duminică, 1 octombrie 2017

Întâlnirea cu cele 144 de Extensii Originare ale Creatorului

Primirea unei Energii de Vindecare Actualizate, Conștientizare și Iubire pentru Sine și Omenire

Pleiadeenii

Această Capsulă a Înțelepciunii cu Pleiadeenii este o experiență extrem de puternică. Cu ajutorul Ființelor Pleiadeene vă veți întâlni cu cele 144 de Extensii Energetice Originare ale Creatorului. Acestea sunt primele 144 de expresii și creații ale Creatorului, din care voi vă extindeți. Cele 144 de Extensii Originare ale Creatorului vă vor oferi o actualizare în vindecarea energiei pe care o întrupați și o exprimați, crescându-vă abilitățile de vindecare, în timp ce oferiți același lucru omenirii și Universului Creatorului. Ele doresc să împărtășească cu voi o actualizare a conștiinței și a conștientizării pentru a vă ajuta la amintirea în continuare a adevărului vostru și a unității voastre cu Creatorul. La final, cele 144 de Extensii Originare ale Creatorului își vor împărtăși cu voi iubirea lor, crescând vibrația iubirii pe care toți o experimentați pe Pământ și în Universul Creatorului. Aceasta este o întâlnire foarte puternică, semnificativă și frumoasă în planurile interioare, care vă permite să vă conectați cu propria voastră esență originală, experimentând o actualizare care vă ajută la o mai înaltă învățare, percepere și transformare.

”Salutări! Suntem Ființele Pleiadeene, suntem conștiința Pleiadelor și venim în fața voastră cu o mare energie, adevăr și vibrații pure pe care să le împărtășim cu voi în mod deschis, dorind să vă accelerăm evoluția spirituală, dorind să vă reamintim adevărul vostru, astfel încât să puteți exista în deplina realizare a puterii voastre și pentru ca voi să fiți cu adevărat în serviciul civilizației voastre, al propriului vostru scop divin al sufletului dar și al Universului Creatorului. Venim în fața voastră ca o singură voce, dar suntem mulți și vă aducem astăzi un dar sacru. Este darul celei mai pure conexiuni din Universul Creatorului. Este un dar al conexiunii cu tot ceea ce sunteți, energia din care vă extindeți, primind o înțelepciune mai înaltă, o învățătură mai înaltă, o conștiință mai înaltă pentru a vă trezi în continuare ființa, pentru a vă ajuta să accesați în continuare tot ceea ce sunteți. Vrem să vă aducem vindecare, retrezirea puterii voastre, pace, iubire. Vrem să vi le aducem vouă pentru ca voi să le transmiteți mai departe civilizației voastre, Mamei Pământ și Universului Creatorului. Dorim să împărtășim cu voi, să vă actualizăm conștiința și să vă încurajăm să acceptați conștiința originară așa cum a fost ea extinsă din Creator.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 46 min și 04 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 32 min și 32 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este https://www.omna.org/și https://www.omna.org/capsules-wisdom-full-list/

Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 5. Veți fi apoi ghidați pe platforma https://dincolodeminesunteu.onfastspring.com unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Meditația în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.