luni, 14 august 2017

Starea Pământului


Acest mesaj a fost oferit în Big Sky, Montana în data
de 4 Iunie 2017 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări, dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. În această seară aș vrea să vă ofer o poveste. Este o poveste de iubire și se întâmplă, de asemenea, ca ea să cuprindă istoria planetei, acum-ul și viitorul. Acestea sunt niște lucruri pe care vreau să vi le spun și sunt lucruri cărora vreau să le dau o calificare pentru voi. Haideți să-i spunem ”Starea Pământului în Iunie 2017”.

Această este o poveste de iubire datorită locului în care a început și modului în care ea a început. Dacă mergeți în urmă cu 24 de ani, canalizările publice ale lui Kryon au început cu Cartea Întâia a lui Kryon. Informațiile au fost, de fapt, o introducere în schimbarea, despre care eu și mulți alții am început să vă spunem că vine. Nu au fost informații ezoterice din partea mea, ci mai degrabă ceva despre care strămoșii și toți cei din vechime știau. Ei au observat stelele de pe cer timp de mii de ani. Și-au dat seama că stelele își schimbau subtil poziția de la un deceniu la altul și au început să înțeleagă mecanica sistemului solar și orbita Pământului în jurul Soarelui cu mult înainte de existența telescoapelor moderne.

Ei și-au dat seama că Pământul se învârte în jurul Soarelui și că trebuie să existe o ușoară oscilație a planetei însăși pentru a face cerul să se schimbe așa cum o făcea. Ei chiar au calculat durata foarte lentă a rotirii și, de-a lungul timpului, profețiile s-au dezvoltat în jurul ei. Cu toate acestea, profețiile erau atât de asemănătoare între acești străbuni încât chiar și astăzi cei care le studiază sunt uimiți. Cum puteau fi aceste povești atât de asemănătoare când străbunii nici măcar nu se cunoșteau între ei? Cum au putut fi informațiile atât de asemănătoare chiar și atunci când distanțe mari și secole i-au separat?

Calendarele străvechi care vă sunt familiare și-au început numărătoarea lungă (cu mai mult de 5000 de ani în urmă) și povestea despre potențialul schimbării conștiinței a început. Sfârșitul calendarelor a fost stabilit să aibă loc în 2012 – ”centrarea” oscilației.

În 1989 partenerul meu a început să vorbească pentru mine, la doi ani după Convergența Armonică. Până în 1993 partenerul meu a primit și a publicat Cartea Întâia a lui Kryon. A fost o revelare a ceea ce urma să vină: Schimbarea poate avea loc acum deoarece multe lucruri s-au întâmplat pentru a elimina potențialul unui război mondial. V-am spus de ce a fost aici grupul lui Kryon, ce s-a întâmplat, ce s-ar putea întâmpla în continuare și câteva profeții despre ceea la ce să vă așteptați. Aceasta a fost o carte criptică – una mică, pentru că partenerul meu doar învăța cum să fie în totală coerență cu sursa centrală (canalizarea). Canalizarea este o intuiție sporită și puntea către cealaltă parte a vălului. Cartea a revelat sentimentul iubirii și compasiunii totale pentru întreaga omenire.

În Întâia Carte a lui Kryon, v-am oferit informații despre schimbările în magnetica planetei și multe altele. V-am dat, de asemenea, câteva fraze care conțineau indicii despre unele schimbări climatice viitoare. Partenerul meu le-a interpretat în felul lui: el a spus că vor fi vremuri și locuri în care va ploua deși nu a plouat niciodată înainte și locuri în care va înceta să plouă, deși întotdeauna a plouat înainte. Cu alte cuvinte, masiva schimbare climatică era în desfășurare – și asta era în 1993.

Asta a fost precursoarea a ceea ce voi experimentați acum pe planetă. Nu este o poveste de osândă! Aceasta este o poveste de iubire, dragilor, iar povestea este iubirea lui Dumnezeu, iubirea sursei centrale, iubirea a tot ceea ce este – Gaia însăși – pentru Ființa Umană. Titlul cărții a fost Sfârșitul Timpurilor, deoarece acesta a fost sfârșitul vechii energii.

Tot ceea ce se întâmplă acum are legătură cu voi, dragilor. Sufletele bătrâne de pe planetă sunt aici cu un scop și la momentul potrivit. Nu din greșeală stați aici pe scaunul vostru în acest moment. Unii dintre voi de-abia învață despre aceste lucruri, iar unii dintre voi sunteți foarte conștienți de aceste lucruri. Fiecare dintre voi își are propria sa cale și fiecare Om are o decizie unică în legătură cu ceea ce să creadă și ceea ce să nu creadă. Dar sunteți aici cu un scop!

Sunt aici în această seară pentru a vă istorisi o fantastică poveste de iubire, că în 1993 a existat o schimbare și că Pământul însăși s-a pregătit pentru ea. Actuala fizică a planetei se aranja pentru noul Om, ca să puteți avansa singuri, să învățați despre coerența cu planeta, cu propriile voastre sine. Toate informațiile vorbeau despre un moment în care omenirea ar fi început să iasă din vechea energie pe care voi o numiți natura umană. Acest termen se referă la modul în care oamenii s-au comportat. Nu s-a schimbat și modificat niciodată, dar acum o va face.

Profețiile nu au avut legătură atât de mult cu evenimentele pe cât au avut cu schimbarea conștiinței. Nu contează dacă au fost scrise în Calendarul Mayaș sau pe Stânca Profeției Hopi, ele erau la fel. Toate vorbeau despre diferitele căi pe care oamenii ar fi fost obligați să le urmeze din cauza schimbării, dar subiectul era o divizare între lumină și întuneric. În felul lor propriu, ele vorbeau despre o planetă care se afla într-o mare tranziție și dacă omenirea nu s-ar fi distrus prin centrarea oscilație (21 Decembrie 2012, centrul precesiunii echinocțiilor), ceva uimitor ar fi început – o evoluție a omenirii într-un mod pe care nu l-ați văzut niciodată înainte. Ar fi început cu o conștiință îmbunătățită și mai înțeleaptă și cu tot ceea ce ar fi adus cu ea. V-am spus în 1993 că trebuie să aveți un Pământ care să fi fost pregătit pentru acest lucru, astfel încât rețeaua magnetică să se schimbe, vremea să se schimbe și chiar locul vostru în spațiu să se modifice. Și le-ați văzut pe toate astea. Totuși, haideți să vorbim despre vreme mai întâi.

Schimbarea Prezisă a Vremii

Timp de mulți ani v-am vorbit despre ce se întâmplă cu vremea voastră. Când am început, informațiile mele au fost extrem de controversate  pentru că nu se potriveau cu ceea ce vă era spus de către mass-media. În acei ani ați văzut ceea ce a fost numit ”încălzirea”. V-am spus ce era, de fapt, începutul unei ”răciri”. Am făcut acest lucru pentru a preveni ceea ce se întâmplă întotdeauna cu profețiile apocaliptice: am vrut să setați foarte bine înregistrarea înainte de a veni alții care să construiască un alt scenariu apocaliptic despre schimbările de vreme, lucru care este foarte obișnuit pentru omenire. Frica este prietena vechii energii, iar schimbarea crează întotdeauna frică.

Vreau să stabilesc ceva: Scenariul apocaliptic al omenirii este atât de înrădăcinat în voi încât a devenit un obicei. Ori de câte ori vedeți ceva neobișnuit, primul lucru la care vă gândiți este osânda! Dragilor, ați fost învățați să gândiți în acest fel! În vechea energie ea a venit din istorie, din scripturi, de la părinții voștri, de la toți cei cu care v-ați fi alăturat în societate și din teoriile conspirației care toate duceau omenirea către un sfârșit oribil – și care păreau să se bucure în timp ce o făceau! Scenariul apocaliptic, dragilor, este un obicei. Filmele voastre actuale nu vă ajută, unele dintre ele sunt scenarii apocaliptice despre schimbările vremii și ale Pământului. Încă nu ați ajuns la asta. Obiceiul este viu și o duce bine.

Cu toate acestea, asta este o poveste de iubire. Vreau să vă vorbesc despre vreme.

Dacă doriți să urmăriți ce se întâmplă din punct de vedere științific, uitați-vă pur și simplu la activitatea solară. Acesta este motivul și întotdeauna a fost. Nu Kryon a adus asta omenirii. Puteți vedea ciclurile vremii pe planetă din ciclurile activității solare așa cum sunt ele înregistrate în istorie. Ele sunt corelate și s-a mai întâmplat și înainte. Ceea ce vedeți voi astăzi nu este apropierea apocalipsei. Nu este o greșeală că vine un alt ciclu și v-am spus ca va veni, acum 14 ani. Auziți, ciclul vine și dacă sunt oameni aici și dacă nu. Ar trebui să spunem asta din nou? Ciclurile vin fie că aici sunt sau nu oameni.

Acest lucru este controversat. Lăsați ca înregistrările din miezurile gheții și a inelelor de copaci să vă arate că ciclul este foarte consecvent. El începe cu încălzirea și cu nivelele ridicate de dioxid de carbon, iar în cele din urmă ajunge într-o stare de răcire. Acest ciclu a fost văzut mereu de-a lungul secolelor în diferite stadii de intensitate.

De această dată, chiar conform programului, este începutul unei mini ere de gheață. Oamenii întreabă ”Când?” Dacă ați fost atenți, nu aveți nevoie de un profet. În schimb, uitați-vă la ciclul din diagramele trecutului și la comportamentul soarelui. Sincronizarea este aici, dar vă voi spune oricum. Veți începe să vedeți partea de răcire în 15 ani (2032).

Unii dintre voi se bucură încă de partea lui de încălzire. Aceasta va începe să se schimbe încet. Ea trebuie să apară înainte de răcire și acest scenariu este cunoscut de către cei care studiază dinamica planetei. Până acum problema este că voi nu ați auzit prea multe despre acest grup de experți deoarece de cele mai multe ori ei sunt angajați de către guvern sau beneficiază de subvenții universitare. Așa că ceea poate că ar dori să vă spună este încă în contradicție cu povestea atât de populară pe care alții doresc ca voi să o credeți.

O mini eră de gheață se apropie. ”Kryon, nu este acea osândire pentru planetă?” Mulți au văzut realizarea de către artiști a unor importante orașe pământene sub gheață și toate celelalte lucruri care merg atât de bine cu filmele științifice de ficțiune. Acesta este pur și simplu un tablou al cuiva al scenariului osândei, nu realitatea bazată pe istoria ciclului. Dacă vreți să știți cum arată o mini eră de gheață, mergeți înapoi în istorie și studiați ce s-a întâmplat în jurul anului 1650. Aceea a fost o mini eră de gheață. Datorită schimbării în Curentul Golfului (oceanul), râul Tamisa a înghețat în Londra. Dragilor, a fost rece, dar nu a omorât planeta. Asta este o mini eră de gheață.

Cu asta vă confruntați și o voi spune din nou. Dacă trăiți într-o zonă cu climă rece, țineți cont de acest sfat: va deveni și mai rece. Ieșiți din rețea! În următorii 25 ani găsiți un mod de a produce electricitate în mod independent sau în grupuri mai mici. Acest lucru poate fi făcut cu cei din vecinătate sau separat în case. Veți avea nevoie de asta, dragilor, pentru că rețeaua așa cum există ea acum peste tot în lume, nu este pregătită pentru această răcire care vine și rețeaua va cădea. Nu este vorba de osândă și întuneric, ci doar informații practice, cunoscute în mod obișnuit. Infrastructura energiei voastre electrice este delicată, mult prea delicată. Pregătiți-vă pentru o perioadă rece care s-ar putea să dureze câteva decenii. Asta este. Tehnologia avansează pentru a permite acest lucru. Nu lăsați ca politica să vă pericliteze supraviețuirea.

De ce este o poveste de iubire? Ascultați: de ce face Gaia acest lucru? Care este scopul acestui tip de lucruri? Vă voi răspunde din nou – este controversat, chiar incredibil pentru mulți. Câți dintre voi aveți bazine cu pești în casele voastre din grija voastră față de pești? Cei care ascultă și citesc: Câți au avut sau au bazine cu pești? Pentru cei care o fac, am să vă spun ceva ce deja știți: puteți face tot ceea ce este nevoie cu apa de-a lungul timpului pentru a o influența și a o face să dureze. Puteți schimba nivelul PH-ului, puteți schimba temperatura și o puteți ventila. Cu toate acestea, în cele din urmă vine un moment în care trebuie să schimbați apa! Acesta este modul în care schimbările de temperatură au legătură cu planeta.

Acest lucru este controversat. Planeta nu poate ca pur și simplu să ”schimbe apa”. O face, în schimb, printr-o ”restartare a vieții în ocean” folosind ciclul apei. Urmăriți dovezile acestui fapt pe măsură ce ele apar și apoi amintiți-vă această canalizare. Acest ciclu al vremii are drept scop reîmprospătarea vieții în ocean, astfel încât toată lumea de pe planetă să aibă nevoie de hrană din ocean. Gaia face acest lucru singură, a mai făcut-o și înainte, și o face cu un motiv – așa că nu se va opri.


Dragilor, voi ați pus într-adevăr lucruri compromițătoare în aer și în apă, dar nu asta a cauzat acest ciclu. V-am spus de foarte multă vreme, încetați să vă omorâți mediul! Motivul? Acest lucru vă va omorî pe voi nu pe Gaia! Gaia are o rezistență spectaculoasă și va supraviețui indiferent de ce faceți voi. Cu toate acestea, voi sunteți cei care nu puteți supraviețui dacă continuați să poluați. Toate acestea încep să se schimbe prin conștientizarea voastră, începeți să vedeți acest lucru și să vă mișcați împreună cu el. Dar nu oamenii provoacă schimbările climatice actuale. În cele din urmă veți ști acest lucru.

Ceea ce se întâmplă s-a mai întâmplat și înainte și este aproape ca o restartare pentru oceane și poartă multe evenimente dihotomice. Veți vedea rapoarte despre un ocean care moare, dar în același timp veți vedea rapoarte neobișnuite despre prea mulți pești și alte forme de viață marină în zone în care s-ar presupune că sunt în declin. Veți vedea că ciclul de viață al însăși oceanelor începe să se schimbe și restarteze.

Jucătorul principal în această reînnoire este un loc la care nu vă așteptați: Antarctica. Vreau să vă uitați după magie în Antarctica. Ea a fost întotdeauna miezul reîmprospătării microbilor și a altor tipuri de viață în oceanele voastre și este activă în special în timpul acestor mini ere de gheață. Procesul va face ca curenții submarini să fie umpluți cu o nouă viață, livrând-o în ambele emisfere aproape ca o bandă transportatoare submarină.

Deci, cum va afecta această schimbare de vreme omenirea în această poveste de iubire? Cum va funcționa asta mai exact? Asta înseamnă că voi, precum și ciclul major al vieții de pe Pământ, veți avea destulă mâncare! Oceanul este cel care dă viață, mâncare pentru planetă, pentru însăși ciclul de viață al lui Gaia. Pământul trebuie să facă asta pentru voi, iar toate acestea sunt foarte legate de activitatea solară și de multe altele.

Povestea de iubire continuă, nu-i așa? Uitați-vă la sincronizare. Oceanul se revigorează chiar imediat după schimbare. Ce este schimbarea? Este o reînnoire, o reînnoire absolută a civilizației așa cum o cunoașteți voi. Ați trecut de markerul la care se aștepta distrugere și încheiere. Ați depășit războiul și voi știți asta. Sociologii se scarpină în cap. Oamenii de știință, la fel. Acesta este un timp foarte neobișnuit pentru omenire. Aici, în seminarul vostru, se află o echipă de oameni care vă predau adevărul despre ceea ce se întâmplă și ei sunt oameni de știință! Miracolele care se află în fața voastră și ceea ce ei vă descriu, dragilor, este povestea de iubire. Pământul este pregătit pentru ca voi să aveți suficientă mâncare. Schimbarea este decizia voastră, în ciuda tuturor sorților de izbândă din profețiile voastre, să rămâneți pe această planetă și să nu vă distrugeți pe voi înșivă. Vă îndreptați către o conștiință mai înaltă, iar ideile care încep să apară vor fi în cele din urmă acceptate și nu respinse. Va fi pentru prima dată în civilizația voastră când aceste idei vor începe să fie acceptabile.

În ceea ce privește conștiința mai înaltă – va veni în cele din urmă un moment în care nu vă veți mai ucide unii pe alții. V-am mai spus asta, dragilor. Ascultați-mă – sfârșitul războiului pe Pământ nu este scopul final. Este începutul, pentru că atunci când nu există război, vă vor fi oferite invenții și o altă fizică – o fizică nouă pe care nu o veți folosi pentru înarmare. Acesta este adevăratul început. Vor fi noi paradigme în modul în care vă veți hrăni, vă veți încălzi și veți crea o stare de sănătate cu mult mai bună pentru voi toți. Treptat, un sentiment mai înalt de integritate și compasiune va crea sfârșitul suferinței pentru planetă și începutul unei politici care să aibă sens, guverne care se înțeleg și o alăturare generală a civilizației umane. Nu va exista o suprapopulare așa cum v-au spus profeții apocaliptici. Există un motiv pentru explozia demografică și ea nu este matematică. Este ignoranță. De unde știu ce urmează? Am văzut, am văzut! Voi nu, așa că luați această informație, ieșiți afară, dați-vă ochii peste cap și spuneți ”Ei bine, poate că nu. Poate că nu. Este o fantezie care nu se poate întâmpla.”

Din punct de vedere social, chiar acum începe. Ați observat? Nimic nu va rămâne la fel. Când încep aceste schimbări, reacția va fi adeseori una de frică. Când veți vedea că economia începe să se schimbe și că o nouă paradigmă începe, va exista frică. Noile paradigme sunt aici pentru a salva vechile sisteme care sunt în mod sistematic dărâmate. Dar când începe, la mulți nu o să le placă. Oamenii doresc ca totul să fie la fel și atunci când schimbările încep, vor exista unii care se vor ridica și vor spune ”Vedeți? Este sfârșitul planetei! Sosește! V-am spus că așa va fi!” O fac deja.   

Sunteți de cinci ani în schimbare. Mamă, cât durează să crești un copil? Aud din audiență 40 de ani, dar asta nu este întotdeauna adevărat [râsete]. Hai să spunem 20 de ani. În acea perioadă, povestea de iubire dintre tine și copil este mereu prezentă, orice s-ar întâmpla. Atunci când au 3 sau 5 sau 11 sau 17, povestea de iubire rămâne chiar dacă ei bat din picioare și urlă, strigându-vă pe nume sau frustrați la viață. Povestea de iubire continuă chiar și atunci când trec prin probleme legate de valoarea de sine sau depresie. Sunteți alături de ei și faceți tot ce puteți pentru că iubirea unui părinte este de neegalat.

Voi dați naștere unei noi energii și unei noi paradigme pe planetă și sunteți în vârstă de cinci ani [de când a început schimbarea]. Începeți să vă agitați și să puneți întrebări: ”Chiar se întâmplă asta cu adevărat? Este într-adevăr o schimbare sau este sfârșitul lumii, așa cum ni s-a spus cu mulți ani în urmă?” Asta este natura umană de a intra în frică indiferent despre ce ar fi vorba.

Întoarceți-vă înapoi în timp cu mine, cu mii de ani în urmă. Întoarceți-vă și prefaceți-vă pentru o clipă că faceți parte dintr-un mic grup de oameni numiți israeliți. Sunteți pe cale să faceți ceva profund – să ieșiți din Egipt. Ați suferit ani după ani de groază ca sclavi. Oamenii voștri nu trăiesc prea mult și voi știți de ce. Generație după generație ați fost înrobiți, dar dintr-o dată acest lucru s-a schimbat. Ați văzut acest lucru cu propriii voștri ochi, israeliților. Ați văzut miracolele având loc unul după altul, lucru care a dus la schimbarea minții faraonului. Le-ați văzut pe toate până la cel mai mare – Paștele. Trebuia să le vedeți cu propriii voștri ochi. Nu a fost ceva ezoteric. A fost viață reală.

A fost momentul să vă eliberați și v-ați adunat lucrurile și ați traversat cu micul vostru grup de-a lungul deșertului privind mereu în urmă după necazuri. Ați ajuns până la Marea Roșie (care din acel moment s-a numit Marea Roșie) și ați trecut prin ea, iar faraonul nu v-a urmat. Acesta este miracolul miracolelor! Ați reușit! Sunteți liberi! L-ați văzut cu propriii voștri ochi și el a gravat o amintire în creierul vostru. L-ați conștientizat și a fost real.

Apoi ați pribegit prin deșert în căutarea pământului promis – noua voastră țară. Dar nu a apărut de nicăieri. Ați început să pribegiți prin deșert în cercuri și strigătul era ”Iată că apare!Pământul promis apare!” Și totuși nu a venit atât de repede, nu-i așa? În cinci ani i-ați pierdut pe unii dintre bătrânii voștri profund înțelepți care au fost inițiatorii ieșirii. Cei care au rămas au făcut tot ce au putut pentru a vă oferi mai multă îndrumare spre răbdare, dar vorbele lor s-au lovit de urechi surde. Cei tineri au început să se opună celor ce conduceau. Civilizația care a văzut personal miracolele lui ”Un Dumnezeu” a început să se îndoiască și să creeze alți dumnezei. Pur și simplu nu se întâmpla suficient de repede pentru nimeni, iar grupul a devenit frustrat. Recunoașteți tiparul? Aveți grijă, dragilor, să recunoașteți creșterea lentă după cum este nevoie și calea înțelepciunii. Nu deveniți atât de nerăbdători încât să pierdeți urma a ceea ce s-a întâmplat.

Am stat pe o scenă în Israel nu cu mult timp în urmă și le-am spus israeliților de astăzi ceva ce ei nu vroiau să audă. Le-am spus că ei continuă să se învârtă în cerc și că pământul care le-a fost promis este Noul Ierusalim. Ei se învârt în cercuri cu vechea paradigmă moștenită de la părinții lor: ura și frica și războiul și așteptarea aceluiași lucru de la cealaltă parte. Le-am spus că vor continua să se învârtă în cercuri până când vor renunța la vechile căi. Alți foști dușmani cu numai 70 de ani în urmă au renunțat la vechea conștiință, dar ei nu au făcut-o niciodată – nici măcar după mai mult de o mie de ani. A fost timpul, iar ei vor conduce calea către pace pe Pământ.

Vă voi oferi adevărul profund chiar acum, dragilor. Iubirea lui Dumnezeu nu va pune capăt acestei planete când voi aveți doar cinci ani. Tot ceea ce s-a întâmplat a fost din propria voastră liberă alegere. Precesiunea echinocțiilor are un cadru de timp în timp ce se mișcă prin banda din cer [Calea Lactee]. A fost nevoie de 18 ani pentru a ajunge în centru [schimbarea din 21 Decembrie 2012] și va fi nevoie de alți 18 ani pentru a ieși din ea. Asta înseamnă 36 de ani – o încheiere de nouă.

Sunteți de-abia de cinci ani într-o fereastră a schimbării de 18 ani. V-am spus că acesta este momentul în care puteți face o diferență. Ascultați la ceea ce v-a fost prezentat astăzi și nu vă temeți de ceea ce vă spun alții că ar trebui să vă temeți. O mini eră de gheață vine să curețe oceanul și să hrănească această planetă, deși sunt unii care spun că Pământul este osândit și că veți îngheța și muri. Cred că atât de mult vă iubește Dumnezeu?

Vă puteți imagina trecând prin toate astea – trecând prin schimbare, începând să vă fie disponibile toate aceste informații, începând să aveți toată știința care vine, luptând cu succes cu armata întunecată – și apoi Dumnezeu și Gaia să vă nimicească? Cum vă sună până acum? Dragilor, este o fantezie a osândei care este reziduul unei energii foarte vechi.  

Vreau să celebrați iubirea lui Dumnezeu și ciclurile care sunt aici. Ele sunt noi pentru voi, așa că trebuie să vedeți ce semnifică. Va trebui să rescrieți scenariul osândei și a întunericului cu care ați crescut și pe care îl auziți în continuare.

Ați văzut un film seara trecută, alt tip de film științifico-fantastic [vorbind de filmul Sosirea care le-a fost prezentat participanților]. Este unul dintre primele de agest gen, de ani de zile, cu străini care vizitează Pământul și care sunt foarte asemănători în conștiința lor cu voi. Ei au nevoie de ajutorul vostru. În poveste, ei nu au venit ca să vă distrugă, nu au adus armament, ei nu au venit să vă fure aurul sau oceanele. Ce concept!

Există viață în Univers, dragilor, care este cu mult mai avansată decât voi. Asta pentru că ei au fost aici cu mult, mult timp înaintea voastră. Ei sunt cu mult mai evoluați. Nu spun că au creiere mai mari. Vorbesc de faptul că ei au o compasiune și înțelepciune și inteligență cu mult peste a voastră. Ei și-au rezolvat propriile lor probleme legate de pace cu milenii înaintea voastră. Se uită la voi, dar au o politică de neamestec pentru că voi aveți liber arbitru. Ei s-au uitat întotdeauna la voi. Ei vin și pleacă și niciodată ”nu se anunță”. I-ați văzut pe mulți dintre ei de-a lungul secolelor, dar păstrează distanța pentru că voi nu sunteți încă pregătiți.

Sunteți pe punctul de a experimenta mai multe schimbări. Vă spuneam în această dimineață că întunericul zâmbește atunci când vă este frică. De voi depinde cât de mult zâmbește. V-am spus că nu puteți ucide întunericul și că singura cale de a-l diminua este să creați mai multă lumină. Cu cât este mai multă lumină, cu atât mai puțin întuneric veți avea pe planetă. Sunteți chiar acum în punctul unei descoperiri sociale majore. Ați auzit ce v-a fost prezentat astăzi pe această scenă? Știința începe să înțeleagă compasiunea, coerența și semnificația și scopul inimii. Ei descoperă că această coerență crează vindecare, mari schimbări în gândire și este responsabilă de aducerea compasiunii celor care nu credeau că era posibil. Dragilor, acesta este începutul unei majore schimbări binevoitoare, nu începutul osândei. Vreau să vă amintiți acest lucru.

Când părăsiți acest loc și îi ascultați pe alții, vor exista mereu unii care să vă spună că ”sfârșitul este aproape”. Când partenerul meu era copil, primul lucru pe care l-a învățat în biserica lui a fost ”Sfârșitul este aproape”. A continuat să audă această temă de la alții, ani de zile ”Sfârșitul este aproape”. Se pare că întotdeauna este aproape. Acesta este lucrul pe care societatea voastră l-a așteptat în atât de multe feluri timp de decenii. Prin urmare, cutia realității în care ați crescut care vă cerea întotdeauna să vă fie frică. V-am cerut să dezasamblați cutia. Poate că este momentul să creați o nouă paradigmă a credinței care spune că toate celelalte cutii care au apărut înainte sunt distruse.

Suflet bătrân, voi sunteți precursorii a tot ceea ce vine. Schimbarea este motivul pentru care stați în această încăpere sau ascultați această canalizare. Suflet bătrân, ia-o în serios. Dacă cineva vă spune că acesta este ”sfârșitul lumii”, vreau să-i zâmbiți și să-i spuneți de ce nu este. Spuneți-le că Dumnezeu îi iubește prea mult pentru a face asta. Acesta este un mesaj vechi inventat de om și nu de Dumnezeu.

Ceea ce se întâmplă acum este cea mai frumoasă poveste de iubire dintre toate – cât de mult vă iubește Dumnezeu. Ați făcut-o prin schimbare și ați început să urcați pe un deal al schimbării. Înspăimântător? Poate fi. Înfricoșător? Poate fi. Dificil? Va fi. Cine poate face mai bine acest lucru decât cineva care a trăit sute de vieți și are înțelepciunea Akashei pe care să o atragă și folosească? Cine poate ajuta mai bine planeta să treacă prin toate astea? Răspunsul este ”voi”.

Aceasta este cea mai măreață poveste de iubire dintre toate. Este între voi și spirit. O puteți simți? Puteți simți probabil coerența dintre voi și mine în timp ce eu vă ofer adevărul? Este o veste care este bună, proaspătă și promițătoare. Veți vedea. Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par.

Plecați din acest loc altfel decât ați venit. Înțelegeți că nu sunteți singuri în nimic din toate astea. Acesta este mesajul lui Kryon. Așa să fie.

Și așa este.

Kryon



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.