joi, 9 noiembrie 2017

Actualizare 9 Noiembrie 2017



Pe măsură ce influxul de energii continuă să crească, starea noastră la toate nivelele cunoscute nouă este afectată, nu că la celelalte n-ar fi, dar nu le putem conștientiza încă. Nu intrați în panică, lumea noastră/voastră nu se prăbușește, ci atinge noi nivele de conștientizare care aduc cu ele noi curățări și încheieri de programe vechi.

Multora deja vă sunt cunoscute manifestările acestor influxuri de energie în continuă creștere, dar s-ar putea să fiți dați puțin peste cap de noile conștientizări care vă sunt aduse de aceste vibrații mai înalte care intră mult mai profund în memoria noastră celulară și scot la suprafață tot felul de ”chestii” pe care nu le-am putut conștientiza până acum sau au putut fi conștientizate doar la nivel individual printr-o muncă asiduă cu noi înșine.

Ei bine, acum toată lumea trece prin astfel de conștientizări, fiecare din noul nivel de conștiință atins, care nu este același pentru toată lumea, pentru a putea vedea ceea ce nu-i mai folosește și a alege să-i dea, sau nu, drumul. Dacă alegeți să-i dați drumul, s-ar putea să fiți ”șifonați” câteva zile, dar dacă alegeți să nu o faceți s-ar putea ca această stare fie să se prelungească, fie să se repete, pentru că după cum am mai spus, preșurile au fost dizolvate.

Multe dintre conștientizări, fie că le-ați primit în meditație sau prin vise, pot fi șocante, chiar dureroase pentru voi și ele au legătură cu voi înșivă, nu cu alții. Puteți conștientiza situații sau comportamente de-ale voastre pe care acum nu le vedeți a fi prea lăudabile. Vă rog să le priviți cu ochii de acum, ai stării de conștiință pe care o dețineți acum, nu cu cei ai stării de conștiință de ”atunci” și să nu vă judecați.

Indiferent despre ce ar fi vorba, IUBIȚI-VĂ, iubiți-vă așa cum numai voi o puteți face și învăluiți TOTUL în iertare și recunoștință. Am intrat în noi nivele de conștientizare care ne pun în față altfel de oglinzi. Nu vă temeți să vă priviți în ele, pentru că ceea ce vedeți reprezintă ”trecutul” care stă acum în puterea voastră să-l vindecați. Numai sinceritatea și onestitatea noastră cu noi înșine poate rezolva și aduce încheieri ușoare și lipsite de efort a acestor situații depășite.

Gândiți-vă că dacă nu le-ați fi depășit sau nu ați fi în stare să le depășiți, ele nu v-ar fi puse în față, într-un mod pe care uneori îl puteți percepe a fi brutal, ele ar fi rămas ca și până acum îngropate într-un colț al minții noastre inconștiente/subconștiente. Dar pentru că acum suntem pregătiți să le gestionăm, ele ne sunt arătate clar ca și la lumina zilei.

Repet, NU vă judecați pentru nimic din ceea ce vă apare în conștientizare, nu vă învinovățiți inutil, au fost lecții prin care am avut de trecut și pe care le-am abordat potrivit stării de conștiință de ”atunci” așa cum nu putem învinovăți sau judeca un copil de grădiniță că nu este în stare să vadă unde poate duce agresivitatea lui, sau ceea ce noi ca societate percepem sau am perceput a fi agresivitate, dar acum putem privi dincolo de ea.

Acordați-vă mai mult timp să stați cu voi înșivă, să vă iubiți, să vă onorați, să vă lăudați dacă așa simțiți pentru tăria de a fi trecut prin astfel de experiențe, să faceți absolut orice pentru a vă bine-dispune, cu excepția faptului de a-i acuza pe alții sau de a avea tendința să negați acele aspecte ale voastre. Ele fac parte din voi și respingerea lor nu duce la rezolvarea problemei, ci la acutizarea ei.

Nu uitați nici o clipă că fiecare dintre noi deține flacăra divină a Creatorului nostru și că Creatorul însuși/însăși este cel/cea care experimentează Viața prin noi. Suntem cu toții suflete puternice care au venit pe această planetă pentru a experimenta ceea ce alte suflete nu s-au încumetat să o facă. Vedeți-vă valoarea, apreciați-vă, respectați-vă și onorați-vă în fiecare clipă pentru minunea divină care sunteți/suntem pentru că suntem cu toții Unul.

Stați cu voi înșivă în liniște, pace, tăcere și iubiți-vă. Dacă simțiți să vă plângeți efectiv emoțiile, faceți-o, pentru că lacrimile sunt un excelent remediu pentru orice stare de tristețe și dați drumul suferinței o dată pentru totdeauna. Nu mai avem nevoie de ea, dar dacă nu-i dați drumul, bucuria, fericirea, starea de extaz și beatitudine nu au unde să intre și nici cum.

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare vă doresc!

Munay!

Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.