joi, 19 octombrie 2017

Celula Vorbește

Cele Șapte Surori prin Lauren Gorgo

Actualul ciclu lunar (Luna Plină în Berbec 05.10.2017 și Luna Nouă în Balanță 19.10.2017) marchează stabilirea Noului Model Uman pentru toți cei ce aleg ascensiunea biologică. Acest lucru înseamnă că mulți ating punctul vibrațional în care corpul fizic poate asimila tiparul divin, harta potențialului nostru uman deplin.

Noul Model Uman este baza unui sistem de operare 5D complet nou, unul în care corpurile noastre mai joase se întâlnesc cu corpul nostru mai înalt/conștiința nemuririi.

În ultimul raport, Consiliul vorbește despre acest proces de (re)câștigare a accesului la ADN-ul nostru DUMNEZEIESC (genomul uman divin) pentru că mulți își activează acum tehnologiile corpului de lumină care sunt necesare pentru a putea trăi ca ființe de lumină iluminate într-o realitate pământească ascensionată.

De la eclipsa solară am absorbit/integrat atât de multă lumină încât face ca această transformare să fie posibilă ... NU a fost o perioadă ușoară 😊 Tranziția într-un nou corp în timp ce ne lepădăm vechiul corp, necesită o imensă concentrare, încredere și o indiscutabilă predare.

Ca în tot ceea ce are legătură cu ascensiunea, este nevoie să permitem ca procesul de de-densificare să aibă loc ... ceea ce pentru cei pregătiți înseamnă o transfigurare reală a corpului, stadiul final al întrupării.

În sfârșit, ne trezim la inteligența mai înaltă a corpului, care este o hartă a conștiinței care deține întregul Univers în ea. Putem folosi acea conștientizare pentru a comunica, restabili, înviora și a ne reconstrui corpul, acesta fiind motivul pentru care vă pun la dispoziție această serie numită ”Celula Vorbește” pentru a susține acest nou potențial fizic din acest moment.

Lauren Gorgo

Acest material este pus în mod gratuit în limba engleză la dispoziția celor ce doresc să-l primească pe e-mail direct de la Lauren aici

Prețul stabilit pentru achiziționarea lui în limba română cuprinde prețul cu care acest material a fost cumpărat înainte de distribuirea lui gratuită de către Lauren precum și munca de traducere a lui. 

Pe cei care doriți achizionarea lui în limba română vă rog să dați click pe bulina cu numărul 10 din colțul din stânga sus.

Vă doresc să vă bucurați de el, pentru că este un material foarte valoros și util în aceste momente.

Munay,

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.