vineri, 5 mai 2017

Scopul Păcii


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson

Preaiubite ființe de lumină de pe Pământ, vă trimit binecuvântările și salutările mele de iubire în timp ce vă învălui în adevărul meu și în vibrația sufletului meu. Eu sunt Melchizedek, supraveghetor al nivelului Universal din Universul Creatorului. Motivul pentru care mă conectez astăzi cu voi este să împărtășesc unele intuiții și practici care sunt disponibile pentru a vă ajuta în evoluția voastră spirituală și ascensiunea pe Pământ. În nivelul Universal al Universului Creatorului reprezentat de o lumină de culoare aurie, există mulți maeștri și ființe angelice care vă pot ajuta și pe care le puteți chema să vă ajute în orice mod considerați a fi potrivit pentru voi. Pur și simplu mențineți gândul de a vă conecta cu un ghid de la nivelul Universal și cum doriți să vă ajute. Apoi stați în meditație pentru a primi și manifesta energia, înțelepciunea și ajutorul lor în realitatea voastră.

Este esențial în acest moment să adoptați o mai mare experimentare a păcii în mintea voastră. Cu atât de multe schimbări care au loc pe Pământ și în ființa voastră există o nevoie de a crea și a descoperi un mai mare spațiu de liniște și mulțumire în mintea și în gândurile voastre. Pacea din mintea voastră poate fi ca o poartă care deschide calea către o mai mare înțelepciune și iluminare. Cu o schimbare atât de evidentă pe Pământ și cu mulți oameni care se îngrijorează în legătură cu evenimentul amplificării care urmează pe Pământ de către Creator, pacea este necesară ca susținere și tărie. Dacă puteți adopta o stare a minții care exprimă și experimentează vibrația păcii, atunci îi veți energiza și încuraja și pe alții să dea drumul la îndoială, frică și îngrijorare, îmbrățișând iubirea și adevărul pe Pământ. Procesul de amplificare din Decembrie 2012 ne permite să îmbunătățim și amplificăm toate calitățile iubitoare ale Creatorului care există în ființa noastră. Suntem cu toții rugați de către Creator să eliberăm obiceiurile fricii, îngrijorării și îndoielii înlocuindu-le cu o cunoaștere interioară, iubire și împuternicire.

Procesul amplificării este o experiență de împuternicire dar pentru a experimenta cu adevărat împuternicirea este nevoie să vă acceptați pe voi înșivă și să dați drumul energiilor nenecesare care nu vă mai servesc. Când adoptați un mai mare sentiment de pace în mintea voastră, aceasta va imprima și mințile altora, la urma urmei suntem cu toții o conștiință unită în care existăm fie că suntem aproape sau la mare distanță, pe Pământ sau în planurile interioare.
În timpul meditației puteți chema energiile mele, ale lui Melchizedek, cerându-mi să vă înconjur în adevărul și conștiința mea înalt vibrațională. Imaginați-vă că inspirați energia mea în fiecare por al ființei voastre. Lăsați lumina să vă umple întreaga ființă deoarece ea vă ridică vibrația energetică permițându-vă să existați în dimensiuni mai rapide ale luminii.
Apoi cereți ca opt Îngeri ai Păcii să vă înconjoare într-un cerc de lumină. Eu voi sta în spatele vostru acționând ca un punct central de focalizare a energiei pline de pace a Îngerilor. Pe măsură ce ei își conectează lumina în ființa mea, eu îmi voi pune mâinile la baza gâtului vostru trăgând lumina Creatorului și cu ființa mea existând în chakra inimii voastre, în gâtul și în capul vostru.

Imaginați-vă, simțiți sau recunoașteți o explozie blândă de lumină care se prelinge în mintea voastră prin zona gâtului.
Îmi voi mișca mâinile de la baza gâtului vostru înspre vârful capului vostru, începând să vă expansionez chakra coroană cu lumina păcii în timp ce aceasta curge prin mâinile mele energetice. Lumina păcii va curge în mintea voastră unde se va odihni, prelingându-se treptat prin multe nivele ale minții și corpului vostru mental.

Imaginați-vă că în timp ce respirați profund lumina păcii aceasta curge prin mintea voastră creând o piramidă a păcii în jurul întregii voastre ființe cu punctul de extindere situat în chakra voastră coroană până sub tălpile voastre.
Pentru a vă focaliza asupra păcii s-ar putea să doriți să spuneți ”Eu sunt pace” sau poate că doriți să vă imaginați cum toate gândurile negative, îngrijorarea, frica și îndoiala sunt spălate pe măsură ce lumina mea curge prin chakra voastră coroană și vă scaldă în pacea ființei mele și a celor opt Îngeri ai Păcii.

Sper că veți găsi această meditație de mare folos, cu o pace sporită mintea voastră veți avea o mai mare claritate, prin urmare, veți fi în măsură să recunoașteți cu o mai mare ușurință intuiția și gândurile inspirate de ghidarea sufletului vostru. În acest moment este esențial ca voi să vă permiteți ghidarea divină și intuiția care curge din interiorul ființei voastre ca un râu de înțelepciune. Fiecare persoană de pe Pământ are un rol de îndeplinit în acest moment, fie că este mic sau mare; rămânând într-o comunicare constantă cu intuiția și ghidarea voastră interioară vă puteți asigura că vă atingeți scopul în acest moment.

Când sunteți în pace în planurile interioare, puteți asculta, simți și înțelege tot ceea ce este Creatorul. Este într-adevăr ca o ușă care se deschide în fața voastră și voi puteți explora cu o mai mare ușurință. Același lucru poate fi dobândit și pe Pământ, dacă vă opriți pentru un moment și ascultați, permițându-i minții voastre să devină liniștită prin procesul focalizării pe respirație sau permițându-i minții voastre să se schimbe pentru a accepta lumina în ființa voastră, apoi lumina va curge pentru a oferi ghidare. Sentimentul meu este că mulți oameni de pe Pământ fie că sunt focalizați pe Creator și calea lor spirituală, fie că nu, caută ghidare. Mulți devin atât de implicați în căutarea lor pentru ghidare încât această căutare le copleșește întreaga realitate. Convingerea mea este că dacă fiecare persoană de pe Pământ și-ar da voie să fie în pace sau tăcută în mintea sa, atunci ghidarea ar curge. Există întotdeauna momente în care haosul, durerea, frica sau negativitatea apar fie că ele fac parte din realitatea voastră sau a altora. În aceste momente, dacă vă dați voie să fiți în pace, poate chiar adoptând piramida păcii care se extinde din mintea voastră, atunci veți începe să vedeți adevărul tuturor situațiilor în locul exprimării sau creării situației. Cu ajutorul Păcii și conexiunii cu Creatorul, vă puteți urma ghidarea interioară fiind în serviciul tuturor domeniilor din viața voastră și din viețile altora. Ghidarea este întotdeauna prezentă în voi și canalizată prin voi de la Creator; este pur și simplu nevoie să creați spațiu pentru ca intuiția voastră să curgă în toate circumstanțele. Veți primi apoi cele mai divine și sacre instrumente pentru a ajuta și a fi în serviciu în toate situațiile fie că sunteți sau nu direct implicați.

Pentru a crea o minte a păcii nu este nevoie să vă retrageți din situațiile sau experiențele voastre, puteți rămâne în prezent; doar că mintea voastră ia o pauză devenind pașnică și aliniată astfel încât înțelepciunea să poată curge.

Vă puteți imagina cum ar fi dacă fiecare persoană de pe Pământ s-ar opri să facă o respirație profundă focalizându-se pe crearea păcii în mintea sa? Nu numai că ar face posibilă o creștere semnificativă a conștiinței omenirii, dar fiecare persoană ar începe să vadă dincolo de văl și de iluziile de pe Pământ, înțelegând adevărul simplu din jurul și din interiorul lor. Este mai mult decât probabil că vor dori să facă schimbări sau să-și simplifice realitatea experimentând o mare eliberare. Mulți oameni își apreciază deja pacea minții lor și își dau seama că atunci îi permit minții lor să fie în pace ei se conectează cu alte suflete și oameni care fac același lucru. Cea mai divină vibrație a conștiinței unite a omenirii și a fiecărui suflet de pe Pământ este cel mai sacru spațiu deoarece el vă îngăduie să gândiți și să existați fără limite. Conștiința Unită despre care vorbesc este asemeni conștiinței sufletului sau grupului vostru de suflet, o existență care vă expansionează mintea dincolo de orice înțelegere de pe Pământ.

Îi puteți chema pe Maeștrii din Ashramul Nivelului Universal să se apropie de voi și să aducă cu ei cristale energetice de o intensă vibrație universală și curățare. Cereți-le pur și simplu Maeștrilor să vă ajute în eliberarea tuturor blocajelor care v-ar putea împiedica să vă folosiți și înțelegeți intuiția.

Imaginați-vă că Maeștrii așează cristalele în formă de cerc în apropierea corpului vostru, în aura voastră. Pur și simplu focalizați-vă pe inspirarea energiei și a luminii cristalelor în centrul sufletului vostru astfel încât toate blocajele să poată fi eliberate.

Imaginați-vă că din centrul pieptului vostru, din sufletul vostru curge un râu de intuiție, ghidare interioară și înțelepciune, inundându-vă întreaga ființă. Energia intuiției voastre se conectează cu mintea voastră îngăduindu-vă să vă primiți și înțelegeți intuiția cu o mai mare ușurință de acum înainte.

Așezați-vă și experimentați acest proces de eliberare și conectare cu intuiția voastră atât de mult timp cât doriți.
Cu abilitățile de a dobândi pacea în mințile voastre, chiar și numai pentru un moment, precum și conectarea cu intuiția voastră, veți descoperi că puteți fi în serviciul vostru înșivă și al altora în timp ce vă expansionați mintea, ființa, energia și conștiința pentru a primi o mai mare înțelegere și perspectivă a realității voastre pe Pământ.

Focalizarea pe pace este la fel de puternică ca pacea însăși.

Vreau să vă mai spun că dacă vă focalizați asupra păcii în mintea voastră în momente de bucurie, emoție sau fericire, experiențele voastre vor fi extrem de intensificate permițându-vă să colectați și absorbiți aceste vibrații frumoase ca pe un aspect al ființei voastre.

Scopul vostru actual este să vă focalizați asupra păcii în mintea și ființa voastră; acest lucru va permite ca pacea să se manifeste mult mai deplin ca o energie de susținere și stabilitate pentru toți în acest moment al ascensiunii.


Cu iubire,

Eu sunt Melchizedek. 



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.