sâmbătă, 23 septembrie 2017

Actualizare 23 Septembrie 2017


O zi care este menită, după unii, să marcheze un moment important în evoluția Pământului, o zi a distrugerii, a apocalipsei pentru alții și o zi în totalitate obișnuită pentru majoritatea oamenilor de pe Pământ. O zi care poate fi toate acestea la un loc, ba și mai mult, în funcție de ceea ce alegem fiecare.

Că nu va fi o apocalipsă la nivel planetar este clar deja pentru toată lumea, pentru că pentru o astfel de manifestare ar fi trebuit să existe deja ceva mai multe semne prevestitoare decât 1-2 uragane, niște furtuni pe ici colo, dar cei care s-au folosit de ele, care sunt poate parțial sau total chiar co-creatorii lor – dar să nu intrăm în teoria conspirației, deși acesta este un adevăr cunoscut deja – le-au știut exploata în așa fel încât să semene o stare de teamă și neliniște pentru mulți – prea mulți după părerea mea.

Spuneam că nu va fi o zi a apocalipsei așa cum au prezentat-o unii, dar putem face din ea o zi a apocalipsei personale, o zi în care să spunem adio tuturor manipulărilor la care am ”pus botul” până acum, o zi în care să ne luăm adio de la toate fricile care ne-au fost induse de către cei care ne-au vrut oi supuse. Da, putem face din această zi o zi a apocalipsei LOR, o zi în care să le arătăm că VEDEM că ”împăratul este gol”.

Ce întorsătură minunată am putea da lucrurilor, am putea face din această zi o zi a eliberării noastre din mâinile manipulatorilor noștri care de atât de multe ori au anunțat până acum ”lupul la stână” încât ar fi trebuit să ne fi vindecat demult de asta. Să le lăsăm apocalipsa celor care o trâmbițează ca să se bucure de ea, că noi avem lucruri mai bune de făcut.


Da, putem face din această zi o zi a victoriei noastre asupra manipulării, o zi a eliberării noastre de frica că cineva sau ceva ne va distruge pentru simplul motiv că noi nu contăm, suntem mici și neînsemnați, neimportanți, simple jucării în mâinile cuiva sau pur și simplu a sorții – ce ușor este să dai vina pe ceva ce nu poți defini, numi, arăta cu degetul (deși nu-i frumos să faci asta) – care poate dispune de noi și de planetă după bunul său plac. Așa să fie oare? Pentru unii da, pentru alții, ba. Pentru mine sigur este BA.

Și este BA de foarte multă vreme pentru că eu ȘTIU că această planetă nu va mai suferi nici o distrugere majoră niciodată, că indiferent de ceea ce ar putea dori și conspira unii, draga noastră planetă, draga noastră Mamă Pământ nu mai este în pericolul de a fi distrusă pentru că suficient de mulți dintre copiii ei au spus deja NU unei astfel de posibilități.

Da, ne pot hărțui, pot încerca să ne slăbească încrederea, voința, puterea și să ne obtureze temporar comunicarea cu Sinele noastre, dar nu pot ajunge acolo unde stă cu adevărat puterea noastră: în INIMA noastră acolo unde sălășluiește divinitatea noastră, pentru că acolo nu pot pătrunde decât atunci când ating vibrația potrivită ca să o poată face.

Dar atunci când ating acea vibrație, nu mai pot dori să facă ceea ce au făcut înainte pentru că ei înșiși nu mai rezonează cu acele manifestări de o vibrație atât de joasă. Așa că, cei care știu și au ales să nu o ia pe calea iubirii se folosesc de vechile instrumente bau-bau de care s-au folosit și până acum. La noi însă nu mai pot ajunge, pentru că se lovesc de ”zidul” energetic al iubirii de care nu pot trece.

Așa că, dragii mei, ce ar fi să alegeți ca această zi atât de controversată să fie într-adevăr o zi apocaliptică, ziua în care să vă eliberați de orice manipulare exterioară vouă? Ziua în care să vă eliberați de toate fricile instigate de alții și să vă spuneți simplu: ”Fie ce-o fi, EU merg mai departe și voi vedea ce se întâmplă în continuare.”

Împuterniciți-vă și întoarceți toată această manipulare în favoarea voastră și lăsați-le ”drojdia” celor care au vrut să vă otrăvească din nou și din nou mințile și sufletele cu otrăvitorul elixir al fricii. Rupeți lanțurile care v-au ținut legați de ei și spuneți-vă ”Nu am venit să trăiesc o astfel de realitate, realitatea pe care EU aleg să o trăiesc este cea a eliberării mele de orice influență străină mie asupra mea.”

Rupeți lanțurile, eliberați-vă pentru că totul este o iluzie, totul se derulează doar în mintea noastră și aducem în manifestare acele gânduri, imagini, posibilități cărora NOI le dăm putere, nu alții. IUBIȚI! Iubiți absolut totul din viața voastră, întoarceți-vă privirea spre acele lucruri care vă aduc bucurie, împlinire, fericire și lăsați-le pe celelalte să curgă departe de voi.

Asta nu înseamnă să nu le vedeți, înseamnă să le învăluiți în iubirea voastră necondiționată, să le binecuvântați și, dacă așa simțiți că este potrivit, să le puneți în mâinile Creatorului pentru vindecarea lor. Sau puteți să o faceți voi înșivă, prin intenție, ca parte a Creatorului, așa cum și sunteți cu adevărat.

Nu uitați, viitorul este ACUM, așa cum este și trecutul și cum este și prezentul: ACUM!

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare vă doresc!

Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.