duminică, 6 august 2017

Cum să Experimentați Armonia la Nivel Fizic


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson

Binecuvântări strălucitoare pe Pământ, vă recunosc pe toți în acest fel, voi sunteți o binecuvântare pentru Pământ și pentru tot ce se află pe ea. Strălucitor este sufletul vostru și procesul de ascensiune prin care treceți. Eu, Melchizedek, vă invit să vă conectați cu și să observați strălucirea din ființa voastră, energia, lumina și conștiința care voi sunteți în chiar acest moment. Făcând acest lucru veți observa magicul Univers al Creatorului în ființa voastră.

În timp ce observați Universul Creatorului, asta însemnând tot ceea ce este Creatorul, acolo se află o energie și o calitate pe care o veți recunoaște ca fiind întotdeauna prezentă: armonia. Armonia există în toate aspectele Creatorului și între toate aspectele Creatorului. Ea este o energie care adeseori rămâne neobservată, deși este o forță puternică care trece prin toate. Este important să contemplați armonia mereu prezentă în Universul Creatorului și, prin urmare, în propria voastră ființă. Acest lucru nu numai că va trezi armonia în ființa voastră, ea vă va ghida și cum să existați în mod natural în armonie cu toate în realitatea voastră fizică. Armonia este o calitate naturală în ființa și în sufletul vostru și, totuși, uneori s-ar putea să simțiți că energiile din voi și din jurul vostru nu sunt armonioase. Mulți oameni experimentează zilnic lipsa de armonie și poate că nici măcar nu conștientizează că ar putea experimenta în schimb armonia.

Sunt multe modalități de a încuraja vibrațiile naturale ale armoniei pe care să le treziți și să le împământați în ființa voastră. Este nevoie doar să contemplați atunci când vă faceți timp pentru voi:  

·         Ce înseamnă armonia pentru voi
·         Dacă preferați/sunteți atașați de experimentarea dramei sau a armoniei în ființa și realitatea voastră

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine, eu, Melchizedek, doresc să împărtășesc cu voi:

·         De ce se manifestă lipsa de armonie
·         Cum să experimentați armonia la nivel fizic

După părerea mea, armonia este legătura care unește toate aspecte Creatorului în unul. Este asemănătoare firelor aurii invizibile care conectează adevărul, miezul și esența tuturor ființelor creând o curgere a iubirii, luminii și conștiinței Creatorului. Armonia este întotdeauna prezentă în miezul ființei voastre și în miezul relațiilor sau conexiunii voastre cu toate aspectele Creatorului. Armonia este o legătură și o aliniere eternă care nu poate fi niciodată ruptă.

Lipsa de armonie se manifestă numai atunci când vă distrageți singuri de la recunoașterea adevărului în ființa voastră. Distragerile sunt drama, iluziile, blocajele, limitările și granițele, de fapt, orice vă încurajează să ignorați adevărul Creatorului. Dacă este mai interesant să experimentați drama și iluziile în realitatea voastră, atunci veți continua să manifestați aceste experiențe. Este nevoie să recunoașteți că armonia nu este plictisitoare sau comună, ci că ea mai degrabă energizează, întinerește, vă conectează cu puterea voastră și vă aliniază cu înțelepciunea voastră interioară. Adevărul ființei voastre este cel care trebuie recunoscut.

”Este sigur pentru mine să trăiesc în armonie cu mine însămi/însumi, Creatorul, omenirea și realitatea mea.”

Datorită faptului că mulți oameni s-au obișnuit cu lipsa de armonie în ființa și realitatea lor, și cu acceptarea lipsei de armonie ca pe un mod de viață, este necesară reafirmarea faptului că este sigur să trăiți într-o stare de armonie. Lipsa de armonie vă este familiară, înseamnă că vă puteți ascunde, să nu vă asumați responsabilitatea pentru acțiunile voastre și să existați fără observarea și transformarea voastră interioară. Lipsa de armonie vă încurajează și vă permite să-i învinuiți pe alții și să căutați în afara voastră răspunsuri și ghidare. Deși armonia este un aspect natural al esenței voastre, pentru a întrupa armonia este nevoie să vă aliniați cu adevărul vostru, să vă acceptați puterea, să vă dați seama că voi sunteți cei care vă creați realitatea, că voi sunteți responsabili pentru realitatea voastră și că tot ceea ce aveți nevoie se află în voi. Pentru a realiza asta este nevoie de curaj, nu pentru că este provocator să fiți aliniați cu esența și adevărul vostru, ci mai degrabă datorită faptului că trebuie să dați drumul la tot ceea ce este iluzie, precum și la ceea ce vă este familiar în realitatea voastră fizică.

Cea mai mare energie din voi care crează lipsa de armonie în ființa, realitatea și relațiile voastre este frica. Atunci când recunoaștem că frica este doar o reacție rezultată din nealinierea cu adevărul și puterea noastră interioară, ne dăm seama că ea are doar o putere redusă. Când ne conectăm la iubirea interioară, puterea și înțelepciunea noastră, frica se dizolvă așa cum o face și lipsa de armonie. Și totuși, lipsa de armonie este rezultatul fricii noastre și poate lua multe forme, chiar și o energie a ei proprie care se poate dezvolta în realitatea noastră. Putem recunoaște că lipsa de armonie în relații, în noi înșine și în lume este cauzată de existența și exprimarea dintr-o stare de frică, proiectarea fricii și a tuturor celorlalte manifestări ale ei în lume. Frica din interiorul ființelor noastre înseamnă că lipsa de armonie este prezentă în mințile, emoțiile și corpurile noastre energetice, lumea noastră interioară se reflectă în lumea noastră exterioară. Acesta este unul din motivele pentru care haosul, furia, durerea și suferința se manifestă în lumea de pe Pământ, făcându-i pe atât de mulți oameni să-i abuzeze mental, fizic și emoțional pe alții. Adeseori oamenii se tem să se conecteze cu ei înșiși ca o ființă divină iubitoare și puternică precum și cu alții în același mod. Este mult mai ușor să vă închideți inima față de voi înșivă și de lume decât să acționați dintr-o inimă iubitoare expansivă.

Cum să Experimentați Armonia la Nivel Fizic

”Eu trăiesc în armonie cu toate aspectele Creatorului.”

Este nevoie să observați ce proiectați în realitatea voastră, în lume și când vă întâlniți cu sau gândiți la alții. Acordați-vă timp în realitatea voastră fizică să contemplați aceste lucruri. Ce se întâmplă în ființa voastră? Experimentați frică și lipsă de armonie sau vă recunoașteți predominant iubirea și puterea? Amintiți-vă că nu trebuie să fiți tot timpul într-o stare de iubire și putere, este natural să experimentați frica, este vorba pur și simplu de modul în care vă descurcați cu frica: vă scufundați în ea sau vă schimbați perspectiva pentru a iubi și examina frica dintr-o stare de iubire? Acest lucru vă cere focalizare și determinare. Să vă dați seama că dacă abordați oamenii, situațiile sau pe voi înșivă cu negativitate, acest lucru crează dizarmonie în relația voastră cu persoana, situația sau cu voi înșivă. Atunci când există o lipsă de armonie există și o lipsă de iubire, încredere și acceptare. Curgerea Creatorului este limitată și suprimată.

Dați-vă voie să abordați fiecare persoană, situație sau chiar și conversația cu voi înșivă din perspectiva că voi creați energia și, prin urmare, rezultatul. Având această perspectivă, nu este nevoie să-i permiteți ego-ului vostru să se angajeze prin manipulare, control sau dominare. În schimb decideți ce energie doriți să împărtășiți și această energie influențează în mod iubitor experiența creând un rezultat care este aliniat cu și este o reprezentare a adevărului vostru interior. În mod constant voi dați și împărtășiți energie, în mod constant voi creați lumea din jurul vostru și în interiorul vostru așa cum voi vreți să fie, fie că o faceți din centrul vostru iubitor sau din programarea negativă/programarea bazată pe frică a subconștientului vostru. Acum este momentul să vă asumați responsabilitatea pentru energia pe care o împărtășiți prin crearea unei intenții pentru energia voastră pentru fiecare experiență și situație nouă din realitatea voastră. Atunci când se întâmplă ceva negativ, ce energie exprimați în mod normal (în cea mai mare parte exprimarea este fără cuvinte sau acțiuni) și ce ați dori să exprimați? Fiecare situație va fi diferită. Atunci când vă conectați cu o altă persoană, fiți conștienți de energia din interiorul ființei voastre pe care o exprimați. Este plină de iubire sau este bazată pe frică? Ce ați dori să exprimați mai degrabă?

Mai mult decât cuvintele pe care le spuneți sau acțiunile pe care le faceți, deși acestea vă exprimă energia, vreau să vă încurajez să vă angajați cu sentimentele, emoțiile și reacțiile voastre interioare, observându-le și recunoscându-le cu iubire. Apoi, când puteți alege energia din miezul ființei voastre pe care doriți să o exprimați și să o proiectați, acordați-vă timp pentru a merge profund în interiorul vostru. Găsiți energia, simțiți cum se construiește în interiorul vostru, scufundați-vă în îmbrățișarea ei și întrupați acea energie. Apoi dați-vă voie să proiectați și să radiați energia din ființa voastră în situația, asupra persoanei respective sau a voastră înșivă. Sentimentul inițial va fi dizolvat și înlocuit de energia pe care ați activat-o și angajat-o. Acest lucru va influența în mod natural și pozitiv acțiunile și cuvintele voastre, amplificând și mai mult energia din voi. Lipsa de armonie se va dizolva. Veți observa un nou sentiment de armonie în voi înșivă și între voi și lumea voastră exterioară. Armonia voastră interioară se va activa și expansiona în tot ceea ce sunteți, ajutându-i și pe alții să o acceseze pe a lor.

Voi sunteți o sursă de armonie,

Melchizedek


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.