duminică, 10 decembrie 2017

Întoarcerea la Modelul Vostru Original al Co – Creației


Mama Pământ prin Natalie Glasson

Binecuvântări divine și daruri de lumină se extind din ființa mea către voi. Eu sunt Mama Pământ, eu sunt conștiința pură și sursa Pământului. Vin pentru a comunica cu voi deoarece noi avem un contract de co-creare împreună. Pentru ca noi să existăm în această dimensiune cunoscută ca fiind Pământul, este nevoie ca energiile noastre să fie ca una, să asculte și să comunice una cu cealaltă, precum și să aibă o focalizare similară în ceea ce privește creația. Atunci când am întrupat în întreaga noastră ființă aceiași focalizare a creației, frecvențele noastre se unesc, ne împuternicim reciproc, trezim adevărul și devenim o puternică forță de creație. Astfel, vindecarea și tot ceea ce omenirea și eu, Mama Pământ, dorim, poate să se împlinească. Focalizarea și frecvența noastră unită este cheia pentru a susține ascensiunea pentru toate ființele, împlinirea și aducerea aminte a Creatorului.

Lipsa de armonie și deconectarea

Adeseori omenirea nu-și recunoaște lipsa de armonie și deconectarea de la mine, Mama Pământ. Cu toate acestea, pentru mine este evident și acest lucru poate fi recunoscut în propria voastră realitate. Scopul omenirii este să fie în armonie cu ființa mea și al meu să fiu în armonie cu omenirea. Ca să puteți determina dacă voi sau omenirea experimentați deconectarea și lipsa de armonie cu energia mea, vă puteți pune vouă înșivă, în momentele de liniște, câteva întrebări:

Experimentez un schimb de energie cu Mama Pământ? Atrag spre mine adeseori energia Mamei Pământ și îmi împărtășesc propria mea energie cu Mama Pământ? Mă gândesc la Mama Pământ și la omenire cu iubire pe parcursul zilei? Când mă focalizez pe creație și pe împlinirea din viața mea, contemplez rolul Mamei Pământ și al omenirii în propria mea existență? Caut îndrumare de la Mama Pământ cum să mă susțin pe mine însămi și pe alții? O văd pe Mama Pământ ca pe o parte a mea și îmi extind recunoștința înspre ea pentru existența mea pe Pământ? O recunosc pe Mama Pământ ca pe o oglindă a propriei mele existențe, recunoscând energiile care este nevoie să fie vindecate și rezolvate? Recunosc corpurile fizic și energetic ale Mamei Pământ ca aspecte sacre ale mele însumi/însămi și ale Creatorului?

Eu, Mama Pământ, observ că multe suflete de pe Pământ nu-și acordă timp să se conecteze cu energia mea, de fapt, nici măcar nu-și dau seama că ceea ce se întâmplă în ființa mea energetică și fizică le influențează în mod direct propria lor ființă, ascensiune și existență. Ei sunt deconectați de ei înșiși, prin urmare de Creator și de propria mea energie. Astfel, ei nu sunt pe deplin în ei înșiși sau în propria lor putere. Din cauza acestei deconectări, energiile noastre nu mai sunt sincronizate; este ca și cum ne-am respinge reciproc energiile. Eu, Mama Pământ, trebuie să creez din spațiul sursei mele fără o conectare divină cu omenirea și fără să înțeleg nevoile sau planul divin al omenirii ca colectiv, pentru că eu nu le mai pot accesa. Omenirea devine neîmplinită, distructivă, haotică ca natură, lipsită de putere și lipsită de adevărata focalizare și conectare cu Creatorul.

Mama Pământ și omenirea au fost proiectate să existe în armonie, să co-creeze și să se împuternicească reciproc una pe cealaltă. Acesta este un lucru important pe care să-l rețineți în conștientizarea voastră.

Armonia și Co – Crearea 

Când există acceptare, iubire, pace, armonie, conectare, schimb energetic și amintirea adevărului între omenire și mine însămi, Mama Pământ, atunci totul va fi împuternicit. Vor apărea noi înțelegeri ale scopului vieții în această dimensiune, amintirea a cum să creați și să accesați împlinirea, precum și activări ale eliberării. Nu este vorba de faptul că eu aș fi ignorat omenirea sau că omenirea m-ar ignora pe mine. De-a lungul timpului am ajuns să fim separați și deconectați unii de ceilalți. Eu, Mama Pământ, îmi aduc aminte cum a fost proiectat ca noi să ne conectăm și să existăm în armonie. Multe suflete de pe Pământ își mai amintesc încă unimea noastră. Cu toate acestea, majoritatea au fost distrase, și prin urmare, lipsite de putere. Pentru colectivul omenirii a sosit momentul să-și aducă aminte de alinierea ei cu mine, de nevoia ca noi să co-creăm împreună și de scopul nostru de a ne susține reciproc în procesul de ascensiune. Doresc să vă invit să vă treziți aducerea aminte interioară astfel încât, împreună, să putem trezi acest lucru pentru toți. 
Atunci când noi suntem în armonie, eu vă pot susține vindecarea și voi puteți să o susțineți pe a mea.

Trezirea Aducerii Voastre Aminte Interioare

”Mamă Pământ, chem energiile tale activatoare, vindecătoare și conștiința ta să fie prezente cu mine acum. Dorința mea este ca întreaga mea ființă și toate sistemele mele energetice să fie curățate și reactivate cu scopul de a dizolva orice experiențe sau energii de separare pe care le mai dețin în ceea ce o privește pe Mama Pământ și pe Creator. Redirecționează-ți energia în ființa mea pentru a-i aminti întregii mele ființe scopul ei de a fi una cu tine, Mama Pământ. Retrezește-mi conștientizarea și conștientizarea celulelor mele să fie aliniate cu ființa ta așa cum a fost intenționat la origine. În timp ce energia ta se mișcă prin ființa mea, dă-mi voie să-mi descopăr centrul și adevărata mea conectare cu tine, Mamă Pământ.”

 Acordați-vă timp să respirați și să experimentați munca mea cu voi.

”Mamă Pământ, împărtășesc și-ți dăruiesc acceptarea, iubirea, pacea și armonia mea. Fie să-mi amintesc cum a fost proiectat să lucrăm ca unul, co-creând pentru sine, omenire, Pământ și totul. Fie ca această aducere aminte să mă inspire să creez transformările necesare în perspectivele, acțiunile, focalizarea și serviciul meu în existența mea acum. Luminează-mă și împărtășește cu mine cea mai profundă conectare a noastră. Lasă-mă să înțeleg cum pot să-ți fiu de ajutor, Mamă Pământ, și cum îmi pot îndeplini cu succes scopul împreună cu tine în această viață.”

Împărtășiți-vă energia și iubirea cu mine, Mama Pământ, veți experimenta schimbul nostru de lumină și de conștiință. Dați-mi voie să vă inspir și să vă luminez cum ne putem armoniza și co-crea împreună. Atunci când energia noastră este una, și între noi este stabilită o conectare puternică, atunci vom fi în măsură să ne armonizăm focalizarea și să începem să co-creăm împlinirea.

”Mamă Pământ, te invit acum să imprimi vindecarea, activările și iluminarea pe care ai împărtășit-o cu mine și pe care ai inițiat-o în ființa mea și a întregii omeniri. Fie ca omenirea să-și amintească acum scopul ei de a fi în armonie și de a co-crea împreună cu Mama Pământ. Mulțumesc.”

Co – Creația Unită


Eu, Mama Pământ, vreau să împărtășesc cu voi câțiva pași pentru a focaliza progresul co-creației noastre unite.

1. Focalizați-vă pe experimentarea unui schimb de energie cu mine, Mama Pământ.

2.Experimentați unitatea cu mine; în timp ce noi ne conectăm energiile, vom crea un spațiu sau un sanctuar de lumină în care noi existăm împreună. În acest spațiu veți observa cum puterea voastră se reformează și activează, și la fel și a mea.

3.După ce experimentați și accesați sanctuarul nostru de câteva ori, eu, Mama Pământ, vă invit să intrați în sanctuarul nostru cu scopul de a mă asculta în timp ce eu împărtășesc cu voi scopul meu, misiunea mea pe Pământ, cum pot fi de ajutor și care sunt nevoile mele. Eu, Mama Pământ, vă invit apoi, în timpul aceleiași conectări sau a unei conectări separate cu sanctuarul nostru să-mi dați voie să vă ascult eu pe voi în timp ce împărtășiți cu mine orice informații doriți voi. Puteți împărtăși orice intuiții despre scopul vostru, misiunea voastră pe Pământ, cum puteți fi de ajutor, care sunt nevoile și dorințele voastre pentru voi înșivă și pentru omenire. Acest lucru va face ca frecvența și focalizarea noastră să înceapă să se armonizeze.

4.Eu, Mama Pământ, ne invit apoi să intrăm în sanctuarul nostru cu intenția de a crea o focalizare unită. Focalizarea noastră unită va apărea în voi, inspirându-vă mintea și ființa. S-ar putea să primiți o viziune, o senzație, o idee, o înțelegere sau orice altă formă de comunicare care vă dă voie să acceptați focalizarea noastră unită. O idee, o acțiune sau energie pe care ne putem focaliza împreună și căreia să-i dăm energie. Aceasta va fi o creație a energiei sufletului vostru și al meu.

5.Vă puteți întoarce la sanctuarul nostru împreună cu mine, Mama Pământ, ori de câte ori doriți să vă focalizați pe co-creația noastră, observând ancorarea rezultatelor sale.

Prin acest proces vom reînvăța cum să existăm în armonie unul cu celălalt, de asemenea, vom co-crea pentru voi înșivă, pentru mine, pentru omenire și toate ființele.

Haideți să ne inițiem unitatea și să co-creăm ascensiunea cu ușurință și perfecțiune.


Mama Pământ




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.