestare sau orice ce curge în mintea voastră în acest moment, vă puteți focaliza pentru a-i da voie canalului vostru să fie o exprimare a acestui lucru. De exemplu, împreună cu comunitatea voastră de ghizi puteți forma un canal al abundenței care să-i permită energiei abundenței Creatorului să curgă prin voi, să vă activeze abilitățile de a manifesta abundența, intuiții despre cum să-i susțineți pe alții în experimentarea abundenței și multe altele.

A avea curaj

S-ar putea să descoperiți că este nevoie să vă familiarizați cu energia curajului în ființa voastră. Cum se simte curajul, cum poate fi exprimat în ființa voastră și când este curajul divin ghidat? Prin aprofundarea prieteniei voastre cu curajul vostru interior astfel încât să dezvoltați o mai mare familiaritate cu puterea voastră interioară. Expansiunea canalului vostru va promova trezirea în continuare și exprimarea puterii voastre interioare. Adeseori, cele mai mărețe vise și dorințe spirituale pentru voi înșivă și realitatea voastră par imposibile sau de neatins, acesta este momentul în care aveți nevoie de curaj. Curajul vă promovează încrederea interioară, credința și speranța. Curajul vă dă voie să vă aliniați cu ceea ce doriți, asta însemnând cu ceea ce sunteți deja. Această aliniere vă dă voie să întrupați și să deveniți energia a ceea ce doriți, prin urmare, trezirea este un aspect al vostru înșivă în realizare. Curaj, încredere, speranță și credința sunt necesare ca o energie constantă să fie prezentă în ființa voastră și în creațiile voastre.

Singurul blocaj

Există o singură energie care vă poate bloca și limita experimentarea expansiunii canalului vostru și a frumoaselor abilități, talente și daruri pe care acesta le va trezi. Această energie este frica, de fapt, frica voastră de a primi și experimenta ceea ce vă doriți. Invitați-vă să conștientizați cum expansiunea canalului vostru vă va afecta și schimba viața? Cum vă va schimba viața manifestarea a ceea pe ce vă focalizați? De ce vă temeți cel mai mult? Recunoașterea fricii permite crearea eliberării și libertății mai ales în canalul vostru și în abilitățile pe care acesta le trezește în ființa voastră.

Acordați-vă timp să co-creați împreună cu comunitatea voastră de ghizi, să vă focalizați și să vă dați seama de tot ceea ce voi sunteți.

Multe binecuvântări și o iubire constantă,

Maestrul El Morya



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.