miercuri, 27 decembrie 2017

Trezirea Războinicului Vostru Interior

A fi într-o stare de echilibru cu tine însuți/însăți și cu întreaga lume

Cu Pallas Athena

Chohan a celei de-a Douăsprezecea Raze a Luminii, Pallas Athena, dorește să-și dezvăluie sinele ei războinic interior pentru a inspira și trezi propriul vostru sine războinic interior pentru a vă fi de ajutor în realitatea voastră prezentă. În momente în care mulți experimentează suferința, confuzia, provocările și lupta, Pallas Athena dorește să vă susțină, să vă aduceți vindecare vouă înșivă, să vă accesați puterea interioară și să vă dezvăluie adevăratul vostru sine. Ea dorește să fiți mai familiarizați cu adevăratul vostru sine, astfel încât să puteți rămâne în echilibru și armonie cu tot ceea ce este în voi și ceea ce vă înconjoară. Pallas Athena vă aduce explicații despre sinele vostru războinic interior în timp ce vă susține în eliberarea limitărilor și iluziilor prin oferirea prezenței și experienței Mamei Divine care să vă fie de ajutor. Acesta este un proces și o experimentare frumoasă de accesare a puterii voastre interioare și a exprimării voastre pure a Creatorului.

”Astăzi doresc să vă vorbesc despre trezirea războinicului vostru interior și fac acest lucru cu un scop: de a vă aduce într-o stare de echilibru, în echilibru și armonie cu sinele vostru, cu tot ceea ce Creatorul este, și cu lumea din jurul vostru. Mulți dintre voi experimentați în acest moment, în acest timp de ascensiune, provocări, luptă și confuzie în ființa voastră, între voi și alții și, de asemenea, în realitatea voastră. Acestea fac parte din fazele ascensiunii prin care trecem acum, dar este, totodată, nevoie să vă onorați pe voi înșivă, și prin onorarea sinelui vostru veți fi în măsură să eliberați provocările, luptele, confuzia. Este nevoie să vă onorați sinele ca pe Războinicul de lumină divin care sunteți. Voi sunteți un Războinic al Luminii, al Iubirii, al Păcii, al Blândeții, al Compasiunii și Armoniei.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 42 de min și 19 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 20 min și 51 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 20. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.