vineri, 29 septembrie 2017

Actualizare 29 Septembrie 2017


Mai mult decât oricând aceste zile stau sub semnul recuperării puterii personale și putem constata că ne-am cedat puterea personală în atât de multe feluri diferite încât nici nu le mai putem recunoaște pe toate pentru că multe dintre ele au ajuns să pară naturale și firești.

Trecem prin situații în care ne simțim călcați pe bătături deși acum câteva săptămâni, zile chiar, nici măcar n-am fi clipit să dăm tradiționalul răspuns, sau nici măcar nu le-am fi băgat în seamă, pe care acum însă nu-l mai putem da pentru că ceva din noi se opune. De multe ori nici nu ne dăm seama de ce, ce ne-a făcut să simțim o rezistență interioară la o situație aparent banală.

Cei care vor cu adevărat să vadă răspunsul este nevoie să meargă în interiorul lor și să se întrebe ”Ce mă deranjează aici? De ce simt împotrivire la această situație? Ce nu-mi mai sună bine aici?” Punându-vă aceste întrebări și studiind bine toate posibilitățile în timp ce sunteți deschiși oricărui răspuns nou care vine de la sinele vostru, veți vedea că cel mai probabil este vorba de o cedare a puterii personale.


Nici nu ne putem imagina în câte situații ne-am cedat puterea personală, câte gânduri care roiesc prin capul nostru, aproape toate, sunt preluate din conștientul colectiv și reflectă acea conștiință de masă în care cedarea puterii personale însoțește și aerul pe care îl respirăm.

Nu ne putem intra în rolurile de creatori conștienți atâta vreme cât nu ne-am recuperat, în cea mai mare măsură (dacă nu toată) puterea personală. Altfel creațiile noastre nu vor fi niște creații împuternicite, ci unele care sunt manipulabile, inconstante și neviabile, așa cum sunt acum majoritatea creațiilor noastre.

Este nevoie să fim atenți la fiecare atașament sau dependență, oricât de mică, pe care o manifestăm față de ceva sau cineva, pentru că acestea sunt canalele prin care puterea noastră personală se scurge. Asta nu înseamnă să nu ne stabilim obiective, țeluri, înseamnă doar să nu fim rigizi în acceptarea posibilităților de a atinge acele obiective, țeluri și, în același timp, să nu ne lăsăm deturnați de alții de la scopurile noastre.

Da, putem amâna îndeplinirea unui scop al nostru atunci când observăm că încă nu sunt îndeplinite condițiile pentru împlinirea lui, dar acest lucru este obligatoriu să-l facem numai și numai pe baza observărilor și analizelor noastre personale. Întotdeauna este necesar să lăsăm însă o portiță de posibilitate pentru ca Universul să poată lucra împreună cu noi și să ne aducă sincronicitățile de care avem nevoie.

Acum, mai este un aspect cu care m-am întâlnit zilele trecute și pe care cred că ar fi bine să vi-l aduc și vouă în atenție. O foarte bună prietenă de-a mea îmi spunea că simte că echipa ei de ghizi nu prea își face treaba așa cum ar avea ea nevoie. Pentru că o cunosc și știu că nu bate câmpii, am căutat împreună răspunsuri la această bănuială/simțire a ei.

Ce vreau să vă reamintesc este faptul că la fiecare nivel de conștientizare, conștiință, evoluție ne alegem, uneori primim, un grup de ghizi care corespund nevoilor noastre de pe nivelul la care ne aflăm. În momentul în care suntem pregătiți și trecem într-un nivel mai înalt decât cel în care am fost, de multe echipa noastră de ghizi este nevoie să fie schimbată fie parțial, fie total.

Ei bine, este nevoie ca noi să cerem schimbarea echipei de ghizi sau a unora dintre ei atunci când simțim că lucrurile nu merg, nu primim ghidarea cerută, nu ne sunt satisfăcute cererile de răspuns și ghidare în situațiile în care o cerem. Da, nu numai că avem dreptul, dar este chiar indicat să o facem, pentru binele nostru cel mai înalt. Atenție și aici la cedarea puterii personale unei autorități pe care o considerăm superioară nouă. Faptul că o entitate se află într-un alt tărâm decât noi, nu o face de la sine iluminată și atotștiutoare.

De asemenea, ghidările pe care le primiți, luați-le în voi și vedeți cum le simțiți, ce impuls simțiți în voi și cereți întotdeauna ajutorul și asistența sinelui vostru cel mai înalt în tot ceea ce faceți. Prietenii sunt întotdeauna bineveniți, dar există posibilitatea ca ei să nu poată vedea întotdeauna scopul cel mai înalt al sufletului vostru, scop care uneori poate fi schimbat, pentru că nimic nu este bătut în cuie.

Cereți ghidare, dacă așa simțiți să faceți, dar nu uitați că voi sunteți cei care alegeți ce să experimentați și că nimeni nu vă poate impune ce, când, cum pentru că NOI suntem Creatorii vieții noastre, a realității noastre și a Universului nostru. Nu există predestinare și nici vreo altă autoritate în afară de noi înșine care să ia hotărâri în numele nostru și pentru noi, decât dacă noi îi permitem să o facă cedându-i puterea noastră personală.

Suntem cu toții într-un proces intensiv de recuperare a puterii noastre personale pentru a putea trece la următorul nivel, cel al creării conștiente a realității noastre și a ceea ce dorim să experimentăm. Poate că este unul dintre cele mai dificile procese prin care avem de trecut, dar el este obligatoriu.

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare vă doresc!

Munay,


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.