sâmbătă, 26 august 2017

Expansiunea - Consiliul


Prin Ronald Head

Au trecut deja câteva zile de când ați experimentat evenimentul solar. Câteva milioane dintre voi nu ați fost conștienți de importanța acestui eveniment despre care v-am vorbit. Dar, cu toate acestea, foarte mulți dintre voi au fost. În orice caz, efectul despre care v-am vorbit s-a manifestat. Voi știți deja că, deși pasărea pare să alunece fără nici un efort deasupra iazului, multe lucruri se întâmplă sub suprafața acestuia. Așa este și cu creșterea în conștiință a omenirii.

De la evenimentul în sine, se pare că ați trecut printr-un fel de pauză. Pentru a înțelege acest lucru, dați-i pur și simplu voie imaginației voastre să se expansioneze. Imaginați-vă că voi sunteți omenirea Pământului. Imaginați-vă că lumea voastră este conținută, de fapt, în câmpul care este mintea voastră. Imaginați-vă că voi tocmai experimentați o mare expansiune în conștientizarea voastră de sine. Ce faceți acum? Cum veți face ca lucrurile să continue? Care va fi următorul vostru pas? Vă simțiți puterea? Rămâneți în această stare puțin.

Acum, știți, de fapt, ce a făcut acest exercițiu? V-am ghidat într-o mai mare conștientizare a câmpului în care se află, de fapt, ființa voastră. Imaginația voastră este un instrument magic, minunat sau poate fi atunci când încetați să o mai tratați ca fiind ceva mai puțin de atât. Înțelegeți un lucru: nu există nimic în jurul vostru, creat de om, care să nu își aibă originea în minte, în imaginație. Așa că, atunci când spuneți că ceva se află doar în imaginația voastră, voi vă devalorizați una dintre cele mai importante calități a voastre.  

Acum, această pauză despre care vorbim, nu va mai dura mult. Ați observat răspântia drumului. Ați luat o decizie. Vă adunați. Ați știut, de fapt, de ceva vreme că acest ”data viitoare” va fi foarte important. Doar că nu ați știut de unde va veni puterea voastră. Ei bine, ea a venit întotdeauna din interiorul vostru, dar tocmai ați primit o combinație dintre un impuls și un șut în dosul proverbialilor voștri pantaloni, un ghiont, un remorcher. Și chiar acum ghizii voștri vă spun să mergeți cu el.

”Dar ce trebuie să fac?” vă auzim pe mulți dintre voi spunând. Dacă vedeți ceva de făcut în fața voastră, faceți acel lucru. Dacă în acest moment nu vedeți nimic, doar mențineți sentimentul și intenția de a participa la marile schimbări pe care le faceți ca unimea care și sunteți, de fapt. Întoarceți-vă în starea în care noi v-am condus (a imaginației expansionate n.t.) și mențineți acea viziune. Faceți-o de multe ori.

V-am spus de multe ori că voi veți fi schimbarea. Vă invităm ca voi să fiți cei care schimbă. Mențineți viziunea, sentimentul de a deveni cea mai înaltă și mai bună versiune posibilă a omenirii. Simțiți iubire. Simțiți unitate. Știți cine sunteți! Știți de ce vă aflați unde vă aflați! Pentru că acesta este adevărul.


Copyright © Ronald Head. Toate drepturile sunt rezervate. Puteți copia și redistribui acest material atâta timp cât nu îl modificați în nici un fel, conținutul rămâne complet și includeți această notă de copyright și link-ul http://ronahead.com/


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.