marți, 28 noiembrie 2017

Actualizare 28 Noiembrie 2017


Foarte mulți ați semnalat în ultimul timp o activitate intensa în zona plexului solar, a chakrei inimii și a inimii înalte. Toată această activitate are legătură cu o mai deplină aliniere cu cine suntem cu adevărat și cu adevărul nostru. Mulți observați deja că nu mai puteți spune acele lucruri în care ați crezut cândva și pe care ați continuat să le spuneți în ciuda faptului că nu mai credeați demult în ele, dar o făceați pentru a-i menaja pe cei dragi vouă pe care i-ați crezut nepregătiți să facă cunoștință cu noul voi.

Ei bine, acum acele cuvinte nu mai pot ieși pe gura voastră fără să vă facă să simțiți o revoltă în voi sau chiar stări de rău fizic, dureri de stomac, greață, dacă insistați să o faceți. Acum, acesta poate că nu este singurul motiv pentru care s-ar putea să experimentați aceste simptome și ar fi foarte indicat să vă întrebați corpul despre ce ar putea fi vorba sau să consultați o persoană de specialitate care să vă ofere și o altă părere.

Mulți descoperiți că nu mai sunteți cine ați fost, că atât de multe s-au schimbat în voi și simțiți că atât de multe se vor mai schimba încât nu reușiți să vă dați seama dacă mergeți înainte sau înapoi. Dragilor, dincolo de faptul că ”înainte” și ”înapoi” sunt doar concepte ale unei minți tributare noțiunii de timp, nu puteți merge ”înapoi”, singura cale pe care o mai avem deschisă este ”înainte” orice ar însemna acest ”înainte” pentru fiecare, deoarece la nivel de suflet ”înainte” înseamnă creștere, evoluție.

Unii s-ar putea să vă simțiți blocați și să nu vedeți nici o altă alegere posibilă în fața voastră care să vă scoată din impasul în care vă simțiți a fi, în timp ce alții vedeți atât de multe oportunități încât să fiți în impasul ”pe care să o aleg?” Întotdeauna alegerea cea mai potrivită este ”pentru binele meu cel mai înalt”. Dar când faceți această alegere, acceptați-o atunci când ea se manifestă, asumați-vă responsabilitatea pentru alegerea voastră și fiți recunoscători pentru materializarea ei pentru că ea este creația voastră, a nimănui altcuiva.

Privind în jurul vostru s-ar putea să vi se pară că lucrurile merg din ce în ce mai rău, că oamenii parcă se întrec în a fi răutăcioși, nesuferiți și egoiști. Nu este așa și știți bine și voi acest lucru pentru că pe lângă faptul că vi se întâmplă și vouă să fiți așa, mai știți și că acei oameni sunt oameni care trec și ei prin aceleași încercări ca voi și acea stare s-ar putea să nu le fie una caracteristică, așa cum nu vă este nici vouă. Compasiunea, iubirea și toleranța pot fi instrumente magice în această perioadă și dă rezultate neașteptate.

Vorbeam de alinierea noastră la adevărul nostru. Aici s-ar putea să fie unele dificultăți de întâmpinat pentru cei intrați mai de curând pe calea înspre Sine, dar nu numai pentru ei, pentru că veți simți că nu mai puteți avea secrete, că nu mai puteți ține în voi prea multe, că este nevoie să le scoateți la lumină pentru că altfel ”vă apasă pe suflet”. Această aliniere a lui ”a spune” ceva cu ”a fi” acel ceva, alinierea dintre vorbă și faptă, a devenit atât de stringentă încât orice dizarmonie de acest tip este văzută și numai de către voi, ci de toată lumea.

În mulți alinierea dintre Divinul Feminin și Divinul Masculin a devenit atât de reală încât ”A FI” și ”A FACE” curg una în alta fără nici un efort, decât, eventual, atunci când intervine mintea umană care vă spune că ”ar trebui” ca doar să fiți, după învățăturile pe care le-ați primit în urmă cu nu foarte multă vreme. Acele învățături au fost valabile la vremea lor, pentru cei care vă simțiți ghidați să îmbinați armonios pe A FI cu A FACE, este urmarea firească a acelei etape, nu putem rămâne doar în A FI într-o lume care se construiește prin A FACE, dar le putem îmbina atât de armonios încât creația noastră să fie una valoroasă și nu numai pentru noi.

Pe cei care sunteți prinși încă în ”ar trebui” ca doar A FI să existe, vă rog să vă întrebați oare de ce se nasc acum atât de mulți copii care vin cu un bagaj de cunoștințe care ne lasă gură-cască și toate aceste cunoștințe ale lor aduc imens de multe informații în domeniul lui A FACE. Desigur, dacă alegeți ca doar să fiți, nu este greșit, este alegerea voastră și nimeni și nimic nu are ce judeca aici, mențiunea mea este doar pentru mintea celor înțepeniți în vechile teorii ale unei învățături depășite, sau nu, depinde de perspectiva fiecăruia.

De asemenea, mulți v-ați confruntat cu o mare tristețe, ca și cum ceva pleacă, ceva drag vouă, sau cu un dor sfâșietor de ceva ce simțiți că v-ar lipsi. Ei bine, multe au plecat și ceea ce a plecat face parte din ceea ce ați vindecat în voi, energii ale durerii, fricii, suferinței care au provenit din această viață sau din altele trecute, aspecte ale voastre care mai doresc să experimenteze în vibrațiile mai joase și care nu vă vor însoți mai departe, cel puțin deocamdată.

Dorul de Acasă, de acel voi adevărat la mulți a fost generat de intrarea noilor voastre aspecte care au venit să le înlocuiască pe cele care au ales să ”rămână” în vibrațiile mai joase, pentru experimentare, aducându-vă aminte de acel voi care există în vibrațiile mai înalte, acel voi în care vă simțiți Acasă și de care v-a fost dor atât de multă vreme. Nu vă opuneți nici plecării acelor aspecte care aleg să rămână în vibrațiile mai dense, nici sosirii celor mai înalt vibraționale, totul se întâmplă exact așa cum voi ați ales la nivel de suflet.

Cea mai bună atitudine este să învăluiți în iubire și recunoștință aspectele care aleg să rămână, pentru că ele vor continua, la nivel de suflet, să aducă o mare contribuție în evoluția voastră viitoare. Nimic nu este așa cum pare, imaginați-vă că este un prieten care alege o altă cale decât voi și apoi vine să vă împărtășească experiențele pe care le-a trăit. Deși la nivel uman, experiența prietenului vostru nu este a voastră, la nivel de UNU, ea este. Binecuvântați-vă acele aspecte, dacă așa simțiți, și ”puneți-le la pachet” toată iubirea pe care o puteți simți pentru ele, vor avea nevoie de ea.

După cum știți, remediile obișnuite sunt cel mai bun leac pentru diminuarea simptomelor prin care trecem cu toții: odihna corpului, a minții, a emoțiilor noastre, hidratarea, folosirea meditației, a tehnicilor de relaxare, a exercițiilor energetice, dansul, muzica, plimbările în Natură fac minuni. Când ieșiți în Natură, aduceți-vă întotdeauna aminte că acolo se află ființe minunate care vă oferă ajutor, dar care au și ele, la rândul lor, nevoie de ajutor. Voi atașa acestei actualizări un videoclip pentru a vă oferi o posibilitate, pentru cei care căutați, de a veni în sprijinul unor ființe pe care majoritatea dintre noi le iubim: Copacii.

A da, înseamnă întotdeauna a primi, pentru că ceea ce dai, ție îți dai, nimănui altcuiva, pentru că toți suntem UNUL. Abia când începi să dai îți dai seama cât de bogat ești, pentru că simpla intenție de a da deschide ”Cornul Abundenței”, mai întâi la nivel energetic, iar apoi vei aduce manifestarea acelei energii și în plan fizic. TOTUL, absolut totul începe cu un gând și o intenție clară și bine stabilită și se numește CREAȚIE.

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare vă doresc!

Munay,

Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.