luni, 3 iulie 2017

Actualizare 3 Iulie 2017


Dragii mei, după cum ați putut citi în mesajul care ne-a fost transmis de către Logosul Galactic, Melchior, la începutul acestei luni, a lunii august și a lunii septembrie ne bucurăm de câte un val de energie mai înaltă – chiar foarte înaltă aș putea spune – care au drept scop să ne ajute să dăm drumul la ceea ce mai avem de dat, să vedem ceea ce este de văzut și să luăm deciziile pe care le considerăm a fi cele mai potrivite pentru noi.

Unii simțiți aceste energii de câteva zile, alții abia acum începeți să le simțiți efectul, în timp ce alții par imuni la ele. Oricare ar fi situația în care vă aflați, vă asigur că nu rămâne nimeni neafectat de ele. Ceea ce diferă este modul în care le abordăm, le înțelegem, le acceptăm sau le opunem rezistență. Atitudinea noastră față de ele este cea care se reflectă în modul în care le experimentăm.

V-am atras atenția în ultima vreme asupra relației pe care o aveți cu corpul vostru pentru că starea de bine a corpului este cea care își pune amprenta asupra stării noastre generale. De asemenea, tot corpul este cel care ne avertizează că ceva se întâmplă și că suntem din nou într-o perioadă energetică mai puternică.

Mulți pot experimenta, din nou, stări de disconfort fizic pronunțat manifestat prin dureri de cap, probleme cu ochii, răceli, probleme cu urechile și gâtul, dureri de coloană, crampe la stomac, diaree sau din contră, constipație, manifestări asemănătoare reacțiilor alergice și multe alte simptome care sunt neobișnuite pentru voi sau sunt semnul cu care v-ați obișnuit deja și care vă spune ”Atenție! Energii înalte din nou!”

Dacă sunteți tentați să spuneți ”Doamne, dar nu se mai termină o dată?” gândiți-vă că nu vă ajutați absolut deloc corpul să treacă prin tumultul în care este prins, pentru că în astfel de valuri de energie puternice el este cel care duce greul. Mai bine fiți alături de el și încurajați-l, întrebați-l ce are nevoie și oferiți-i ceea ce are nevoie pentru că astfel vă ușurați și vouă experimentarea valurilor de energie care, după cum am spus, nu iartă pe nimeni.

Întrebați ce este nevoie să vedeți, ce este nevoie să revizuiți și veți avea bucuria să descoperiți că răspunsul sosește. Poate fi doar o impresie, o idee care pare să treacă fulgerător prin mintea voastră și pe care să fiți tentați să nu o băgați în seamă. Nu refuzați nimic din ceea ce vă vine în minte ca fantezie, basm, prostie, nebunie sau oricum i-ați spune. Nu uitați că suntem într-o altă lume, o lume care numai în aparență pare a fi aceiași cu cea de acum o lună.

Gândiți-vă că toți trecem prin aceste experiențe și cei care știți despre ce este vorba, ajutați-i în măsura în care credeți că este potrivit, și pe ceilalți să înțeleagă că acesta este dansul pe care și voi îl dansați de ani sau luni de zile. Sau pur și simplu trimiteți-le un gând de compasiune și înțelegere. Îi va ajuta mai mult decât vă puteți imagina.

Meditați, hidratați-vă, mergeți în natură, faceți ceea ce vă simțiți ghidați să faceți dar în primul și în primul rând împământați-vă în corpul vostru și împământați-vă în Mama Pământ. Nu o uitați nici pe Mama Pământ să-i trimiteți iubirea și recunoștința voastră pentru că ceea prin ce trecem noi trece și corpul ei fizic, Pământul.

Alintați-vă, iubiți-vă, îngrijiți-vă cu cea mai mare iubire pentru că de asta are cea mai mare nevoie acum corpul nostru. Amintiți-vă că de fiecare dată după o astfel de experiență ne-am revenit mai puternici, mai stabili din toate punctele de vedere și mai clari în a vedea adevărul din spatele a ceea ce pare să se întâmple.

O zi plină de răbdare, calm, încredere și de fericită anticipare vă doresc!

Namaste!

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.