luni, 9 octombrie 2017

Ce fac eu aici? – Consiliul


Prin Ronald Head

Ce fac eu aici? Ce ar trebui să fac? V-ar surprinde să știți că acestea sunt cele mai frecvente întrebări care ne sunt puse atunci când oamenii îi consultă pe cei care speră că-i pot ajuta să se conecteze cu noi? V-ar surprinde faptul că aceste întrebări sunt întotdeauna puse? Acum, am mai vorbit despre asta și înainte, dar, ca de obicei, mai avem ceva de spus despre acest subiect. Probabil că nici acest lucru nu vă surprinde.

Primul lucru pe care îl vom face astăzi va fi ca doar să răspundem la întrebări în mod direct și neechivoc. Sunteți aici, de această dată, să învățați în sfârșit ce puteți fi. Ce ar trebui să faceți, dacă există așa ceva, este să vă ocupați de învățarea acestui lucru. Acestea sunt niște afirmații destul de generale.

Ei bine, ele așa și trebuie să fie atunci când răspunzi la miliarde de oameni, nu-i așa? Așa că vă vom oferi una sau două sugestii micuțe. Ce puteți fi este să fiți co-creator la tot ceea ce vedeți. Și ce puteți face este să descoperiți tot ceea de ce sunteți în stare. Puteți începe prin a învăța că tot ceea ce ați fost învățați că nu puteți fi sau face este o minciună, înfășurată într-un pachet de minciuni și legată frumos cu o panglică de minciuni.

Vă vom da câteva exemple. Nu poți face asta. Nu poți întreba/cere asta. Nu poți gândi așa. Ești doar un om. Nu poți face/schimba nimic. Trebuie să-ți fie frică pentru că Dumnezeu te vede/pedepsește. Haideți să abordăm această problemă chiar acum.

Nu există atom în corpul vostru fizic, și nici cea mai mică parte din energia voastră, care să existe în afara a ceea ce voi numiți Dumnezeu sau orice alt nume pe care doriți să i-l dați Sursei voastre. Acest lucru este chiar ceva imposibil. Prin definiție. Acest lucru este o imposibilitate. Așa că, pentru a străluci puțină lumină asupra acelor minciuni de mai sus, haideți să le reluăm.

Dumnezeu nu poate face asta. Dumnezeu nu poate întreba/cere asta. Dumnezeu nu poate gândi așa. Dumnezeu nu poate face/schimba nimic. Dumnezeu trebuie să se teamă, pentru că dacă nu, Dumnezeu îl vede/pedepsește. Știm că sună prostește Chiar acesta și este scopul. Sunt prostii. Dar motivul pentru care sună prostește este că voi ați fost învățați timp de mii de ani că voi sunteți cam separați de divinitate și că nu trebuie să gândiți altfel – niciodată! Și când ați spus ceva de genul ”ei bine, el a spus asta” sau ”el a făcut asta” și Dumnezeu nu l-a trăznit de să moară, ați crezut atunci când vi s-a spus că Dumnezeu îl va lua și îl va pedepsi pe veșnicie. Singura pedeapsă care durează o veșnicie este vinovăția prin care v-ați condamnat singuri. Ei bine, se pare că pentru totdeauna.

”Deci, este în regulă, trebuie să învăț asta. Și dacă aș fi de acord cu asta, tot nu știu ce să fac.”

Fă ceea ce stă în fața ta să faci. Spui că nu ai nimic de făcut în viața ta? Bineînțeles că nu. Dar AH! Vrei să spui că nu este nimic semnificativ și important, nimic care să schimbe Pământul, pe care să-l faci? Nu este nimic ce să faci și care să facă vreo diferență? Vă vom spune un mic secret. Dacă fiecare dintre voi ați fi făcut ceea ce viața v-a pus dinainte în fiecare zi, cât de bine v-au permis fiecăruia abilitățile, lumea voastră s-ar fi schimbat imens într-un timp foarte scurt.

Ceea ce se află în fața voastră, deși voi nu înțelegeți acest lucru, este exact ceea ce este cel mai necesar ca să vă ajute să învățați ceea ce aveți de învățat. Este, într-adevăr, unic pentru voi. Vă surprinde? Nu sunteți unici? Nu este ceva ce aveți de făcut pentru a rezolva toate problemele lumii. Sau cel puțin nu așa pare. Dar este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă conduce la următorul pas din puzzle-ul vostru.

La un moment dat va exista un moment ”AHA!”. Poate că vor fi multe. Și pe măsură ce miliarde dintre voi vă aveți momentele voastre, lumea voastră se va schimba. Nu poate fi altfel. De ce nu? Pentru că voi, inimi dragi, sunteți creatorii acelei lumi. Priviți în jurul vostru și găsiți ceva la crearea căruia nu a avut nimeni nici un rol. Nu vă uitați la păduri și la râuri! Ele sunt acolo pentru că voi în ”înțelepciunea” voastră tehnologică ați continuat să le permiteți să fie.

Mai vrem să subliniem ceva. Voi, în mod individual, nu ați construit această lume. Nu puteți fi acuzați în mod individual pentru ceea ce este. Dar nu este nici o cale de scăpare din fața adevărului că omenirea a făcut-o și o face. Și acest lucru a necesitat o putere extraordinară. Este nevoie de o putere extraordinară pentru a construi și a menține o lume. Trebuie să vă treziți și să înțelegeți cine sunteți și ce sunteți voi. Pentru că dacă nu faceți acest lucru cât mai curând, lumea voastră vă va oferi ceva ce vă va pune la pământ. Planeta voastră va fi aici, fie că voi sunteți sau nu.

Ceea ce nu vi se arată sunt imenșii pași care sunt făcuți în direcția acelei treziri la care luați parte. Faceți-vă partea voastră. Trăiți-vă viața la maxim. Și bucurați-vă.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.