joi, 29 iunie 2017

Apar Zorile – Consiliul


Prin Ronald Head

Vi s-a spus de multe ori, în multe limbi, că lumea din jurul vostru este o oglindă. Și cel mai des acest lucru a fost înțeles ca fiind vorba de sinele voastre individuale. Cel mai des acest lucru a fost așa pentru că voi ați fost în căutarea de a deveni mai buni, gândindu-vă că într-un fel nu sunteți suficient de buni.

Dar lumea din jurul vostru nu este doar ceva ce voi, ca individ, ați construit, nu-i așa? Sau este? Haideți să spunem că nu există o lume la care fiecare dintre voi, fiecare ființă vie să nu fi contribuit, conștient sau inconștient, la conținutul și forma sa. Pe unele voi le-ați chemat în manifestare, pe altele le-ați permis. Dar cu tot ceea ce există în lumea voastră ați fost de acord într-un fel. Voi sunteți, așa cum vi s-a spus, co-creatori. Voi manifestați. Voi nu puteți să nu manifestați. Și cum fiecare face acest lucru, o lume ia formă.

Deci, așa cum am întrebat înainte, ce se întâmplă în lume? Ce este toată această nebunie?

Sunteți conștienți, majoritatea dintre voi, că nimic din toate astea nu este ceva nou. Este expunerea în vederea voastră a lucrurilor care au fost ascunse, greșit interpretate, ignorate, mincinoase, ținute secret. Vremea lor este, sincer, încheiată. Și tot nămolul din conductă este spălat afară pentru a fi văzut. Și nu este o vedere frumoasă.

Ce s-a întâmplat a fost că omenirea a fost de acord, la nivele pe care cei mai mulți dintre voi, în intelectul vostru, nu știți că le aveți, că acest joc a durat suficient de mult și că doriți să-l încheiați. Vă treziți. Da, ca indivizi, dar și ca colectiv. Și învățați, și vă veți aminti, cât de puternici sunteți cu adevărat. Vom reveni la acest subiect imediat.

Acum este un lucru pe care trebuie să-l faceți, și anume, că trebuie să vă dați seama cine sunteți. Nu veți înceta să creați aceste lucruri, sau să le permiteți dacă așa preferați, dacă nu preluați controlul conștient asupra a ceea ce este creat. Lucru pe care îl faceți atunci când permiteți conștiinței altora să creeze pentru voi. Pe bancheta din spate stă un monstru și el va continua să se bucure de călătorie până în momentul în care voi veți ști că el este acolo și decideți că nu-i mai permiteți să o facă. Mai mult, el nu este monstrul ”lor” care stă pe bancheta ”lor” din spate. El este al vostru.

De ce spunem acest lucru? Pentru că monstrul ”lor” nu va avea nici un motiv să plece, indiferent de ceea ce veți face voi. Numai monstrul vostru vi se va supune vouă. Poate că va fi mai acceptabil și chiar mai potrivit să-l numim monstrul ”nostru”. Nu vorbim despre învinovățire aici. Vorbim despre înțelegerea adevărului în scopul de a avea un efect asupra lui.

Deci, ceea ce spunem este că toate lucrurile teribile, înfricoșătoare, scârboase, chiar imorale pe care le vedeți înotând la suprafața lumii voastre acum, fac acest lucru pentru a vă ajuta să decideți să puneți capăt acestui joc oribil care a fost jucat împotriva voastră timp de milenii. Da, am spus împotriva voastră.

Dați-ne voie să vă descriem curtea de judecată a jocului. De o parte sunt multe milioane de concurenți, chiar miliarde. De cealaltă parte sunt, comparativ, puțini. Dar cei puțini cunosc un secret. Secretul este că ei știu cum să folosească puterea celor mulți împotriva lor înșiși. Ei cunosc minunata putere a adversarilor lor, dar ei au devenit experți atât în ascunderea acelei cunoașteri, cât și în folosirea ei. Nu-i interesează cum câștigă, îi interesează doar să câștige. Nu respectă nici o regulă. Singurul bine pe care îl recunosc este propriul lor beneficiu.

Vor minți, vor înșela, vor fura, omorî sau orice altceva este necesar să facă, pentru că în mintea lor sfârșitul justifică orice ar considera ei că este necesar să facă. (”Scopul scuză mijloacele” altfel spus n.t.) Metoda lor este să creeze dependența celeilalte ”echipe” de ei înșiși. Crează probleme. Crează frică. Crează nevoie. Apoi oferă soluțiile. În mod ciudat, întotdeauna soluțiile îi pun pe ei în poziții de control mai mare și lasă cealaltă parte cu un control mai mic. Ei se folosesc de cealaltă parte pentru a construi și plăti pentru propria ei slăbire. Ei chiar au reușit să facă cealaltă parte să construiască, să proiecteze și să plătească pentru propria ei distrugere.

Acum, destul cu asta. Vă amintiți că v-am spus că ne vom întoarce la tema puterii voastre? Acum facem asta. Ne-a luat mult timp să vă descriem jocul. Va dura mult mai puțin să vă descriem modul în care să-l câștigați.

Mai întâi amintiți-vă că nu sunteți o singură persoană, sunteți un colectiv format din miliarde. Apoi, amintiți-vă că puterea care este folosită este a voastră. Voi sunteți puterea aici. Vedeți ce a devenit lumea și însușiți-vi-o. ”Uitați-vă la ceea ce noi am devenit.” Și apoi, ca indivizi, miliardele care sunteți, luați o decizie: ”Nu voi mai fi așa.” Decideți ceea ce doriți să deveniți și concentrați-vă și dați toată atenția la a deveni ceea ce vă doriți.

Asta este ceea ce înseamnă cu adevărat instrucțiunea de ”luare înapoi a puterii voastre”. Dacă vreți să participați la marșuri, să vă organizați, etc. este în regulă. Dar ceea ce este cu adevărat necesar este ridicarea propriei voastre conștiințe. Într-adevăr nu sunteți singuri, iar acest lucru va deveni evident în zilele următoare.

S-ar putea să fi observat o schimbare în tonul și frecvența mesajelor pe care le citiți. Luați asta ca pe un semn al progresului pe care l-ați făcut. Înțelegeți însă că atunci când spunem progres nu ne referim la a ajunge undeva în afara voastră, ci în interiorul vostru.

Aveți mare sprijin în a face asta. Doar dați-i voie să se întâmple în cel mai bun mod posibil pentru voi toți. Încă un lucru pe care să vi-l amintiți, libertatea voastră nu este doar asigurată. Ea este, așa cum ați spune voi, o afacere încheiată. Pentru că nu veți continua să vă asumați deghizarea a ceva ce nu sunteți.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.