luni, 27 noiembrie 2017

Co – Crearea Ascensiunii Împreună cu Copacii


Conștiința Copacilor prin Natalie Glasson

Vă învăluim în energia noastră și vă întâmpinăm cu bucurie în conștiința noastră; noi suntem energia colectivă a ființelor/spiritelor copacilor. Dorim să vă urăm bun venit în lumina noastră, astfel încât să puteți înțelege scopul nostru de-acum din timpul ascensiunii, cum suntem în serviciul Mamei Pământ și cum putem co-crea împreună cu voi pentru a susține o mai profundă trezire pentru toți. Noi, Conștiința Copacilor dorim să vă ghidăm cum să accesați energia noastră și de ce este important acum acest lucru.

Ca copaci fizici pe Pământ, noi reprezentăm o punte între planurile interioare și Mama Pământ. Scopul nostru este să ancorăm energia divinului în Pământ astfel încât Mama Pământ și toți locuitorii ei să poată fi revitalizați de lumina Creatorului. Noi suntem vindecători ai pământului și curățăm zonele în care suntem înrădăcinați fizic de energiile negative și limitatoare. Scopul nostru este să ne asigurăm că Mama Pământ rămâne conectată cu și în curgerea divină a energiei Creatorului. Noi avem o legătură directă cu planurile interioare care emană din miezul ființei noastre în Pământ și în locuitorii ei. Noi avem un izvor de cunoaștere spirituală și de înțelegere pe care suntem deschiși să-l împărtășim cu voi atunci când vă conectați cu energia noastră.

Vindecarea și Susținerea Copacilor Blocați

Unii copaci sunt adormiți; ei ancorează doar puțină lumină în Pământ, adeseori acest lucru se datorează faptului că ei se află într-o zonă în care a fost creată o mare cantitate de negativitate. Copacii preiau energia negativă în vederea transformării ei, aducând din nou lumina Creatorului. Cu toate acestea, energia negativă este uneori prea densă, iar copacii sfârșesc prin a prelua energia, dar a fi incapabili să o transforme. Acesta este momentul în care un copac pare adormit, este foarte puțină energie care circulă și radiază din miezul său. Uneori, sănătatea fizică a copacului poate suferi, dar nu întotdeauna se întâmplă acest lucru. Acelora dintre voi care vă bucurați să vă conectați cu energia și vibrația miezului copacilor, vă cerem să fiți conștienți de acest lucru. Dacă ajungeți în apropierea unui copac care are un flux foarte sărac de energie și nu răspunde saluturilor voastre, acest copac are nevoie de ajutorul vostru. Energia negativă din jurul său îl copleșește, devine supraîncărcat și incapabil să-și atingă scopul.

În această situație, vă rugăm să invitați o energie aleasă de voi, să-și descarce lumina în copac. Înconjurați copacul sau copacii într-o bulă de lumină și prin intenție ghidați lumina prin ramuri și frunze, dacă există, precum și prin rădăcini până când energia se adună în trunchiul copacului sau copacilor. Apoi, ca și cum ați invita copacul să respire din nou, lăsați-l să înceapă să-și creeze din nou propriul flux de energie, în timp ce voi pur și simplu mențineți viziunea copacului ca fiind înconjurat de lumină. La un moment dat veți observa o creștere de energie pe măsură ce copacul începe să se vindece și să-și refacă ființa, transformându-se sub ochii voștri. Copacul va începe să vindece, curețe și transforme zonele din jurul său care i-au cauzat scăderea energiei. Vă rugăm să ne ajutați în acest mod.

Conștiința Unită a Copacilor

Toți copacii fizici de pe Pământ sunt conectați la Conștiința Copacilor care este un aspect și o expresie a Creatorului. Copacii crează o rețea de lumină pe întreaga suprafață a Pământului. Când un copac se închide și se retrage din cauza supraîncărcării sale cu energia negativă din zona din jurul său, acest lucru influențează întreaga rețea provocând un blocaj în curgerea Conștiinței Copacilor, limitând capacitatea de conectare a tuturor copacilor și comunicarea lor unul cu celălalt.

Conștiința Unită a Copacilor poate fi accesată prin conectarea cu copacii de pe Pământ sau prin conectarea cu energia noastră în planurile interioare. Când este stabilită o legătură, voi puteți accesa înțelepciunea noastră, descărcând cunoașterea noastră precum și perspectiva noastră asupra Pământului și a ascensiunii. Vă re-aducem aminte de Conștiința Unită a Copacilor pentru că ea este o energie importantă în sprijinirea omenirii să-și acceseze propria conștiință unită. Noi, copacii, suntem sintetizați și uniți unul cu celălalt, deși pe Pământ apărem ca ființe fizice singulare, noi suntem una. Cu cât mai mulți copaci vă conectați, cu atât mai mult vă veți da seama că fiecare copac se poate exprima într-un mod diferit și pare să aibă un caracter propriu. Cu toate acestea, vă veți da seama că vă conectați cu aceiași energie, conștiință și adevăr. S-ar putea să vă dați seama și de faptul că noi avem aceiași misiune, scop și motiv să fim pe Pământ. Același lucru este valabil și pentru omenire. Voi sunteți exact aceiași energie cu expresii diferite; voi aveți o conștiință unită, scop și motiv să fiți pe Pământ. Voi toți primiți aceiași energie și aceiași înțelepciune. Sunteți prezenți pentru a vă susține unul pe celălalt, oferind și primind susținere. Vă puteți imagina că scopul vostru final și motivul de a vă afla pe Pământ este același ca al oricui altcuiva? Omenirea este puternică atunci când se conectează cu conștiința sa unită, energia unimii și a eternei conexiuni.

Experimentarea Conștiinței Unite a Copacilor

Noi, Conștiința Copacilor, dorim să vă încurajăm să cereți să vă conectați cu Conștiința Copacilor, cu o focalizare pe recunoașterea Conștiinței noastre Unite. Ați putea ruga un copac fizic să vă ajute să faceți acest lucru sau să vă conectați energetic cu noi în timpul unei meditații. În timp ce experimentați curgerea Conștiinței Copacilor peste și prin ființa voastră, dați-vă voie să experimentați energia unității și unimii care este prezentă. S-ar putea să o recunoașteți ca pe o forță interioară puternică care vă aduce în centrul vostru și vă expansionează conștientizarea a tot ceea ce este în jurul vostru și în voi. Conștiința noastră a Copacilor vă poate demonstra vasta conexiune dintre toți copacii, cum aceasta  o susține pe Mama Pământ și întregul. Cea mai mare dorință a noastră este ca energia noastră să activeze capacitatea voastră de a vă conecta cu multele și diversele nivele ale conștiinței unite în ființa voastră. Voi sunteți conectați și una cu toate ființele, acest lucru crează numeroase izvoare de înțelepciune și înțelegere pe care voi le puteți accesa. S-ar putea să vă dați seama de propria voastră conexiune cu Conștiința Copacilor, cum noi suntem la fel, parte a aceleiași energii și surse. Este ușor pentru voi să fuzionați cu noi, Conștiința Copacilor, și pentru noi să fuzionăm cu voi ca ființe conectate cu conștiința omenirii, cu sufletul vostru, cu grupul vostru de suflet, Maeștrii Ascensionați, Ființele Angelice și așa mai departe. Atunci când vă expansionați conștientizarea și accesați energia tezaurizată a unității din ființa voastră, totul începe să aibă sens, vă simțiți centrați, împământați și împliniți. Vă invităm să contemplați energia unității pe care toți o experimentăm ca pe un instrument cu care să vă descoperiți pe voi înșivă și pe Creator mult mai deplin.

Activarea Centrului de Diamant

La baza trunchiului copacului și începutul rădăcinilor sale se află un izvor de energie și o sursă de lumină. Aceasta este vitalitatea Spiritului Copacului, esența și miezul său. Când un copac vă dă voie să-i accesați sursa, veți observa că aceasta este asemenea unei lumini lichide sau un bazin vast, expansiv de energie. Frumusețea sa este imensă și ea demonstrează cu adevărat curgerea Creatorului divin. În această sursă veți descoperi multe. Aici se află un cristal de rubin roșu profund care are o mare putere. Cristalul conține izvorul copacului și Conștiința Copacului. El acționează ca energia de stabilizare, împământare și centrare a copacului. Fiecare copac conține același cristal, fiecare cristal este conectat și energia curge prin ele.

Noi, Conștiința Copacilor, dorim să vă invităm să ne susțineți în activarea cristalului în toți copacii cu scopul de a împământa noi coduri și energie din cele mai pure vibrații ale energiei noastre. Acest lucru are drept scop susținerea copacilor în misiunea lor pe Pământ în timp ce ancorați și sacrele vibrații ale stabilității, împământării și centrării în Pământ și, prin urmare, în omenire. Noi am fost ghidați de către Creator să emanăm stabilitate, împământare și centrare, astfel încât omenirea să le poată adopta și trezi în ea însăși. În acest fel, vibrația spirituală a tuturor va crește, permițând ca mai multă lumină să poată fi ancorată.

”Conștiință a Copacilor, invit energia și lumina ta să curgă prin ființa mea acum. Doresc să accesez energia ta a unității și să devin una cu Conștiința Copacilor. Cu permisiunea voastră, cer să fiu făcută conștientă de milioanele de cristale de rubin roșu profund prezente pe Pământ în fiecare copac fizic. Fie ca aceste cristale să devină una, care este starea lor naturală. Primesc acum acest cristal mai întâi în chakra inimii mele unde îl scald în iubire. Apoi îl așez în chakra mea rădăcină și te invit să ancorezi prin ființa mea energia și lumina cu care dorești să penetrezi cristalul pentru a crea activarea necesară și emanarea stabilității, împământării și centrării. Scopul meu în timp ce sunt conectată cu Conștiința Copacilor este să hrănesc și să alimentez energiile cristalului. Te rog să mă susții și să mă ghidezi cum ai dori să fiu de folos.”

Când simțiți că procesul s-a încheiat, eliberați cristalul și înapoiați-l Conștiinței Copacilor și tuturor copacilor prin afirmarea unei intenții în acest sens. Apoi, printr-o rugăminte tăcută, invitați omenirea să accepte energia stabilității, împământării și centrării, precum și noile coduri energetice pe care le emană acum copacii. Acordați-vă un moment să inspirați energia care radiază de la toții copacii de pe Pământ, dați-vă voie să primiți.

În unitate și unime,

Conștiința Copacilor





Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.