duminică, 10 decembrie 2017

Eliberarea Fricii și Durerii din Interior

Curățarea amintirii durerii și fricii, transformarea experiențelor de durere și frică în ființa voastră

De la Saint Germain

În această Capsulă a Înțelepciunii Saint Germain, susținut de Flacăra Violet a Transmutării, Arhanghelul Zadkiel și Arhanghelul Ametist, vine pentru a vă ajuta în eliberarea durerii și fricii pe care voi o mențineți în ființa voastră. Saint Germain vă ajută să înțelegeți durerea și frica de care vă țineți în ființa voastră și împărtășește cu voi o meditație de curățare și vindecare a memoriei durerii și fricii din corpul vostru mental, corpul vostru emoțional, corpul vostru fizic și din chakre. El vă ghidează oferindu-vă pași pe care să-i faceți atunci când experimentați durere sau frică astfel încât să puteți aduce vindecare și încheiere acelei energii în ființa voastră, dându-vă voie să vă deschideți și să experimentați iubirea mult mai deplin.

”Acum, durerea și frica despre care vorbesc, vorbesc despre ele în termeni generali, dar poate fi frica de orice în realitatea voastră, poate fi frică de lucruri fizice, poate fi frică de circumstanțe, poate fi o îngrijorare sau o îndoială, pot fi frici emoționale, frici mentale, chiar și frici care par ireale sau frici care par lumești și care nu vă deranjează sau nu sunt cu adevărat prezente. Durerile de care vorbesc pot fi dureri fizice cauzate de boli sau afecțiuni, cauzate de răniri sau accidente, pot fi dureri la nivel emoțional, poate dureri ale chakrei inimii când simțiți fizic durere în chakra inimii voastre din cauza respingerii, din cauza circumstanțelor, pentru că vă simțiți nevrednici, singuri, neiubiți. Durere poate fi și atunci când vă mențineți sinele în limitări mentale, când vă dați voie să aveți mereu gânduri negative care vă provoacă durere, suferință mai întâi la nivel energetic și apoi la nivel fizic. Sunt atât de multe forme de frică și de durere. Mulți dintre voi fie că conștientizați fie că nu conștientizați, simțiți durere, suferință și frică cel puțin o dată pe zi oricât de mică sau de mare este, fie că vine dintr-o amintire sau dintr-o experiență. Așa că, dorința mea este să vă susțin în eliberarea voastră de frică și durere, astfel încât să nu mai experimentați suferința.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 53 de min și 48 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 29 de min și 26 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 17 . Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.