luni, 24 iulie 2017

Actualizare 24 Iulie 2017



Ceea ce am observat în ultimele zile este că atitudinea a foarte multor oameni față de viața de pe Pământ s-a schimbat. Tot mai mulți încep să se implice tot mai mult în viața pământească ca și cum și-ar fi schimbat GPS-ul. Poate că este doar o impresie de-a mea, dar din ceea ce îmi relatează tot mai mulți cunoscuți și prieteni tind să cred că este cu mult mai mult de atât.

În modul cel mai clar cu putință direcțiile pe care le urmăm fiecare dintre noi devin tot mai evidente și mai de necontestat. Și asta nu pentru că ceva exterior nouă ne-ar influența, ci pentru că așa simțim noi să facem. Am observat că multe noțiuni, tabu până acum, au început să fie luate la puricat și că oamenii sunt mai atenți la ce li se spune și la ce aleg să facă.

Dacă până acum a existat o conturare cât de cât fixă a termenului de spiritualitate, acesta, la fel ca alte concepte depășite, a început să se prăbușească. Puteți fi de acord sau nu cu mine, dar asta chiar nu contează pentru că este evident deja că TOATE tiparele cad! Inclusiv dragul nostru tipar legat de spiritualitate în care ne-am străduit să încăpem.

Pentru cei care au reușit să depășească acest nivel devine tot mai evident că viața pe Pământ nu are, de fapt, legătură cu evadarea dintr-un lagăr de maximă securitate, ci mai degrabă are legătură cu eliberarea ființei de absolut orice tipare, inclusiv de cel de spiritual sau lucrător în lumină. Adică niște vaci sacre pentru unii.

Am spus de nenumărate ori că viața noastră pe Pământ nu înseamnă evadarea de pe Pământ, ci efortul nostru unit și susținut de a aduce pe Pământ ”precum în Cer așa și pe Pământ”, adică de a întrupa noi înșine în ființa noastră pământească toate Legile și Principiile Universului – Cerului, astfel încât ele să se poată manifesta fără nici o îngrădire pe Pământ.

Dacă până acum ne doream să ne întoarcem la Casele noastre de pe vreo Navă Stelară sau Planetă considerată Natală, acum ne-am schimbat planul și vrem ca AICI și ACUM să ne simțim Acasă pe Pământ. Dacă până acum trăiam cu speranța că vor veni alții să ne salveze și să ne ducă Acasă, ei bine, acum nu mai vrem asta.

Acum vrem să ne simțim bine în Casa noastră care, oarecum peste noapte, a devenit Pământul. Noțiunea de Casă s-a extins la nivel de Planetă, nu numai de casa noastră fizică cu 4 sau mai mulți pereți. Simțim că întreaga planetă a devenit Casa noastră și nu mai suntem de acord ca ”alții” să-și bată joc de ea.

Conform tiparelor spirituale multă vreme ne-am impus să fim Zen, să nu ne amestecăm în nimic și cu nimeni pentru că, nu-i așa, ”totul este așa cum trebuie să fie” J Ceea ce observ este că mulți s-au săturat să fie Zen în timp ce alții li se c..ă în cap precum păsările. Poate că este doar o părerea de-a mea, dar am văzut multe prea multe dovezi că nu este.

Ceea ce am observat în ultimul an este că din ce în ce mai mulți oameni și-au descoperit, mai mult sau mai puțin conștient, canalul de comunicare cu propriul Sine. Chiar dacă nu sunt pe deplin conștienți de acest lucru, au observat că atunci când își ascultă propria intuiție ies mai bine decât atunci când își urmează preceptele minții sau regulile societății.

Așa că au început să-și asculte mai mult inspirația/intuiția decât regulile și normele pe care le-au aplicat înainte. După o perioadă de exersare și integrare și-au dat seama că se simt mult mai bine, mai neconstrânși și liberi dacă fac așa cum simt ei decât cum li se spune că ar trebui să facă.

Dacă până acum se retrăgeau în lumea lor, hai să-i spunem spirituală, pentru a se putea detașa de mizeriile și energiile joase din jurul lor, adică se retrăgeau din fața lor și a celor care le promovau pentru a se putea apăra de ele, acum nu mai au chef să o facă.

Acum au decis la un anumit nivel al ființei lor că sunt Acasă, că această minunată planetă este Casa lor și că nu mai au chef să înghită mizeriile nimănui în CASA lor. Pur și simplu nu mai pot închide ochii la toate mizeriile pe care cei considerați adormiți le împrăștie cu nonșalanță în jurul lor – indiferent de natura mizeriilor.

Ceea la ce vreau să vă atrag atenția este că toată această regizare face parte din Planul Divin și că fiecare dintre noi își joacă rolul pe care și l-a ales în Jocul Viața pe Pământ, deci nu există nici o judecată. Dacă cei care își împart cu nonșalanță ”mizeria” nu ar face-o, nici ceilalți nu ar avea nici un motiv să o vadă și, în sfârșit, să o refuze.

Deci, într-adevăr, totul este așa cum trebuie să fie, dar nu doar la nivel de afirmație intelectuală care să te facă să te supui în continuare unor reguli străine ție. Poți trece ca rața prin gunoi, dar nu vei ieși din gunoi până când nu-l vei vedea, recunoaște și renunța la el. Până în acel moment vei continua să lopătezi prin el repetând aceleași cuvinte care pentru tine nu au înțeles, doar formă: ”Totul este așa cum trebuie să fie.”

Până când nu veți fi în stare să spuneți ”Totul este așa cum EU aleg să fie” nu sunteți Creatorii Vieții voastre, sunteți doar spectatori la ea. Alt-cineva alege cum să fie viața voastră pentru că numai atunci ”Totul este așa cum trebuie să fie” nu cum ați dori/alege voi să fie.

Planul Divin nu este bătut în cuie, da, are anumite puncte principale și esențiale la nivel colectiv, dar este diferit pentru fiecare dintre noi la nivel individual. Așa cum nu ne naștem toți deodată, nici la nivel Cosmic, Universal sau orice alt nivel – nu uitați că ACUM- ul nu este legat nici de timp, nici de curgerea lui liniară și nici de spațiu – nici de ascensionat nu ascensionăm deodată din planurile mai joase ale existenței.

Așa că, dacă simțiți că nu mai aveți chef să le înghițiți la toți prostia nu înseamnă că nu mai sunteți spirituali sau că ați căzut de la nivelul pe care ați crezut că l-ați atins, înseamnă că în sfârșit înțelegeți și simțiți că PLANETA Pământ este casa voastră, că ați trecut la un nou nivel, la nivelul conștiinței planetare.

Dacă până acum ne protejam câmpurile individuale de intruziuni și energii nedorite, acum câmpurile noastre s-au extins atât de mult încât ele cuprind, la un anumit nivel, și câmpul energetic al planetei. Altfel spus, câmpurile noastre de energie au fuzionat la un alt nivel cu cele ale planetei. Nu că nu ar fi făcut-o și până acum, deoarece separarea nu există, dar această fuziune este diferită de tot ceea ce am experimentat vreodată până acum. 

Așa că dragii mei, acesta este motiv de bucurie, nu de întristare. Dacă nu mai suportați să-i vedeți pe unii că-și bat joc de planetă sau de viețuitoarele ei, nu înseamnă că nu mai sunteți spirituali, înseamnă că începeți să experimentați unitatea la un cu totul alt nivel decât cel de până acum. Ființa voastră s-a extins atât de mult încât cuprinde și planeta cu toate Tărâmurile ei.

Vă doare când un animal este schingiuit și nu vă mai vine să repetați în mod robotic că ”Totul este așa cum trebuie să fie”? Vă doare când un om este batjocorit, îi puteți simți durerea și suferința mută din ochii care de-abia mai au o strălucire de viață în ei? Vă afectează toate acestea sau v-ați anesteziat toate aceste sentimente și emoții pentru că ele nu sunt spirituale?

Dacă ați făcut-o, ați devenit doar simpli roboți manipulați de către cei care vă spun că ”Totul este așa cum trebuie să fie”; noua religie a Pământului atunci când vine dintr-un nivel intelectual și nu dintr-unul de cunoaștere interioară. Atenție, dragii mei, TOT ceea este transformat în normă, dogmă, regulă, etc. vine din nivelul intelectual NU din cel al Inimii și Minții Universale, indiferent cum l-ați boteza.

Cel mai mare atu al oamenilor este SIMȚIREA. Oamenii pot simți cea mai vastă gamă de emoții în toate  nuanțele și tonurile ei. Pentru asta suntem aici, să ne cunoaștem și stăpânim toate gândurile și emoțiile, nu să ni le negăm. Să le experimentăm, să le integrăm și să le putem stăpâni în mod CONȘTIENT, nu să refuzăm experimentarea lor.

Și le avem de experimentat pe toate, fără excepție. Nu sunt emoții bune și emoții rele, nu sunt emoții pozitive și emoții negative, sunt pur și simplu emoții care ne ajută să cunoaștem viața în toate manifestările ei. Da, suferim, da, ne extaziem, altfel spus TRĂIM ceea ce am venit să trăim.

Am fost și eu o vreme prizoniera conceptelor legate de spiritualitate, până în momentul în care le-am văzut drept ceea ce sunt: niște concepte care au fost stabilite pentru a separa/diferenția ceva de altceva. Dar acum și ele și-au trăit traiul și aleg să trec dincolo de orice concepte, reguli și norme stabilite de alții pentru a se putea identifica cu ceva.

Aleg Viața, fără nici o reținere, decât cea impusă de sistemele mele umane aflate într-o continuă actualizare. Dar și ele se actualizează într-un ritm din ce în ce mai alert, așa că nu prea mai au timp să se așeze și să prindă rădăcini.

Cu adevărat Planeta/Mama Pământ în totalitatea Ei a devenit Casa ființei mele pământene și aleg ca această Casă să fie una curată, plină de Viață, de bucurie, de armonie, de Iubire și Unitate la toate nivelele posibile experimentării mele.

Asta nu înseamnă sub nici o formă că-i voi respinge sau evita pe cei care aleg altfel, înseamnă doar că nu le voi mai permite să-mi murdărească Casa. Simt că pentru asta va fi nevoie ca doar să le spun ”NU în Casa mea!” Și mai simt că suntem mulți care am primit acest semnal J

Vă doresc o zi minunată și plină de o fericită anticipare!

Munay, 

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.