joi, 14 septembrie 2017

Se întâmplă – Consiliul


De Ronald Head

Schimbările pe care le cereți demult, și despre care v-am spus că se întâmplă, au escaladat atât în rapiditate cât și ca număr dacă ați observat. Acest sistem actual de alinieri pe care îl experimentați, a dat serios lucrurile peste cap.

Înțelegeți, vă rugăm, că fiecare dintre voi primește ceea de ce are cea mai mare nevoie în acest moment. Sunt mulți factori care trebuie luați în considerare, iar participarea voastră, deși cea mai mare parte dintre voi nu sunteți conștienți de acest lucru, a fost de folos în deciderea propriului vostru progres. Ceea de ce veți avea nevoie în viitorul apropiat pentru propria voastră bunăstare este cel mai important lucru luat în considerare, precum și ceea ce voi ați planificat pentru voi înșivă ca serviciu viitor.

”Dar nu primesc ceea ce am nevoie!” spuneți voi. ”Nu primesc nimic!”. În primul caz, putem să vă atenționăm, cât mai blând cu putință, că personalitatea voastră nu prea știe de ce aveți nevoie. Cel mai bun indicator este tocmai faptul că simțiți așa cum simțiți. În al doilea caz, vă recomandăm să vă concentrați creșterea senzitivității voastre la energiile pe care le primiți. Nu există, practic, nimic și nimeni pe această planetă care să nu fie scufundat în aceste frecvențe. Așa ceva nici măcar nu este posibil. Modul în care fiecare dintre voi reacționează la ele este unic. Desigur, propria voastră unicitate este cea care determină acest lucru. Dacă aveți un trecut de milenii ca vindecător, nu veți reacționa la schimbare în același mod în care reacționează cineva care a petrecut același timp cultivând cereale. Acum, este momentul să puneți deoparte judecățile în legătură cu aceste lucruri. Fermierii trebuie adeseori vindecați. Vindecătorii trebuie să mănânce. La urma urmei, voi sunteți cei care decideți să vă creșteți experimentarea prin specializare.

Cu toate acestea, veți descoperi în curând că gama de aptitudini pe care le dezvoltați se va extinde foarte mult. De asemenea, veți descoperi că deciderea a ceea ce voi doriți este limitatoare și contra-productivă. Să decideți cum va fi sinele vostru când sinele vostru este în mod predominant SINELE, nu este ceva ce voi să puteți face, deoarece nu aveți nici o experiență în amintirea vieților voastre trei dimensionale care să vă revină. Toate proiecțiile voastre sunt doar reluări ale unor lucruri trecute.

Predarea, un cuvânt pe care toți aveți tendința să-l înțelegeți în mod greșit, ghidării și muncii Sinelor voastre Cele Mai Înalte, care sunteți în curs de a deveni chiar mai mult din ceea ce manifestați deja, este într-adevăr cel mai bun lucru pe care să-l intenționați. Nu este nimic de care ar trebui să fiți îngrijorați în această privință. Este vorba, la urma urmei, despre Sinele vostru cel de care vorbim. Este doar cea mai mare parte a voastră. Poate că inversarea acestei imagini ar fi cu adevărat mai descriptivă. Voi sunteți, de departe, cea mai mică parte a acestuia. Și este cel spre care tindeți să alergați după ajutor atunci când planurile voastre merg prost.

Acum, v-am spus demult că acest moment vine. Pentru noi, el s-a întâmplat deja. Noi vedem schimbarea într-un mod extrem de diferit față de cum îl vedeți voi. Ultimul vostru an, anul acesta și anul viitor toate există pentru noi așa cum pentru voi există alte vieți. Și vă spunem acum că toate acestea vor trece. Viitorul vostru este magnific. Aceasta va fi o trecere minunată dacă vă puteți pur și simplu bucura de călătorie. Nevoile voastre vor fi împlinite. În viitorul apropiat, dorințele voastre se vor manifesta instantaneu. Aveți încredere în ce vă spunem. Noi suntem voi și acesta este modul în care noi trăim.


Copyright © Ronald Head. Toate drepturile sunt rezervate. Puteți copia și redistribui acest material atâta timp cât nu îl modificați în nici un fel, conținutul rămâne complet și includeți această notă de copyright și link-ul http://ronahead.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.