duminică, 14 mai 2017

Spuneți-i Arcul vostru de Val – Consiliul


Prin Ronald Head

Astăzi ne vom abate de la subiectele noastre obișnuite pentru a vă atrage atenția asupra a ceva cu care s-ar putea să vă confruntați fără ca măcar să fiți conștienți de acest lucru. Pentru că, din momentul în care sunteți conștienți de el, veți descoperi că sunteți deja destul de pregătiți să faceți față acestui lucru.

Recent au existat unele fluctuații mai mult decât normale a energiilor în care sunteți cufundați. Unii dintre voi le văd, unii dintre voi le simt și mulți de-abia sunt conștienți de ele și asta din cauza faptului că vorbim atât de des despre ele. Nu vă agitați din cauza asta, deoarece se vor și se schimbă.

Pentru unii dintre voi ar putea să reprezinte o problemă. În mod ciudat, cu cât mai senzitivi sunteți cu atât s-ar putea să fie mai mult o problemă. S-ar putea să vă facă să vă pierdeți focalizarea și intenția în momentele de mai mică intensitate. Acest lucru s-ar putea să producă unele ”accidente” la care nu ați fi supuși în mod obișnuit.

Acum, soluția este destul de simplă. Orice ați face deja, mențineți-vă într-o stare mai înalt vibrațională, fiți mai conștienți și mai plini de intenție în a face acest lucru. Puteți să folosiți protecții pentru voi înșivă și pentru cei dragi vouă, puteți să vă faceți o practică zilnică din a medita – după cum am spus – orice faceți. Unii dintre voi apelați la forțe de protecție din sferele spirituale. Ne veți găsi pregătiți și dornici să ajutăm. Dar faceți-o prin focalizare și intenție. Și rămâneți conștienți de-a lungul întregii zile.

Vă aflați, de fapt, în rezistența cauzată de creșterea voastră colectivă în vibrație. Numiți-o arcul vostru de val. Simplu spus, reacțiile opuse și egale nu sunt doar lucruri fizice în universul vostru. Și, din moment ce oprirea progresului vostru nu pare a fi de dorit, re-dublarea eforturilor voastre ar părea să fie soluția.

Fie ca binecuvântările și iubirea necondiționată a Creatorului să fie din abundență a voastră.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.