miercuri, 29 noiembrie 2017

Calea Conștiinței Pure


Eliberarea Ego-ului negativ

De la Arhanghelul Metatron

Un mod minunat de a începe un An Nou! Arhanghelul Metatron vă sprijină în această capsulă a înțelepciunii în a vă recunoaște prezența adevăratei voastre conștiințe originare pure din ființa voastră și rolul acesteia în realitatea voastră. Arhanghelul Metatron explică și împărtășește noi perspective despre ego-ul vostru negativ pentru a vă ajuta să vă eliberați de sub influența pe care ego-ul vostru negativ o are asupra ființei și realității voastre. Scopul său este să susțină în continuare sinteza sufletului vostru cu personalitatea voastră, pentru a susține apariția unei noi perspective aliniate cu o iubire iluminată. Arhanghelul Metatron vă ghidează printr-un proces de meditație în scopul recunoașterii conștiinței voastre pure și a ego-ului vostru negativ, aducând o vindecarea și un echilibru care să susțină prezența sufletului vostru în ființa voastră. Arhanghelul Metatron vă încurajează să înțelegeți că aveți două căi de experimentare pe Pământ, fiecare dintre ele având un impact dramatic asupra realității voastre. Este responsabilitatea voastră să alegeți modul în care doriți să experimentați Pământul.

”Acum, ați ajuns în acel moment din evoluția voastră spirituală când aveți două căi. Aceste două căi vor exista simultan, o perioadă, până când veți alege. Prima este calea conștiinței pure, a înțelegerii imaginii de ansamblu, a perspectivei iubirii și adevărului, o perspectivă care este dincolo de atașament. A doua cale este a credinței în ego-ul negativ, a credinței că aveți un ego negativ pe care să-l învinovățiți, neasumându-vă responsabilitatea, crezând că există un aspect al vostru care vă sabotează realitatea, gândurile și pacea.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 47 min și 50 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 17 min și 42 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra . Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!


Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.