miercuri, 10 ianuarie 2018

Actualizare 10 Ianuarie 2018


Astăzi aș vrea să vă vorbesc despre ceva mai interesant puțin și ce are legătură cu ultimele zile în care foarte mulți dintre noi au trecut prin tot felul de stări oscilante, nopți nedormite, coșmaruri inexplicabile care și-au pus amprenta pe ziua noastră, cu atât mai mult cu cât și vremea de afară pare să favorizeze aceste stări.

Sâmbătă, întorcându-mă de la serviciu și privind cerul am rămas cu privirea lipită pur și simplu de acele dâre ale morții cunoscute drept chemtrails care erau atât de evident dâre ale morții încât am simțit cum mi se strânge inima. Cred că oamenii care treceau pe lângă mine se întrebau ce fac 😊 dar m-am obișnuit cu asta.

Sâmbătă spre duminică am avut o noapte foarte agitată, cu multă alergătură și treabă, iar duminică dimineața la trezire eram cam chiaună de cap. Discutând cu o prietenă la telefon și stând întinsă pe pat cu ochii închiși, am avut o viziune cu un ghem de șerpi, foarte încâlcit, dar care părea oarecum static. Erau ca niște fire de ață negre.

Între mine și acel ghem s-a interpus o Flacără Violet care a început să curețe ghemul care începea să se estompeze tot mai mult. În tot acest timp vorbeam la telefon și îi povesteam prietenei mele ce vedeam. După câteva minute nu mai vedeam decât foarte șters acel ghem și lumina a început să devină mai gălbuie, iar Flacăra Violet mai albicioasă/rozalie. Apoi viziunea a dispărut.

După o jumătate de oră de la această întâmplare, și eu și prietena mea, care era în aceiași stare ca și mine, ne-am revenit surprinzător. Am împărtășit această întâmplare cu un grup mai extins de prietene și au mai fost care au confirmat că și ele au văzut șerpi ca și cum ar fi fost aruncați de cineva pe planetă.

Pentru că nu sunt o persoană ușor impresionabilă, am cerut lămuriri și acestea nu au întârziat să apară. Planeta noastră, omenirea trece printr-o perioadă energetică extrem de transformatoare care va avea ca rezultat o creștere în vibrație care nu va permite entităților care nu se pot ridica la acea vibrație să mai rămână pe planetă.

Singura lor șansă, cred aceste entități, este să împiedice această creștere în vibrație și o fac așa cum știu ele să o facă: controlând tot ce se mai poate controla și menținând o vibrație scăzută acolo unde se mai poate. Acum, ar trebui să menționez că acești șerpi, nu sunt șerpi vii, sunt entități eterice, astrale care sunt programate să reducă frecvența de vibrație acolo unde pot să o facă.

Poate că ați observat în ultimele zile o creștere a nervozității, neacceptării, nerăbdării, chiar a comportamentelor violente și a unei stări de apăsare. Ei bine, nu sunt ale voastre. Ele sunt induse pentru a împiedica omenirea să-și rupă lanțurile și să meargă mai departe pe calea sa evolutivă.

Acum, vă rog să nu intrați în panică, pentru că panica și frica sunt energiile pe care aceste entități mizează și cu care se hrănesc, le dă putere și le asigură controlul. Faceți tot ce știți și ce puteți să vă ridicați vibrația în așa fel încât să nu le fie permis accesul în spațiul vostru, ridicați pur și simplu o barieră energetică între voi și ele, o barieră formată din energiile înalt vibraționale ale bucuriei, recunoștinței, compasiunii, iubirii, creativității și tot ceea ce vă face să fiți într-o stare înalt vibrațională.

Folosiți muzica înalt vibrațională, bețigașele parfumate, băile fierbinți cu sare, plimbările în natură, cristalele și orice ce simțiți că vă ajută să vă mențineți o vibrație cât mai înaltă. Nu vă angajați în discuții contradictorii pentru că nu cu persoana din fața voastră vă contraziceți, ci cu o energie care nu-i aparține și care vă poate agăța și pe voi. Folosiți trimiterea Iubirii Necondiționate atât vouă înșivă cât și tuturor ființelor de pe această planetă.

Un instrument, o energie extrem de puternică este cea a Flăcării Violet care vă este disponibilă tuturor, oricând cu condiția să o invocați și să-i CEREȚI să vă ajute. Însă oricare ar fi mijloacele pe care le folosiți, dacă în platoșa voastră energetică există și cea mai mică fisură, reprezentată de frici, neacceptări și alte energii joase, această fisură va fi călcâiul vostru al lui Ahile.

Multe se schimbă, multe se transformă, multe dispar și cu mult mai multe vin, dar este nevoie să stăm centrați în noi înșine, în pacea și calmul din noi înșine. Nu uitați că nu există ”rău”, există doar o stare de conștiință care nu permite recunoașterea răului, că în acea stare de conștiință, oamenii nu pot pur și simplu percepe că ar face ceva sau cuiva rău.

Nu uitați că oricare ar fi întrebarea, răspunsul este întotdeauna IUBIREA. Și aș mai adăuga și COMPASIUNEA.

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare vă doresc.

Munay,

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.