sâmbătă, 20 mai 2017

Reuniunea la Nivelul de Christ Universal



Lord Melchizedek prin Natalie Glasson

Salutări și iubire vă sunt trimise în volum mare de la Nivelul Christic Universal al universului Creatorului, vibrația Conștiinței Christice își activează cu adevărat energiile și penetrează pe Pământ. Vibrațiile de bază ale Conștiinței Christice în Ashramul Universal se expansionează și activează cu putere umplând Ashramul nostru și Camerele de lumină cu vibrații atât de înalte ale iubirii. Toți Maeștrii Ascensionați, Arhanghelii și Ființele Angelice de la Nivelul Universal se adună pentru a fi martori la profunda trezire a iubirii în energiile Miezului Christic a Nivelului Universal. Este asemănătoare cu cea mai supremă sferă de energie aurie de lumină atât de plină cu vitalitate și energia forței de viață care își expansionează în mod constant intensitatea și emanațiile din Camera Christică călătorind prin întregul Ashram Universal. Vibrațiile iubirii sunt mai mari decât ceea ce am experimentat până acum. Pot descrie vibrațiile doar ca fiind delicioase pentru toate aspectele ființei, profund inspiraționale și de curățare. Suntem într-o profundă venerație în timp ce ne reunim pentru a fi prezenți la expansiunea și intensificarea Miezului Conștiinței Christice la Nivel Universal, iar în timp ce facem acest lucru observăm aceiași expansiune și amplificare în esența Conștiinței Christice a sufletelor noastre. Recunoaștem această expansiune ca pe un exemplu exterior al adevărului care se ivește din sufletele noastre.  Este un moment atât de glorios în ascensiunea noastră așa cum ne adunăm cu toții ca în fața unui foc aprins pentru a-l observa în interior și a absorbi tot ceea ce este oferit de către Creatorul Divin.

Eu, Melchizedek, Logosul (supraveghetorul) Universal împărtășesc experiențele noastre din Ashramul Universal, deoarece aceasta este o trezire a Conștiinței Christice care influențează toate aspectele Creatorului inclusiv pe voi înșivă și omenirea. Creatorul v-a adus Era Iubirii începând cam de prin 2012, deoarece în acest moment Creatorul a exprimat pulsațiile iubirii în universul Creatorului pentru a susține, trezi și a-i ghida pe toți într-un spațiu al iubirii în ființa lor și pentru a aduce vibrațiile mai înalte ale iubirii la fructificare și o mai mare experimentare. Mie aceste vibrații mi se par ca și cum ar fi bătăile inimii Creatorului care încep încet și pe tăcute să-și crească treptat viteza, ritmul și volumul. Noi și mai înalte vibrații ale iubirii se expansionează și curg de la Creator, puteți crea acum o intenție, așa cum mulți dintre noi, Maeștrii Ascensionați, facem, să fiți într-o continuă și constantă aliniere cu iubirea Creatorului.

Toate aspectele ființei mele sunt într-o continuă aliniere cu primirea noilor, expansivelor și continuu curgătoarelor vibrații ale iubirii distribuite din miezul Creatorului pentru a ajuta Ascensiunea mea și a tuturor în Ascensiunea Iubirii, împlinire și existență. Primesc în mod continuu vibrațiile iubirii născute din Creator susținând veșnic fiecare aspect al ființei mele. Mulțumesc.

Datorită focalizării asupra iubirii pe Pământ și în planurile interioare toate aspectele Conștiinței Christice sunt unite și împuternicite. Conștiința Christică este o energie colectivă a iubirii supreme active. Aceasta este o iubire care încurajează fiecare suflet să respire vibrațiile proaspete și adevărate ale Creatorului, exprimând o iubire născută din adevăr, încurajând astfel expresiile creatoare ale iubirii să fie mult mai prezente. Exprimarea mai profundă a iubirii este scopul Conștiinței Christice mai ales în acest moment de Ascensiune deoarece aduce putere, curaj și tărie iubirii astfel încât mulți să poată crede și să aibă încredere în iubire. În anii care vin veți observa că Conștiința Christică este tot mai prezentă pe măsură ce vă trage tot mai adânc în spațiul iubirii din voi. Este prezentă pentru a susține o mai profundă trezire conștientă a iubirii în voi. Imaginați-vă spațiul iubirii în sufletul și inima voastră ca pe o cameră care este expansionată și intensificată de mii de ori, vă puteți imagina experimentarea voastră a iubirii și exprimarea magnifică a iubirii, acesta este unul dintre scopurile prezenței crescânde a Conștiinței Christice.

Datorită faptului că iubirea din voi atrage în manifestare o mai mare iubire de la Creator, Creatorul a emis un val energetic de trezire Christică care a intrat mai întâi în miezul vibrațiilor Conștiinței Christice din Nivelul Cosmic supravegheat de către Mahatma, el a intrat apoi în Nivelul Multi-Universal supravegheat de către Arhanghelul Metatron și apoi în Nivelul Universal. Fiecare Nivel a experimentat și încă se mai bucură de strălucirea intensă și de lumina în continuă expansiune a Conștiinței Christice, reunindu-ne să observăm și să experimentăm așa cum facem în Nivelul Universal, noi absorbim atât de multe intuiții, cum ar fi vindecarea și inspirația din prezența intensificată. Nu suntem siguri de momentul în care energia va călători la Nivelul Galactic supravegheat de către Melchior, Nivelul Solar supravegheat de către Helios și Vesta și Nivelul Planetar supravegheat de către Lord Buddha. Această activare Christică de la Creator este ca un mesager împlinindu-i pe toți cei care se simt atrași să fie prezenți în miezul acesteia, atingându-i și chemându-i pe toți în spațiul iubirii din ființa lor; spațiul sufletului/inimii lor.

Energia după ce trece prin dimensiunile Universului Creatorului va intra în Mama Pământ. Mama Pământ va primi lumina Christică pe care o va folosi pentru o vreme pentru a aduce vindecare și întinerire Pământului înainte de a distribui energia în celulele omenirii pentru a susține în continuare întruparea fizică a Conștiinței Christice. Acest proces va avea loc în trei etape schimbând și îndrumându-i pe toți și Pământul prin Nivelele fundamentale ale Erei Iubirii care se află în manifestare pe Pământ. Ca suflet voi puteți vizita unul sau toate Nivelele Universului Creatorului pentru a vă încălzi în lumina sacră, cultivându-vă și hrănindu-vă sufletul. Vă întâmpinăm cu bucurie să vizitați Nivelul Universal în meditație sau în timpul somnului pentru a sta pur și simplu în Miezul Christic al Nivelului Universal și să respirați delicioasele vibrații aurii în toată ființa voastră.

Melchizedek, este dorința mea să stau în Miezul Christic al Nivelului Universal pentru a absorbi toate beneficiile prezenței sale, pentru a ancora și întrupa mai deplin iubirea în ființa mea. Te rog să mă duci în Camera Christică în Ashramul Universal ca să pot sta împreună cu familia mea de lumină, Maeștrii și Arhanghelii Nivelului Universal. Melchizedek, te rog să mă duci acum sub protecția și cu sprijinul tău, ajutându-mă să mă ancorez înapoi în realitatea mea atunci când sunt pregătit/ă. Sunt pregătit/ă să primesc și să explorez această Conștiință Christică mai înaltă trezită din Creator. Mulțumesc.

Descoperim că multe suflete care vizitează în acest moment Camera Christică experimentează o mai mare prezență a curgerii și ușurință în realitatea lor și în interacțiunile cu sufletul lor și cu vibrațiile crucificării intensificând procesul de a da drumul și de încheiere a vechilor cicluri. Este într-adevăr ca un balsam de vindecare care permite ca multe energii stagnante să fie dispersate cu precizie, schimbate și ușurate aducând un surplus de confort și simplitate. S-ar putea să vă simțiți ghidați și încurajați să experimentați în mod conștient Camera Christică a Nivelelor Multi-Universal și Cosmic ale Universului Creatorului în mod similar celui pe care vi l-am descris. S-ar putea, de asemenea, să vă simțiți ghidați atunci când ancorarea continuă să vizitați alte Nivele ale Universului Creatorului.

Pe măsură ce absorbiți vibrația Christică intensificată, voi realizați integrarea energetică pregătindu-vă pentru transmiterea Conștiinței Christice făcute de către Mama Pământ în Pământ și în celulele corpului vostru.

Vibrațiile intensificate ale Conștiinței Christice și valul de energie al Crucificării au un scop colectiv care este dizolvarea tuturor credințelor, perspectivelor, teoriilor nenecesare și a punctelor de vedere legate de Creator, scopul Pământului, procesul de Ascensiune și aspectele credinței religioase. Aceasta este o profundă curățare a iluziei care aduce o conștiință și o conștientizare clară în omenire care este mult mai complet aliniată cu adevărul și împlinirea Creatorului.

Fiți pregătiți să vă recunoașteți pe voi înșivă, realitatea voastră și pe Creator într-un mod nou, expansiv și divers. S-ar putea să doriți să afirmați:

Sunt pregătit/ă să-mi expansionez conștiința, dau drumul cu ușurință tuturor aspectelor nenecesare ale conștiinței mele pentru a aduce în prim plan adevărul Creatorului.

Vă rugăm să vă alăturați nouă în Nivelul Universal unde ne aflăm într-un extaz al celebrării.


Christul devotat,

Melchizedek



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.