luni, 17 iulie 2017

Actualizare 17 Iulie 2017 – Gândurile


Dragii mei, nu că nu ar fi fost tot timpul necesar să facem acest lucru, dar în special acum este important să-l facem. Ce anume să facem? Să fim atenți la gândurile noastre, să le observăm și să vedem dacă sunt sau nu ale noastre. De ce ar fi acum mai important decât altădată? Pentru că noi valuri de eliberări de tipare, energii și emoții joase sunt în desfășurare.

Mulți știți deja că gândurile noastre nu sunt ale noastre decât în măsura în care noi le dăm voie să intre în conștientizarea noastră și ni le însușim ca fiind ale noastre. De câte ori nu vi s-a întâmplat să discutați cu cineva și să exclamați ”Mi-ai luat vorba din gură!”?

De ce se întâmplă toate acestea? Pentru că noi ne creăm singuri realitatea nu numai la nivel de individ, ci și la nivel de colectiv uman. Fiecare gând pe care îl emitem intră în conștientul colectiv uman unde se întâlnește cu alte gânduri de aceiași frecvență și formează ceea ce numim un egregor. Conștientul colectiv uman este format din nenumărate astfel de egregoare mai mici, grupate în grupuri de egregoare și tot așa formând marele egregor al conștientului colectiv uman.

Toate aceste gânduri pur și simplu există, iar în momentul în care noi accesăm prin gândire marea masă a gândurilor colective, egregorul conștientului colectiv, este ca și cum am accesa baza de date a unui computer, iar gândul nostru caută fișierul care conține informațiile de care avem nevoie. Aceste fișiere sunt structurate pe frecvențe și gândul nostru va accesa fișierul gândurilor asemănătoare de frecvența gândului pe care noi l-am emis.

Cu siguranță că ați observat că atunci când sunteți triști cu cât vă gândiți mai mult la tristețea voastră cu atât mai multe motive găsiți să fiți triști sau supărați. Dacă însă sunteți plini de recunoștință și bucurie, parcă găsiți și mai multe motive să fiți plini de recunoștință și bucurie.

Este Legea Atracției în manifestare. Legea Atracției nu are domeniu de funcționare, ea funcționează în toate domeniile, indiferent despre ce ar fi vorba, ea nu este o lege fizică limitată la un domeniu sau altul. Deși știm că ce se aseamănă se adună, tindem să aplicăm această zicală numai la anumite domenii, deși acele domenii nu există în realitate, ele există doar în mintea noastră umană care separă, clasifică și etichetează.

Mai este încă un motiv foarte important pentru care să ne urmărim, observăm și studiem gândurile. Sinele nostru Mai Înalt ne trimite tot mai multe mesaje, dar pentru că mintea noastră umană este atât de încâlcită în gânduri care nici măcar nu sunt ale noastre, nu putem distinge aceste mesaje ale Sinelui care se pierd undeva la marginea conștientizării noastre fără ca măcar să aibă șansa de a intra în conștientizarea noastră.

Sufletul nostru ”coboară” tot mai mult în noi, se împământează tot mai mult în noi și are nevoie de programe de funcționare noi, motiv pentru care suntem tot mai actualizați pe zi ce trece. Dacă vă observați pe voi înșivă și pe cei din jurul vostru, câte schimbări ați putut observa în ultima vreme?

Ați observat că procentul vegetarienilor a crescut uimitor de mult în ultimii 2-3 ani? Ați observat că gusturile și preferințele în multe domenii vi s-au schimbat? Ați observat că apreciați mai mult solitudinea decât locurile aglomerate și populate, că ați început să căutați mai mult natura decât locurile urbane?

Dacă încă nu v-ați început procesul observării și trierii gândurilor, acesta este unul dintre cele mai recomandate momente să o faceți. De ce? Pentru că este șansa voastră să aflați cine sunteți cu adevărat, ce dorește sufletul, ce vă aduce sufletul, cum să obțineți ceea ce vă împlinește și este în acord cu scopul sufletului vostru în această viață pe Pământ.

Pentru că cea mai personalizată și curată ghidare vă este disponibilă cu condiția să o recunoașteți. Pentru că în sfârșit puteți pune capăt alergatului după himere și după lucruri inutile care nu fac altceva decât să vă îndepărteze și mai mult de cine sunteți voi cu adevărat. Pentru că este momentul să trăiți conștient și să alegeți ceea ce doriți să experimentați și ce nu.

Pentru că este momentul să începeți să spuneți cu tărie și hotărât ”Refuz ca acest lucru să facă parte din realitatea mea!” și să alegeți ce doriți să facă parte din realitatea voastră. Puteți pune capăt coșmarelor care vă chinuie noaptea prin acest simplu ”Refuz aceste gânduri și această realitate pe care nu o doresc/recunosc ca fiind a mea”.

Suntem stăpânii vieților noastre, NOI alegem ce și cum să trăim, dar pentru asta este necesar să ne cunoaștem, recunoaștem, alegem și dirijăm gândurile în direcția dorită de noi. Sistemele noastre de credință, părerile eronate despre cine am fi funcționează ca niște filtre care nu permit intrarea și recunoașterea mesajelor mai înalt vibraționale care vin de la Sinele nostru Mai Înalt.

Dragii mei, toți și fiecare dintre noi ne canalizăm propriile noastre Sine în fiecare moment. Întrebarea este pe care Sine alegem să le canalizăm? Pe cele mai înalt vibraționale sau pe cele mai jos vibraționale? Pentru că le avem pe toate. Cele jos vibraționale se hrănesc cu gândurile jos vibraționale din conștientul colectiv în timp ce cele mai înalt vibraționale se hrănesc cu gândurile venite din mintea noastră mai înaltă.

Cea mai bună metodă de a începe să vă observați gândurile este meditația, o mare provocare pentru cei care au o minte hiper-activă. De asemenea contemplarea dublată de observare este iar o metodă extrem de ușoară pentru a urmări fluxul și înlănțuirea gândurilor. Doar observați, fără să le judecați, fără să le alungați.

La început urmăriți-le pur și simplu năvala și modul haotic în care apar, dispar, se împletesc între ele și țes o realitate care de multe ori nici măcar nu ajunge în conștientizarea voastră, dar voi o luați de bună. Este modul în care gândurile inconștiente vă crează o realitate falsă despre cine sunteți voi cu adevărat.

De câte ori nu ați fost puși în situația de a spune cu mirare ”Păi eu credeam că ...” și aflați cu stupoare că ați fost în filmul greșit, țesut de niște gânduri care nici măcar nu erau ale voastre. Despre câți oameni nu se spune că trăiesc în lumea lor? Unii trăiesc conștient în lumea lor, în timp ce alții trăiesc într-o lume falsă țesută din gânduri care nici măcar nu sunt ale lor.

Nu vă luptați cu gândurile atunci când constatați că nu sunt ale voastre, pentru că atunci vor deveni ale voastre pentru că voi le dați puterea pe care ele nu o au de fapt. Le oferiți găzduire și le ajutați să rodească alte gânduri asemeni lor. Observați-le doar și lăsați-le să curgă mai departe știind că nu sunt ale voastre.

Observați-vă pe voi înșivă și întrebați-vă de mai multe ori pe zi când sunteți adânciți în gânduri de tot felul ”Este gândul acesta al meu?” Nu, nu este. Nici un gând nu este al nostru, dar vă dă posibilitatea să deveniți tot mai conștienți de gândurile pe care alegeți să fie ale voastre și treptat deveniți tot mai selectivi.

Veți descoperi că dintr-o dată sunteți atât de liberi, aveți atât de mult timp la dispoziție și atât de multă energie de investit în lucrurile care vă plac cu adevărat pentru că nu mai sunteți goliți de energie de gândurile care nu vă aparțin și care curg ca un râu subteran nevăzut.

Așa cum alegeți ce mâncați, puteți alege și ce gândiți. Pare șocant la început, dar treptat va deveni un mod de viață, cu siguranță unul cu mult mai împlinitor decât cel de până acum. Ne curățăm și de-densificăm corpul fizic prin alegerea unui nou mod de hrănire, corpul emoțional prin recuperarea fragmentelor de suflet pierdute, dar nu putem lăsa corpul mental la fel de încărcat ca până acum, pentru că altfel toată strădania noastră este în van.

Suntem un tot unitar și este nevoie să ne revizuim toate nivelele ființei pentru a putea merge mai departe. Degeaba ne este pus la dispoziție tot ceea ce avem nevoie dacă noi nu ne facem partea noastră din treabă. Vorba ceea ”Dumnezeu îți dă, dar nu-ți pune în traistă.” De asemenea, dacă traista este plină, ce mai încape în ea? Este nevoie să ne golim traista pentru a putea pune în ea ”hrana” proaspătă care ne este oferită.

O zi minunată și plină de o fericită anticipare vă doresc!

Munay,

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.