sâmbătă, 26 august 2017

Busola Voastră Interioară – Ființele Celeste Albe


Prin Natalie Glasson

Binecuvântări pline de beatitudine trezim în interiorul ființei voastre pentru a pulsa la toate nivelele corpului vostru care vă crează în acest moment. Noi suntem Ființele Celeste Albe din Nivelele Multi-Universal și Cosmic ale Universului Creatorului. Scopul nostru a fost întotdeauna să ajutăm omenirea să-și recunoască beatitudinea interioară; aspectele interioare ale Creatorului care sunt o beatitudine pură. Dorim să ajutăm omenirea să se conecteze cu, exprime și experimenteze beatitudinea sa interioară, existând astfel ca bucuria, abundența și extazul Creatorului. Când începeți să vă recunoașteți beatitudinea interioară, veți recunoaște că noi, Ființele Celeste Albe, suntem o reflectare a beatitudinii în voi și a modului în care o puteți întrupa.

Astăzi, Ființele Celeste Albe doresc să vorbească cu voi despre Busola voastră Interioară. Voi sunteți conștienți de intuiția voastră, valoarea ei în realitatea și în evoluția voastră spirituală. S-ar putea să aveți deja o înțelegere a intuiției voastre și a modului în care ea funcționează pentru voi. Cu toate acestea, mulți ne întreabă ce este intuiția. Cum o pot accesa și de ce este importantă? Dorim să vă împărtășim înțelegerea noastră în timp ce vă descriem modul în care intuiția voastră este conectată în mod obișnuit cu următorul vostru stadiu al ascensiunii.

Înțelegerea Intuiției Voastre

Scopul intuiției voastre este să vă ghideze în realitatea și experiențele voastre actuale. Intuiția voastră este asemenea unei energii care pulsează în mod constant, născută din sufletul vostru, grupul de suflet și Creator și care se mișcă prin corpul vostru. Scopul ei nu este să creeze provocări pentru ca voi să creșteți spiritual, scopul ei este să ajute la crearea și experimentarea beatitudinii ultime a sufletului vostru și a Creatorului din interior. Urmându-vă intuiția, nu numai că vă veți accesa beatitudinea interioară și un sentiment mai înalt de împlinire, dar veți avea posibilități nelimitate de a crea o existență și o evoluție spirituală născută din fundamentul beatitudinii cu o deplină întrupare a beatitudinii în toate domeniile realității voastre.

Intuiția voastră nu este aliniată numai cu ascensiunea ființei voastre, ea este aliniată și cu ascensiunea omenirii, a planetei Pământ și a Universului Creatorului. Acest lucru înseamnă că atunci când primiți intuiții, uneori acestea sunt pentru susținerea propriei voastre împliniri ca un aspect al Creatorului, în timp ce alteori descărcați energii, coduri și înțelepciune pentru a servi la ascensiunea altora. Uneori s-ar putea să nu înțelegeți intuiția pe care o primiți, acest lucru se poate întâmpla din cauza faptului că ea nu vă este neapărat destinată vouă, ea vine prin voi pentru a servi altora.

Atunci când vă accesați intuiția, voi descărcați tipare, înțelepciune și lumină care să fie ancorate în Pământ pentru a ajuta ascensiunea tuturor. Voi susțineți ascensiunea tuturor prin accesarea și urmarea intuiției voastre.

Intuiția este o împământare a divinului în ființa voastră creând o întrupare.

Intuiția voastră nu este pur și simplu un sentiment, viziune sau o conversație interioară; există și o descărcare energetică de lumină, iubire, înțelepciune și conștiință. Uneori sunteți conștienți de acest lucru deoarece simțiți că inspirația aduce o schimbare. Nu inspirația pe care o primiți este cea care aduce schimbarea, ci energia pe care o descărcați și care crează o profundă trezire în voi. Fiecare schimbare pe care o experimentați în interior vă influențează realitatea, omenirea, Pământul și chiar și Universul Creatorului. Sunteți conectați cu totul și, prin urmare, energia curge între voi și tot ceea ce este Creatorul. Fiecare schimbare a creat și continuă să creeze ascensiunea pe care o recunoașteți astăzi. Și asta este din cauza înțelegerii noastre a intuiției prin care noi recunoaștem intuiția voastră ca pe o Busolă Interioară.

Înțelegerea Busolei Voastre Interioare

Noi recunoaștem Busola voastră Interioară ca fiind energia și esența intuiției voastre, deși pentru noi termenul de Busolă Interioară descrie totalitatea intuiției voastre, cel mai evoluat, expansionat și puternic aspect al intuiției voastre. Noi într-adevăr vedem în voi energia intuiției formându-se ca o busolă în inima și în sufletul vostru, care vă direcționează mai departe pentru a experimenta beatitudinea și împlinirea în fiecare moment al realității voastre.

Acordați-vă un moment în care să stați în pace, plasându-vă atenția minții voastre și a chakrei celui de-al treilea ochi al vostru în chakra inimii. Lăsați ca focalizarea și atenția voastră să se odihnească în chakra inimii voastre în timp ce voi respirați adânc. S-ar putea să simțiți o afluență de iubire înconjurându-vă din chakra inimii voastre.

Când vă simțiți pregătiți, spuneți-vă în interior ”Acum mă conectez deplin cu sufletul meu. Eu sunt sufletul meu în manifestare. Mă conectez deplin cu intuiția mea; acum îmi întrupez și îmi cuprind în totalitate intuiția.”

Simțiți sau recunoașteți cum chakra inimii voastre se umple cu energia sufletului vostru și cu intuiția voastră. Imaginați-vă sau pur și simplu fiți conștienți de intuiția voastră ca de o busolă compusă și creată de către lumina sufletului vostru. Busola voastră s-ar putea să aibă ornamente sau să fie simplă. S-ar putea să vă apară ca fiind asemănătoare unei busole fizice sau ar putea să fie doar o săgeată. S-ar putea ca nici măcar să nu vă vedeți Busola Interioară. În schimb s-ar putea să simțiți o forță care lucrează și se dezvoltă în voi. Petreceți timp cu Busola voastră Interioară, chiar dacă simțiți că s-ar putea ca doar să vă imaginați Busola voastră Interioară, pur și simplu bucurați-vă să vă conectați cu energia din voi într-un mod creativ și distractiv. Simțiți în mod jucăuș puterea intuiției voastre în voi ca pe Busola voastră Interioară. Amintiți-vă că Busola voastră Interioară vă poate ajuta în navigarea voastră pentru a experimenta beatitudinea și împlinirea pe Pământ și în întregul Univers al Creatorului.

Activarea Busolei Voastre Interioare

Scopul nostru nu este numai activarea Busolei voastre Interioare, ci și alinierea întregii voastre ființe cu Busola voastră Interioară. În corpul vostru voi aveți milioane de receptori, fiecare celulă a corpului vostru fizic și așa mai departe este un receptor al energiei, luminii, iubirii, tiparelor și a înțelepciunii. Corpurile voastre energetice în câmpul vostru auric sunt receptori, ceea ce înseamnă că întreaga voastră ființă este un receptor a tot ceea ce este Creatorul. Întreaga voastră ființă este pregătită în orice moment să primească iubire, lumină și înțelepciune de la Creator. Întreaga voastră ființă mai are și capacitatea de a filtra sau ghida energia primită oriunde este nevoie, fie că este vorba de corpul vostru fizic, Pământ, o altă persoană sau comunitate de oameni sau în Universul Creatorului. Întreaga voastră ființă este pregătită să primească intuiție și să o distribuie oriunde este nevoie de ea. Cele mai multe dintre acestea vor avea loc fără ca voi să le conștientizați; este pur și simplu nevoie ca voi să vă focalizați asupra părții inițiale a procesului care este recunoașterea și conectarea cu intuiția voastră sau cu Busola voastră Interioară. Pentru a începe procesul este nevoie să vă conectați Busola voastră Interioară cu întreaga voastră ființă ca multiplii receptori și un receptor.

Meditație

Începeți prin a vă conecta cu Busola voastră Interioară în chakra inimii voastre, simțiți-i sau recunoașteți-i prezența și puterea. S-ar putea să vi-o imaginați ca fiind aproape magnetică.

Începeți să-i permiteți Busolei voastre Interioare să genereze lumină, încurajând această lumină să pulseze spre exterior în întreaga voastră ființă.

Când simțiți sau recunoașteți fluxul de energie al Busolei voastre Interioare, aduceți-vă atenția asupra corpului vostru fizic. Imaginați-vă că acolo sunt milioane de receptori, asemenea punctelor de energie, care s-ar putea să nu fi fost încă activați. Imaginați-vă că voi trageți lumina din Busola voastră Interioară în fiecare punct energetic sau receptor din corpul vostru fizic. Simțiți cum fiecare receptor se activează și primește lumina Busolei voastre Interioare.

Repetați același proces cu corpurile voastre energetice în câmpul vostru auric; puteți trata toate corpurile voastre energetice ca fiind unul în acest proces. Simțiți cum fiecare receptor se activează și primește lumina Busolei voastre Interioare.

Până acum, întregul vostru corp și ființă ar trebui să se simtă vii, pline de energie și de o mare curgere a luminii și iubirii care se mișcă prin întreaga voastră ființă.

Dați-vă voie să stați în pace și să observați procesul. Când vă simțiți pregătiți, cereți să recunoașteți curgerea intuiției prin întreaga voastră ființă pentru a vă ajuta existența. Apoi cereți să recunoașteți curgerea intuiției prin întreaga voastră ființă pentru a ajuta ascensiunea tuturor. Dați-vă pur și simplu voie să primiți. Prin practică veți începe să recunoașteți când intuiția pe care o primiți este o descărcare pentru omenire sau Pământ și când este pentru voi personal. Acest lucru vă va ajuta să fiți în continuare în serviciul omenirii și al ascensiunii pentru că veți descărca în mod activ energiile care sunt necesare pentru ascensiunea și activarea Pământului.

Multe suflete vorbesc acum despre intuiția și puterea voastră interioară; acest lucru se datorează faptului că energiile sunt mai mult decât perfecte pentru ca voi să vă conectați mai deplin cu aceste aspecte ale ființei voastre. Este nevoie ca voi să vă recunoașteți puterea și impactul iubitor asupra realității voastre și asupra lumii în timp ce îl exprimați pe Creator prin ființa voastră. Vi se cere să aduceți adevărul Creatorului prin accesarea intuiției și a puterii voastre interioare. Prin aceste calități și abilități din voi, veți aduce pe Pământ energiile corespunzătoare ale Creatorului pentru a susține ascensiunea.  

Cu binecuvântări pline de beatitudine,

Ființele Celeste Albe



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.