sâmbătă, 12 august 2017

Actualizare 12 August 2017


În spiritul ”nimic nu este așa cum pare” aș vrea să vă relatez ceva ce să vă ajute să aveți și o altă perspectivă asupra unei teme extrem de controversate, și nu știu de ce, dar actuale în legătură cu alăptarea bebelușilor în public. Aud/citesc că se va da, sau este dată deja, o lege care să reglementeze acest lucru! Pe când una care să ne reglementeze viața intimă? Oare chiar avem nevoie de atâtea legi care în curând vor înlocui orice închisoare fizică, majoritatea lor o fac deja, și sunt total anacronice cu noul nivel de conștiință atins al omenirii?

Nu spun că nu avem nevoie de niște norme morale și etice de interacțiune, dar chiar avem nevoie de legi care să ne reglementeze viața în detalii atât de intime și de sacre? Ce se urmărește prin acestea? Alăptatul în sine este o necesitate, o legătură atât de sacră între mamă și copil încât chiar avem nevoie de legiferarea a cum, când și unde să o facem?

Uitați-vă la triburile indigene care mai există cât de natural este pentru ele acest fapt! Femeile umblă cu sânii dezgoliți pentru că pentru ei așa este natural, își hrănesc copiii la sân în timp ce lucrează, cară apă, ei nu privesc sânii femeilor ca pe un obiect sexual, ci ca pe o sursă de hrană pentru copilul nou-născut și ca pe ceva sacru și indispensabil perpetuării vieții!

Uitați-vă la animale cum își hrănesc natural puii, când le este foame, nu după programe și în locuri prestabilite! Da, nu este rău să se asigure mamelor locuri în care să poată face acest lucru în condiții de igienă și comoditate atât pentru mamă cât și pentru bebeluș, dar de ce este nevoie pentru asta de legi și de polemici în jurul acestui fapt atât de simplu, natural și sacru?

Am îndemnat, într-o discuție pe facebook, să se caute cauza ezoterică a ceea ce a determinat manifestarea acestei aberații după părerea mea, pentru că după cum bine știm, totul se naște mai întâi în energetic/astral și abia apoi se manifestă în fizic. Mintea umană nu știe întotdeauna, de fapt de prea multe ori, ”traduce” informațiile pe care le ”pescuiește” și le interpretează cum poate și ea în funcție de nivelul de conștiință atins al fiecărei persoane. 

Nu am pretenția că aș fi descoperit această cauză, dar am să vă relatez o discuție pe care am avut-o zilele trecute în cadrul grupului Kryon de la Cluj și poate veți găsi și un alt punct de pornire în investigațiile pe care vă recomand să le faceți fiecare înainte de a judeca după tipul corect/incorect, alb/negru, eu am dreptate/celălalt nu are dreptate, etc. Căutați în voi, pentru că acolo aveți toate răspunsurile și le veți găsi, dacă o faceți cu o minte și inimă deschise și lipsite de prejudecăți.

Una dintre colegele noastre ne-a sesizat faptul că o mare parte a atenției ei în ultima perioadă a fost legată de sâni și de poziția pe care o adopta de multe ori pentru a masca oarecum sânii, că acum a conștientizat această situație și că simte să corecteze această poziție. Într-adevăr, ca femeie vă spun, nu-i absolut deloc plăcut să vezi un bărbat zgâindu-se la sânii tăi și salivând. Deși unele/unii m-ar putea contrazice, nu uitați că nu știm ce simte un alt om, indiferent de ceea ce afișează în afară.

La rândul meu, eu mi-am adus aminte de o chestie ciudată, dar căreia nu i-am dat o importanță prea mare pentru că am învățat să recepționez cererile corpului meu și să le onorez fără prea mult tam-tam. Înainte de a pleca în Madeira, în două zile consecutive, mi-au ieșit din două sutiene, două sutiene diferite, sârmele metalice care susțin cupa.

Am înțeles că este nevoie să revin la sutienele fără sârmă și m-am dus și mi-am cumpărat altele, fără sârmă și trebuie să spun că m-am simțit mult mai bine. Am observat și că a fost nevoie să trec la următorul număr ca mărime, lucru pe care multe femei l-au constatat recent și multe nu l-au remarcat pentru că probabil nu sunt atât de atente la corpul lor. De asemenea, sunt perioade în care sânii cresc, după care revin la ”obișnuit” 😊 .

Și acum partea energetică a situației. În timp ce bărbații, după cum scriam ieri, au probleme cu unele blocaje la nivel mental, femeile au probleme la nivelul sânilor deoarece ele sunt cu mult mai conectate cu Mama Pământ și cu rolul ei de hrănire a ființelor care trăiesc pe ea. Femeile hrănesc prin laptele de la sân, deci sânii pentru femei sunt o conexiune extrem de puternică cu Mama Pământ care trece și ea acum prin actualizări, nu numai noi oamenii.

Foarte multă vreme noi nu ne-am privit feminitatea drept ceea ce ea este, ne-am negat-o și ne-a fost negată, dar acest lucru nu mai poate continua așa. Și am făcut același lucru și cu planeta noastră pe care am fost învățați să o privim ca pe o masă de pământ și apă. A sosit momentul să recunoaștem rolul Mamei Pământ în hrănirea și susținerea vieții pe pământ, faptul că ea este o Ființă vie care prin tot ceea ce ne oferă ne hrănește așa cum o Mamă își hrănește, cu iubire, copilul la sân, alăptându-l.

La multe femei a apărut un triunghi energetic format de cei doi sâni și baza gâtului, un triunghi care conține trei chakre cunoscute: chakra inimii, chakra inimii înalte – timusul – și chakra gâtului. În acest triunghi au loc actualizări și ajustări energetice care le afectează doar pe femei, datorită legăturii lor speciale cu Mama care hrănește și menține viața.

De ce mi-au ieșit sârmele de la sutien? Pentru că interacționau cu câmpul energetic al acelui triunghi și îl perturbau în actualizarea lui. Nu este vorba numai de actul fizic al hrănirii, vezi alăptarea bebelușilor, este vorba de cu mult mai mult, dragi femei. Este vorba de rolul pe care îl are femininul în totalitatea sa, rolul Mamei în tot și toate, pentru că o Mamă nu doar dă viață și alăptează și nu are legătură numai cu propriii copii, ci cu întreaga Creație.

Așa cum bărbații trec prin actualizarea nivelului mental pentru a facilita conexiunea minții cu inima și o deschidere mai puternică a chakrei inimii, și a emoționalului în general, tot așa și femeile trec prin actualizări care să le redea rolul de dătătoare de viață și susținătoare a vieții indiferent de ceea ce noi obișnuiam să numim viață, pentru că veți descoperi în curând că și noțiunea de viață s-a expansionat cu mult dincolo de noțiunea strâmtă în care noi am înghesuit-o.

Nimic din ceea ce am cunoscut nu rămâne neafectat și noțiunile care nu se mai potrivesc cu noile energii sunt și ele actualizate pentru că altfel ar împiedica evoluția naturală către un nou nivel de conștiință. Nu îngrădirea este
răspunsul, dimpotrivă, acceptarea lărgirii noțiunilor cunoscute este ceea ce duce la evoluția unui sistem de gândire și a unei societăți. Nu limitarea artificială a ceva natural va duce la manifestarea naturalului, dimpotrivă.

În legătură cu această problemă a alăptatului în public ceea ce am constatat este că tocmai femeile sunt cel mai aprinse în discuții, bărbații privesc acest fapt ca pe ceva natural și nu le trezesc acea pornire sexuală pe care femeile o presupun. Dragele mele, în noi trebuie să căutăm răspunsul la ce corzi nevindecate suntem atinse, pentru că întotdeauna corzile NOASTRE sunt cele afectate, nu ale altora, și nu ni le va vindeca nimeni altcineva în afară de noi înșine.

Nu este nevoie să ne afișăm sânii cu ostentație, dar nici să ne rușinăm de ei. În definitiv și la urma urmei sunt o parte extrem de valoroasă a corpului nostru. Gândiți-vă că în vechime când nu exista laptele praf, biberoanele, o doică care să alăpteze copilul unei mame moarte la nașterea copilului sau lipsite de lactație era singura soluție pentru ca copilul să supraviețuiască.

Celor care sunteți interesate de aspectul energetic despre care vorbeam, vă recomand să acordați o atenție suplimentară, plină de iubire sânilor voștri și legăturii pe care o avem cu Mama Pământ, în calitatea expansionată de Mame. Unele dintre voi ați simțit intuitiv aceste ajustări, nu le opriți, nu se întâmplă nimic greșit în corpul nostru, dimpotrivă.

Cu speranța că aceste informații vă sunt folositoare, vă doresc o zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare a ceea ce va să vină!

Munay,


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.