luni, 15 mai 2017

Verificarea Bagajelor – Consiliul


Prin Ronald Head

Ne vom întoarce pentru o clipă la sentimentul de a fi blocați pe care unii dintre voi îl aveți. Vă putem spune că s-ar putea să aveți puțină dreptate în sensul că progresul vostru ar putea fi probabil accelerat puțin.

”Asta-i minunat” spuneți voi. ”Sunteți amabili să ne explicați cum am putea face asta?” Haideți să explorăm.

Știm că vi s-a spus mereu că este nevoie să vă lăsați bagajele în urmă. Voi vă gândiți ”Bine”. Dar nu știți care este tot bagajul și nici cum să-l lăsați în urmă. Așa că veți căuta un profesor și veți petrece mult timp și veți cheltui o grămadă de bani pentru a vă căuta ”chestiile” și a afla ce să faceți cu ele.

Acum, noi vă vom spune că bagajul vostru este doar o grămadă de credințe și programele lor pe care voi le-ați construit de-a lungul istoriei voastre. Acestea toate nu sunt nici măcar din această viață, dar acest lucru nici cu contează atunci când aplicați simpla sugestie pe care noi vi-o oferim – libertate. Tot ceea ce este nevoie să faceți este să învățați un nou obicei.

Acum, înainte de a începe, înțelegeți că este mai mult decât probabil să nu vă reușească de fiecare dată, imediat. Nu așa se formează obiceiurile. Așa că nu vă certați atunci când uitați. Doar luați-o de la capăt. Așa se construiesc obiceiurile.

Pentru asta, haideți să inventăm un exemplu de bagaj. Subiectul nostru îl ”cunoaște”, din cauza trecutului său, care este înregistrat în memoria sa, că de fiecare dată când ”X” lucru se petrece, imediat urmează ”Y”. Deci ”X” este un buton care face ca programele ”Y” care îi sunt atașate să înceapă să ruleze. Și se va simți neajutorat. ”De ce eu? De ce din nou asta?” Toate acestea din cauza faptului că, pentru el, tot viitorul pe care și l-a proiectat este construit numai din trecutul pe care și-l amintește. Acest lucru este adevărat pentru toată lumea – aproape toată lumea. Dacă sunteți o persoană care își amintește mai mult decât amintirile din această viață, această situație nu vă vizează. Oamenii, atunci când se află în corp, nu sunt în stare să-și imagineze nimic pentru care nu au nici o amintire să fi văzut. ”Sigur că pot. Îmi pot imagina nave spațiale.” Nu. Vă puteți imagina ceva asemănător navelor spațiale și ați văzut undeva. Așa că, orice gând, eveniment, miros, sunet, etc. care aduce la suprafață o amintire atașată lor va apăsa butonul de pornire a acestui program.

Există o modalitate simplă de a opri rularea acestor programe? Ei bine, da. Mulțumim că ați întrebat. Este nevoie ca doar să fie format un nou obicei, să apară un gând nou. Și vă vom da câteva exemple de astfel de gând care va servi la schimbarea experienței voastre ca o magie.

Transformați-vă reacțiile într-o întrebare. În loc să vă gândiți la ceea ce se va întâmpla, întrebați-vă ”Ce altceva s-ar putea întâmpla?” ”Ce altceva ar putea însemna?” ”Cum aș putea să mă gândesc altfel la asta?” ”Și dacă din asta ar putea ieși ceva extraordinar? Ce ar putea fi acel ceva?”

Vedeți că acest gen de gândire va permite toate posibilitățile? De asemenea, de multe ori vă blocați în următoarea posibilitate pentru că programele voastre au programat-o chiar și atunci când credeți că acum va urma ceva ce a ieșit de sub control pentru că tocmai ați primit o majorare de salariu.


Deci, faceți-vă un nou obicei. Și priviți cum viața voastră se schimbă. Bagajele au fost eliminate pentru că nu vă mai gândiți la ele. Nu mai fac parte din ecuația care voi sunteți. Le-ați lăsat undeva în urmă. Luați în considerare faptul că există într-adevăr posibilități pe care până acum nu le-ați luat în considerare. Și asta se întâmplă atunci când facem cea mai bună treabă.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.