sâmbătă, 15 iulie 2017

Accesarea Puterii Universului Creatorului


Maestrul El Morya prin Natalie Glasson

Salutări, înțelepte ființe de lumină de pe Pământ, eu sunt Maestrul El Morya, Chohan și supraveghetor al Primei Raze a Luminii. Vă aduc astăzi iubirea, binecuvântările și susținerea Universului Creatorului ca voi să le absorbiți și să le ancorați în ființa voastră. Vă rog să acceptați lumina și să-i dați voie să creeze schimbări magnifice în ființa voastră.

Voi sunteți o Ființă Reactivă

Ca ființe de lumină într-un corp uman, voi sunteți reactivi din fire. Adeseori se înțelege că pe Pământ este nevoie să dizolvați răspunsurile reactive negative ale ființei voastre. Pentru a face acest lucru este important să recunoașteți că răspunsurile negative reactive pot cauza haos în ființa voastră dacă nu sunt recunoscute și dizolvate rapid. Mulți oameni cred că este nevoie ca ei să reacționeze la situații, energii și oamenii din jurul lor dintr-o stare de neutralitate sau dintr-o sursă de iubire. Acest lucru este ideal deoarece vă permite să vă deschideți canalele de energie pentru a-l exprima pe Creator. Cu toate acestea, pentru a ajunge în acea stare de a reacționa în mod natural și firesc dintr-o stare de iubire, fără să vă gândiți sau să vă concentrați energia, este nevoie să vă dați seama că este în natura voastră să reacționați într-un mod iubitor, creator și frumos cu Creatorul și cu tot ceea ce este Creatorul. Pe măsură ce vă exprimați energia, aceasta atrage și se întâlnește cu o altă energie și are loc o reacție sau o transformare care susține o sinteză și astfel energia Creatorului este amplificată.

Este în natura voastră să răspundeți Creatorului din voi și din jurul vostru.

Ca ființă umană voi aveți tipare și comportamente care influențează modul în care răspundeți Creatorului din realitatea voastră și din interiorul vostru. Când acestea sunt purificate, aliniate cu sufletul și cu dorințele voastre, atunci deveniți o ființă care în mod natural este iubitor reactivă, în constantă corespondență și răspuns cu Creatorul. Deveniți o oglindă a tot ceea ce este Creatorul și o ființă care îl transformă și amplifică în mod constant pe Creator.

Universul Reacționează la Voi

Universul Creatorului este într-un flux constant de comunicare, răspuns și reacție. Universul se transformă și se expansionează în mod constant. Voi și Universul Creatorului sunteți la fel; voi sunteți una cu un flux constant de comunicare. Voi reacționați în interiorul vostru la Universul Creatorului, fără ca măcar să vă dați seama de acest lucru. Universul Creatorului reacționează la schimbările și trezirea care are loc în ființa voastră în fiecare moment. Atunci când vă recunoașteți constanta conectare și interacțiune cu Universul Creatorului, vă recunoașteți propriul rol în planul divin al Creatorului. Recunoașteți că sunteți un aspect valoros al Creatorului și că întreaga voastră realitate un scop, și anume, să co-creați cu Universul Creatorului pentru a-l exprima în continuare pe Creator. Existența voastră pe Pământ nu mai are legătură doar cu voi și cu trăitul unei vieți fizice, deși acestea sunt foarte importante și esențiale pentru ascensiunea voastră. Se manifestă o înțelegere mult mai extinsă în care recunoașteți că prin gândurile, emoțiile și acțiunile voastre sunteți într-o comunicare și corespondență cu un mare corp de lumină cunoscut ca fiind Universul Creatorului. Prin realitatea voastră voi dați energie, iubire și înțelepciune Universului Creatorului și primiți același lucru de la Universul Creatorului. Acest lucru crează magia, deoarece Creatorul ia multe forme creative, culori și vibrații care inspiră în continuare fiecare aspect și extensie a Creatorului.

Universul Creatorului este …

Fiecare formă, aspect, extensie și expresie pe care Creatorul o are și este în manifestare ca. Corpul energetic, nivelele și dimensiunile Creatorului existente în armonie. Pământul și celelalte planete sau sisteme solare sunt incluse în Universul Creatorului. Numai în percepțiile omenirii există o separare între Pământ și Universul Creatorului. Putem recunoaște Universul Creatorului ca fiind casa tuturor ființelor și expresiilor luminoase ale Creatorului.

Îmbrățișați Universul Creatorului

Deseori multe suflete se pot teme de tărâmurile energetice, ființele de lumină și chiar de prezența Creatorului. Îmbrățișarea Universului Creatorului  poate genera rezistență datorită faptului că Universul Creatorului le este necunoscut și există o incertitudine legată de prezența energiilor negative. Atunci când îmbrățișați Universul Creatorului dintr-o stare de iubire, pace și încredere în voi, atunci Universul Creatorului vă va îmbrățișa cu aceleași intenții. Dacă alegeți să îmbrățișați sau să trimiteți frică, negativitate și suferință în Universul Creatorului, atunci Universul Creatorului vă va îmbrățișa în același fel. Fiecare parte a vieții, fie că este viață pământească sau viață în planurile interioare, este pur și simplu o oglindă a tot ceea ce se află în noi. Am putea spune că Universul din afara noastră nici nu există, este doar o reprezentare a energiei din interiorul nostru. Universul Creatorului se află în noi.

Acordați-vă timp pentru a vă forma o relație mai profundă cu Universul Creatorului, dându-vă voie să-l îmbrățișați pe Creator și să fiți îmbrățișați de Creator.

·    Dați-vă voie să intrați într-o stare de pace și relaxare respirând profund. Focalizați-vă pe și energizați senzațiile și sentimentele de pace, iubire și încredere în chakra inimii voastre până când simțiți energiile revărsându-se și inundându-vă întreaga ființă.
·     Imaginați-vă, simțiți sau recunoașteți că voi și energiile păcii, iubirii și ale încrederii sunteți extrem de puternici și expansivi. Energia voastră se expansionează atât de ușor încât simțiți că voi îmbrățișați și ocrotiți întregul Univers al Creatorului. Vă puteți imagina că-l îmbrățișați pe Creator și tot ceea ce este Creatorul. Lumina și iubirea voastră se strecoară în Universul Creatorului. Este ca și cum Universul Creatorului există în voi.
·    Bucurați-vă de această experiență și observați cum propria voastră ființă răspunde la îmbrățișarea Universului Creatorului. Voi conversați acum cu Universul Creatorului și acest lucru crează transformări frumoase și magnifice în propria voastră ființă și în Universul Creatorului. Acordați-vă timp ca pur și simplu să fiți și să observați.
·       Invitați cu propriile voastre cuvinte Universul Creatorului să vă îmbrățișeze. Energia și lumina vor începe să vă inunde ființa din interior și de peste tot din jurul vostru. S-ar putea să simțiți că încă îmbrățișați Universul Creatorului și să simțiți în același timp susținerea de 100% pe care Universul Creatorului o are pentru voi. Este important să îngăduiți și să vă predați susținerii pe care Universul Creatorului dorește să o împărtășească cu voi, indiferent de modul în care aceasta se manifestă.
·    Bucurați-vă de această experiență și observați cum propria voastră ființă răspunde la îmbrățișarea Universului Creatorului. Voi conversați acum cu Universul Creatorului și acest lucru crează transformări frumoase și magnifice în propria voastră ființă și în Universul Creatorului. Acordați-vă timp ca pur și simplu să fiți și să observați.
·    Pentru a încheia procesul respirați în Chakra Steaua Pământului de sub tălpile voastre focalizându-vă pe energia și pe transformările pe care le-ați primit de la Universul Creatorului, împământându-le.

Noua percepție pe care eu, Maestrul El Morya, am împărtășit-o cu voi și experiența de a fi la unison cu Universul Creatorului, va încuraja o profundă trezire în ființa voastră precum și o deschidere a canalelor voastre energetice pentru o mai puternică experimentare a luminii Creatorului. S-ar putea să observați că încrederea în voi înșivă și în lumea din jurul vostru crește și să observați și că energia Universului Creatorului vine să vă întâlnească în realitatea voastră împărtășind daruri frumoase și magnifice cu voi. Acest lucru datorită faptului că și voi împărtășiți daruri frumoase și magnifice cu Universul Creatorului prin focalizarea voastră asupra îmbrățișării Universului Creatorului.

Lăsați ca Universul Creatorului să vă susțină, ghideze și ajute în a-l întâlni pe Creator mult mai deplin în ființa voastră, în timp ce co-crează împreună cu voi în realitatea voastră. Atunci când îmbrățișați Universul Creatorului și îi dați voie Universului Creatorului să vă îmbrățișeze, puteți accesa puterea Creatorului și să o folosiți cu iubire în realitatea voastră. Este timpul să vă accesați puterea și să o folosiți într-un mod iubitor pe Pământ pentru a-i ajuta pe toți să-și amintească susținerea și divina uniune cu Universul Creatorului care este existența lor naturală. Prin acest proces multe iluzii, granițe, limitări și rezistență vor fi dizolvate și eliminate din conștiința omenirii.

În iubirea și puterea Creatorului, 


Maestrul El Morya



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.