luni, 19 iunie 2017

Cum să vă îmbunătățiți capacitatea de a vă vindeca pe voi înșivă și pe alții


Canalizare oferită de Kryon prin Lee Carroll în data de
26 Martie 2017 în Unity Village, Kansas City,  Missouri

Notă: Am tradus acest mesaj într-o formă cât mai puțin modificată față de mesajul original, motiv pentru care în unele locuri ar putea părea neinteligibil. Am preferat să fac așa pentru a nu altera mesajul prin prisma a ceea ce eu cred că Kryon ar dori să spună. Atașez și videoclipul cu mesajul pentru o mai bună înțelegere de către cei care consideră că mi-a scăpat ceva. De obicei Lee Carroll revizuiește mesajele postate în formă transcrisă pe site, dar acesta nu a fost revizuit, nefiind transcris. Vă doresc lectură plăcută. Monica Poka

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Atât de des în aceste întâlniri la sfârșitul zilei este o canalizare care este personală. Adeseori ea este adresată mai mult celor din grupul care se află aici, în sală, decât celor care s-ar putea să o asculte. Într-adevăr, cei care ascultă vor spicui probabil energia; poate că vor fi unele informații care sunt noi pentru ei. Sunt atât de conștient, dragilor, de cine este aici, spiritul știe cine ascultă, indiferent când ascultă, peste un an, peste doi ani; există un potențial al celor care ascultă și chiar acum vă pot spune cine o va face în viitor pentru că potențialul este acolo. Spiritul știe că timpul se află în acest cerc minunat, dar chiar și așa vreau să vă vorbesc vouă, celor care vă aflați în fața mea.

Pentru toți oamenii, eu nu am fost niciodată om, există un moment ”a” dacă vreți să-i spuneți așa, în care această sursă angelică, nu numai iubirea, știu cum ticăiți, știu cum lucrați, știu ce gândiți și acesta este motivul pentru care mă aflu aici, pentru a încerca să alin sufletul care vrea să facă lucruri, care vrea să se implice probabil în drame care nici măcar nu există, pentru a vă putea ajuta să traversați acest minunat pasaj de timp de la vechea energie la cea nouă. Când partenerul meu a fost pe deplin conștient că va canaliza pentru tot restul vieții sale, el m-a întrebat ”De ce acum? De ce la această vârstă?” și atunci i-am spus că nu există vârstă și acesta a fost începutul învățăturilor sale și a învățării sale despre propriul său corp și despre ceva ce se ascundea în el și care nu este înțeles, deși este folosit de către atât de mulți dintre cei care stau pe scaune.

L-am definit în atât de multe feluri, l-am pus în feluri în care să-l despartă și să îl pună împreună, i-am dat nenumărate nume, dar cel pe care voi îl cunoașteți este înnăscutul. Am definit unde se află în schema celor nouă, v-am spus unde se află în schema celor trei. Înnăscutul este atât de special pentru voi, înnăscutul este ceva ce răspunde la conștiință. Să începem cu începutul. Fiecare om are un corp ezoteric care se numește înnăscut. Ați putea spune că este biologic și că este conectat cu biologia voastră atât de mult încât îl numiți corpul inteligent. El este conectat cu Spiritul. Da. El este conectat cu ceea ce este Sinele vostru Mai Înalt și în același timp cu biologia Sinelui vostru Mai Înalt, glanda pineală. El face parte din inima și din creierul vostru. Absolut. Guvernează lucruri? Nu. Ceea ce el face este să comunice și astfel înnăscutul este marele comunicator al corpului vostru. Vă ajută să oferiți informații și, de asemenea, să le primiți. Corpul în sine are propriul său mecanism de vindecare. V-am vorbit despre șablonul vindecării, v-am vorbit despre geneza celulelor, v-am dat informații despre pregătirea corpului de a primi informații prin intermediul înnăscutului și că înnăscutul comunică apoi celulelor, pentru că celulele ascultă întotdeauna, și că conștiința este cea care supraveghează toate acestea.

De ce vă spun toate astea care nu sunt decât o recapitulare? O fac pentru că vreau să vă descriu ceva ce unii dintre voi faceți deja, dar este atât de frumos. Este un instrument îmbunătățit în această vreme, dragilor. Vă voi oferi informații despre un instrument îmbunătățit pe care îl puteți folosi având un nume, unii dintre voi. După cum am spus, veți auzi pur și simplu definiția a ceea ce faceți deja, iar unii dintre voi aveți nevoie să auziți asta. Deci, aveți corpul uman cu acest minunat corp ezoteric numit înnăscutul. Unii vor întreba unde se află, iar răspunsul este, peste tot. Este el Merkaba corpului? Nu, dar este conectat cu ea. Deci, acest corp inteligent care este înnăscutul face parte din puntea, ați putea spune, dintre 3D și multiD; este acea parte a corpului care comunică cu toate celulele deodată dacă este nevoie; este, literalmente, acea parte a corpului care poate primi de la voi conștiința profundă și să o transforme într-o remisie spontană. Acesta este înnăscutul.

Este acea parte a corpului pe care o puteți testa muscular, este partea inteligentă, este partea inteligentă care răspunde la atingere, este partea inteligentă care răspunde atunci când este intervievată de un alt om: înnăscutul. Am acum o întrebare pentru voi și este o întrebare care s-ar putea să fie ezoterică, dar care are un răspuns foarte, foarte, foarte ușor. Ființa umană, biologic, poate ieșită din echilibru, poate chiar crează o problemă mentală, poate că omul se află într-o psihoză, poate că omul este atât de dezechilibrat încât este nevoie să caute un vindecător și se întinde pe masă. Întrebarea este: este și înnăscutul dezechilibrat? Răspunsul, după cum foarte bine știți, este că înnăscutul este întotdeauna echilibrat, el este conectat cu Sursa. Așa că nu contează cât de dezechilibrată este ființa umană, înnăscutul este întotdeauna pur, întotdeauna pregătit. Acesta este, dragilor, motivul pentru care afirmațiile funcționează, pentru că chiar dacă căutați echilibrul și el este absent într-o parte a corpului vostru sau a psihicului vostru sau din conștiința voastră, secretul echilibrării a fost întotdeauna faptul că voi aveți ceva în voi care este întotdeauna echilibrat și acesta ascultă și vă va aduce întotdeauna înapoi în acea stare, fie că este vorba de sănătate sau mental sau de conștiință sau de frică.

Acum știți că atunci când intrați în meditația pe care o faceți sau vorbiți cu Dumnezeu, aveți de-a face cu o altă parte a voastră care este întotdeauna echilibrată, care este conectată cu Sursa și cu Sinele Mai Înalt și cu glanda pineală și este pregătită să o facă. Acesta este cel mai frumos motor al ființei umane și care există în voi, pentru că el este întotdeauna echilibrat și întotdeauna pregătit.

Există două punți, una este între voi și înnăscut și cealaltă este între înnăscut și Spirit. Puntea dintre înnăscut și Spirit este întotdeauna controlată de către energia planetei, ați înțeles asta. Așa că, dacă planeta se află într-o energie joasă, atunci există un văl și oricât de bună ar fi, va putea trece de acel văl numai în măsura în care voi îi permiteți să treacă prin conștiința planetei care se schimbă. Așa că, am să vă spun că înnăscutul este capabil să treacă acea punte prin glanda pineală și Sinele Mai Înalt pentru a vorbi cu Spiritul și să aducă ceea ce meritați datorită acelei părți de Dumnezeu care se află în voi. Vălul, așa cum este definit se ridică încetișor, dar oricum este nevoie ca voi să treceți cealaltă punte, cea dintre voi și înnăscut. Asta este cea mai grea. Am mai vorbit despre asta, este necesar ca voi să cunoașteți sistemul, cuvintele simple pe care este necesar să le credeți și asta este ceea ce este dificil pentru că ele nu au fost în mod necesar învățate în acest mod particular.

De câte ori ați auzit că pentru a ajunge la Dumnezeu este nevoie să suferiți puțin? Tocmai ați rupt puntea. De câte ori vi s-a spus că mai bine vă așezați în genunchi pentru că Dumnezeu se află acolo sus și voi sunteți aici jos și nu sunteți vrednici? Dacă ați crezut acest lucru, tocmai ați rupt puntea. Puntea așteaptă ca voi să înțelegeți că aici este o măreție, să vă ridicați din scaun și să fiți suficient de mândri pentru a spune ”Dragă înnăscut” și apoi să afirmați cine sunteți. Faceți afirmațiile știind că sunteți vrednici pentru că voi l-aveți în voi pe Dumnezeu. Energia despre care spuneți că este Christul însăși, este în voi. Asta este ceea ce vă învățăm aici, este scris pe pereți, și poate că de-asta vă aflați astăzi aici: pentru a ști că Dumnezeu sălășluiește în voi în asemenea măsură încât punțile pot fi construite cu o atât de mare ușurință. Dar nu asta este ceea ce vreau să vă spun.

Întrebare: dacă un om este dezechilibrat, este și înnăscutul dezechilibrat? Nu, înnăscutul este perfect, înnăscutul este pur și, ca punctul numărul unu, voi vă puteți vindeca singuri prin înnăscut. Asta este întrebarea care a fost în mințile vindecătorilor pentru atât de multă vreme. Întrebarea este, dacă voi sunteți și înnăscutul este, în echilibru, puteți cumva transfera acest echilibru unei ființe umane dezechilibrate? Este bine cunoscut că este dificil pentru orice om să testeze muscular pe altcineva cu mușchii săi. Puteți face testul muscular cu înnăscutul vostru pe altcineva? Juriul este în continuare în așteptare pentru că voi nu puneți întrebarea corectă.

Dați-mi voie să vă spun ceva ce vindecătorii știu. Unii dintre voi, indiferent ce profesie spuneți că aveți, care sunteți comunicatori la nivel de suflet, pășiți în încăpere și înainte ca pacientul să-și deschidă gura să vorbească, voi știți ce nu este în regulă. Intuitivii medicali pot să se uite la o ființă umană și să știe ce nu este în regulă, dar în același timp pot vedea și ce este bine, pentru că ei văd o imagine, imagine care nu este în 3D sau 2D sau chiar 4D, este ceva ce este perceput de către înnăscutul lor, așa că am să vă spun ceva ce știți deja, dar la care tocmai v-am oferit procesul. Înnăscutul vostru poate simți înnăscutul altcuiva și să vă ofere informații despre acesta. Asta se numește dar, dacă însă acest dar începe să se extindă, el se extinde în măsura în care începe să vă implice intuiția astfel încât să stați în fața cuiva și să știți la ce se gândește sau care este dezechilibrul său sau ce este nevoie să îi spuneți pentru a-i oferi pacea.

Acesta este un dar extins de vindecare, dar merge mai departe de atât. Ceea ce vă spun este că înnăscutul vostru începe să se suprapună parțial pentru că îi permiteți să o facă printr-o conștiință mai înaltă, iar sincronizarea acestei schimbări începe să vă dea o capacitate sporită să faceți acest lucru. Tocmai v-am dezvăluit secretul unei ființe umane evoluate dezvoltate și motivul pentru care nu veți mai merge la război într-o bună zi, pentru că vă veți fi extins atât de mult această abilitate încât îi veți simți pe ceilalți oameni și veți avea compasiunea de a ști prin ce trec, ce le place, în locul vechii căi de a întreba, de a încerca să păcăliți sau să vă înconjurați pe voi înșivă și de a intra în competiție. Vine o vreme în care ceea ce întregul grup simte este compasiunea unul pentru celălalt, instantaneu, doar pentru că sunteți împreună. Întrebați un vindecător care se află în această încăpere dacă este posibil să puteți simți ce este în neregulă și ce este bine cu pacientul și acesta va spune că da, o face tot timpul. Acum extindeți asta, făcând câmpul mai mare. Dacă credeți că nu aveți acest dar vă voi spune că el stă și vă așteaptă să treceți puntea. Veți spune că nu sunteți vindecători. Dragilor, ceea ce vă spun este că nu ar fi frumos să simți ce este cu persoana de lângă voi astfel încât să-i puteți da informația potrivită, să-i puteți oferi emoțiile potrivite, să puteți crea coerență împreună?

Voi nu vă testați muscular înnăscutul pentru altcineva, voi combinați, de fapt, câmpul celor două înnăscuturi astfel încât să puteți simți ceea ce celălalt simte, dar și ca acesta să simtă echilibrul pe care voi îl aveți. Asta îl ajută pe vindecător să știe încotro se îndreaptă, ce să atingă, ce să spună; îl ajută pe intuitivul medical să identifice și să ajute vindecarea. Dacă ar înceta să mai fie un dar extraordinar și ar deveni, în schimb, ceva obișnuit? Se întâmplă. Vindecătorii din încăpere vor auzi acest lucru, vor auzi acest lucru într-un mod în care nu au mai făcut-o înainte și vor ajunge să experimenteze o creștere a simțurilor lor. Vor fi în măsură să cunoască lucruri pe care nu le-au cunoscut înainte pentru că simțurile sunt ceea la ce ei nu s-au gândit că ar fi implicate. Aceasta este o îmbunătățire a unei ființe umane care începe să evolueze cu tot ceea ce aveți, dar cea mai bună și cea care vine este combinarea înnăscutului într-un mod care aduce înțelegere și comunicare și compasiune între suflete.

Credeți că v-ar fi de ajutor la locul de muncă? Oh, da. Credeți că v-ar ajuta să vă înțelegeți șeful? Nu numai să-l înțelegeți, ci să fiți plini de compasiune astfel încât să-i oferiți acelui șef echilibru, înțelegere, productivitate.  Credeți că v-ar putea fi de ajutor cu copiii voștri? Oh, trebuie să vă spun ceva în legătură cu copiii voștri: ei îl au deja. Acesta este motivul pentru care unii adulți nu vor să fie împreună cu anumiți tineri de o anumită vârstă. Știați asta? Pentru că acei tineri văd prin voi. Știți la ce se gândesc: ești expus, ei știu deja. Unii dintre voi ați experimentat asta, este un sentiment inconfortabil, nu-i așa? Despre asta vorbesc. Dar ei nu se uită la judecățile voastre, ei se uită la factorul compasiune. Credeți că v-ar ajuta în relațiile cu partenerul vostru? Știu cine este aici. Ascultați, credeți că aveți un partener de care v-ați distanțat atât de mult încât nu mai este nici o speranță. Știu cine este aici. Ascultați, știu cine este aici. Vă spun că acea scânteie de compasiune este încă acolo, este încă acolo pentru a o combina dacă așa alegeți cu înțelegerea și pacea; este ca și cum v-ați întinde mâna și i-ați lua mâna pentru prima dată, pentru că asta este pur și este posibil. Este ceva nou, face parte din evoluția omenirii. Am mai văzut asta și înainte.

Dragilor, sunt unii care au o întrebare care chiar nu a fost pusă niciodată. Kryon, ai fost cu Pleiadeenii atunci când ei au trecut prin asta, a existat un Kryon care să canalizeze pentru Pleiadeeni? Da. Da și da. Nu i s-a spus Kryon pentru că ei nu vorbeau limba voastră, este dificil de pronunțat pentru că ei aveau corzi vocale care erau diferite, secționate în două scoțând sunete și vorbind în același timp, dar, dragilor, am fost acolo și am privit la ceea prin ce și voi treceți astăzi. A trecut planeta care i-a însămânțat prin asta? Da. A existat un Kryon? Da. Ceea ce vă spun este că este frumos, există precedent, nu este ceva nou, am mai văzut asta, voi toți aveți libera alegere, iar libera alegere nu face decât să tempereze faptul că voi credeți în punte sau folosiți puntea sau cât de repede veți înțelege puntea. Dar puntea este acolo. Este acolo pentru a fi trecută. La fel ca pentru toate rasele de pe alte planete înaintea voastră. Biologia este puțin diferită. Umanoizi? Da, dar, dragilor, înnăscutul a fost același pentru că este conectat cu Spiritul. Dumnezeu este Dumnezeu și ei l-au avut pe același Dumnezeu pe care și voi îl aveți. Acesta este motivul pentru care absolvirea planetei a fost atât de frumoasă pentru că ea a exemplificat iubirea pe care voi o simțiți chiar acum. Sămânța care a fost pusă în voi de către Pleiadeeni pentru a vă da 23 de perechi trei dimensionale de cromozomi și o pereche multidimensională, numărul 24, care este Pleiadeană. Același Dumnezeu care a creat această planetă este și în ei și în voi și cel care a ajutat la crearea acestui minunat pământ și a orașului în care voi trăiți.

Am văzut asta înainte și tot ce vă spun este că acesta este începutul. Sufletele bătrâne care intră într-un timp nou, voi vă întrebați dacă nu este prea nou ca voi să treceți puntea sau să așteptați să vă întoarceți și să fie mai ușor sau veți ridica mănușa pe care eu v-am aruncat-o și veți spune ”Ce este vârsta?”. Aveți idee cum este proiectat corpul vostru? Dacă ați avea vreo idee ați ști că el nu este proiectat să îmbătrânească, sunteți conștienți de asta? El se întinerește singur, nu este proiectat să îmbătrânească, singurul lucru care vă îmbătrânește este acel ADN care funcționează numai 33 sau 34 la sută și care face ca replicarea celulelor voastre să fie mai mică decât ar trebui să fie, când telomerii au început să se scurteze, în loc să rămână de aceiași lungime. Acest lucru poate fi schimbat cu ajutorul punții. Treceți puntea, începeți să vorbiți cu ADN-ul, îi dați instrucțiuni să oprească îmbătrânirea și vă puteți uita în oglindă. Vă puteți uita la prietenii voștri care nu au această informație, pe care ați vrea să o aibă dar pe care nu o vor avea, și veți vedea că ei îmbătrânesc mult mai repede decât voi. Vă arunc mănușa și vă spun să o faceți și să vedeți dacă am dreptate. Vă puteți încetini ceasul corpului? Da. Sute de ani, corpul vostru este proiectat să trăiască sute de ani. Acesta este planul. Când începeți să îmbătrâniți mai puțin ca civilizație, veți avea tot felul de reviste medicale în care pe prima pagină veți putea citi ce se întâmplă cu omenirea, ce se întâmplă că trăiți atât de mult cu atât de puține medicamente. Și acea copertă de revistă se apropie. Va dura o vreme. Corpurile voastre sunt atât de pregătite pentru voi, pentru o conștiință care este crescută, este timpul ca creșterile să iasă la iveală și să vorbească cu puntea ”Te cunosc, hai să mergem.” Stau într-un loc magnific proiectat pentru canalizatori, proiectat pentru ascultători, într-o capelă care a fost construită pentru rugăciune pentru o eră pe care creatorii au văzut-o că vine.


Și așa este.

Kryon




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.