marți, 5 septembrie 2017

Actualizare 5 Septembrie 2017


Este posibil ca mulți să vă confruntați acum cu tulburări ale somnului, cu vise tip coșmar care par să nu se întrerupă chiar dacă vă treziți, ele continuând și după ce ați adormit la loc. Uneori vă amintiți ce ați visat, alteori nu, vă treziți doar cu o stare de oboseală și durere în tot corpul.

Foarte multe tipare vechi, energii vechi, amintiri din această viață sau viețile anterioare, uneori aparent fără nici o legătură cu nimic cunoscut sunt eliberate prin intermediul acestor vise. Unul dintre tiparele pe care le-am întâlnit cel mai des în aceste ultime zile este tiparul trădării, al abandonului.

Cel mai afectate sunt bineînțeles femeile pentru că în cazul femeilor acest tipar este unul dintre cele mai puternice. Femeile, privite ca persoane de rang doi sau chiar mai rău, au fost, și mai sunt în multe părți ale lumii, ținute acasă la cratiță și făcut și crescut copii.

Ei bine, atunci când o femeie era părăsită de soțul ei, ea, și inclusiv copiii pe care îi avea, devenea pentru societate o persoană marginalizată. Dacă rămânea singură prin decesul soțului, situația nu era chiar atât de condamnată de către societate, ea putând chiar să se recăsătorească în unele culturi, în timp ce în altele, nu.

Toate cele care ne-am născut și întrupat în această viață în corpuri de femeie purtăm în noi, preluate din conștientul colectiv feminin, toate aceste tipare care au la bază, de fapt, frica de supraviețuire. Nu ne este frică de moarte, ne este mai frică de viața pe care am avea-o de dus în situația în care nu ne-am putea asigura cele necesare traiului, nouă și copiilor noștri.

Deși multe s-au schimbat în conștientul colectiv feminin, corpul durere feminin nu este vindecat și el se activează de fiecare dată când ne confruntăm cu un astfel de tipar de bază care le-a afectat cel mai mult pe femei. Să nu uităm că femeilor le-a fost și le mai este inoculată idee că ele sunt sexul slab și au nevoie de un bărbat alături de ele pentru a fi în siguranță.

Deși la lumina zilei, acest tipar nu mai are o putere atât de mare, în timpul somnului se transformă într-un balaur cu șapte capete cu care de multe ori ne luptăm inutil. Acest tipar se manifestă și în cazul bărbaților, pentru că fiecare dintre noi am avut și vieți de bărbat și vieți de femeie, dar la ei legătura cu conștientul feminin este mai slabă, fiind conectați la conștientul colectiv masculin care își are și el problemele lui.

Dacă puteți să vă stăpâniți visele, să vă treziți în timp ce se derulează și să le învăluiți în iubire necondiționată și în foc violet, transmutându-le în iubire, este foarte bine. Dacă nu puteți, faceți acest lucru la trezire nu îl ascundeți după ”a fost doar un vis”. Nu există așa ceva numit ”doar un vis”.

În timpul zilei când atenția noastră este pe viața de zi cu zi, este mult mai greu să recunoaștem tiparele care se află în câmpurile noastre, în memoria noastră celulară și să ne ocupăm de ele. Unele persoane au tendința de a spune ”nu-i al meu, nu-i energia mea”. Posibil, dar dacă a venit la tine înseamnă că este nevoie ca tu să-l vindeci și transmuți.

Cu cât mai mult recunoașteți domeniul visului ca fiind real, cu atât mai ușor va deveni abordarea lui și apoi curățarea, vindecarea și transmutarea acelor energii și tipare care parcă pândesc la colț de multe ori. Este posibil ca astfel de tipare vechi să vină către persoane care nu le dețin, dar sunt capabile să le curețe, vindece și transmute pentru binele cel mai înalt al tuturor.

Imaginați-vă că trăim într-o situație de urgență în care nu mai există al meu, al tău, al lui, al ei, al vostru sau al lor. Există numai al nostru și fiecare punem mâna pe ce putem pentru a rezolva această situație de excepție. Este nevoie ca cei/cele care știm despre ce este vorba să dăm o mână de ajutor acolo unde se poate și ni se cere.

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare vă doresc!

Munay,


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.