joi, 25 mai 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 21 Mai 2017


Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, cu iubire și înțelegere căutăm să vă ajutăm în călătoria voastră afară din miasma iluziilor dense în realitate. Viața a devenit un timp de imensă luptă și confuzie într-o lume obișnuită să trăiască potrivit regulilor și credințelor unei conștiințe trei dimensionale.

Ați fost incorect învățați de-a lungul vieților și astfel mai purtați memoria celulară din multele experiențe care au servit la validarea dualității și a separării. Viața trăită în sistemul de credință trei dimensional a fost necesară în scopul de a vă trezi din ea, așa cum un copil cade de mai multe ori până când învață să umble. Aceste experiențe și-au servit acum scopul, voi ați învățat să umblați și acum sunteți pregătiți să alergați.

Sinele Divin al fiecărui individ caută în mod continuu să fie recunoscut și cunoscut. Acesta este motivul pentru care atât de mulți își caută în mod continuu binele în exterior pentru că ei nu știu încă că tot ceea ce ei caută este prezent deja în interior. Evoluția este călătoria afară din iluzie într-o conștiință vie care respiră a Realității. Din momentul în care această stare de conștiință a fost atinsă, poverile și luptele din iluzie, precum și toate căutările și dorințele, încetează să mai existe.

Pentru a înțelege că atingerea conceptelor materiale ale binelui (putere, obiecte, bani, frumusețe, etc.) nu aduce și nu poate aduce niciodată adevărata împlinire, indivizii trebuie să experimenteze mai întâi căutarea, apoi atingerea și, în final, dezamăgirea care vine cu înțelegerea că viața lor poate fi acum mai confortabilă după standardele umane, dar dorința este tot acolo și va rămâne până când va fi găsită acolo unde este, în interior.

Școala Pământ este o cale de evoluție dificilă dar puternică și a fost alegerea liberă a fiecărei persoane care se află pe Pământ să fie aici în acest moment, fie că sunt conștienți sau nu de acest lucru.

Viața este menită să vă aducă bucurie. Credința că suferința și durerea vă fac mai spirituali sunt false. Durerea și suferința (cauzate de sine sau altfel) nu fac parte din Natura Divină și, prin urmare, nu fac parte din natura voastră adevărată.

Conceptul că durerea și suferința vă face spirituali sunt aspecte ale sistemului de credință bazat pe dualitate și separare. Aceste învățături reprezintă credința că spiritualul este separat de fizic și, prin urmare, fizicul trebuie dominat sau eliminat cumva pentru ca o persoană de devină ”sfântă”. Voi sunteți ”sfinți” deja – tot ceea ce este fizic este pur și simplu un concept material al spiritualului.

Un individ evoluat spiritual este capabil încă să se bucure de lucrurile mai fine ale vieții ”în lume, dar nu al ei”. Dacă vă bucurați de porțelanurile chinezești fine, arta fină, hainele frumoase și o casă frumoasă nu este nimic rău sau ne-spiritual să le aveți. Liberul arbitru vă permite alegerea personală. Dar când conceptele materiale ale binelui devin nevoi și necesități în loc de alegeri, un individ se află în vechea energie.

Voi ați ajuns în poziția de a alege exact ceea ce vreți. Vreți să evoluați în adevăr sau vreți să continuați să jucați jocurile iluziei bazate pe credințele dualității și ale separării în timp ce vă pretindeți a fi un elev al adevărului?

O conștiință atinsă a adevărului nu se realizează pur și simplu prin a fi interesat de adevăr, a merge la cursuri sau a citi cărți metafizice. Aceste lucruri reprezintă etapele de început ale călătoriei spirituale, dar vine un moment în care adevărul învățat trebuie să prindă viață prin ascultarea intuiției, recunoașterea naturii Divine a tuturor și căutarea în interior în loc de exterior.

Rezonanța mai înaltă a unei stări de conștiință evoluate va curăța și suprascrie în mod automat și fără luptă personală energiile de o rezonanță mai joasă care mai sunt purtate de o persoană. Acesta este motivul pentru care atât de mulți căutători serioși ai adevărului se regăsesc chiar acum în situații fizice, emoționale și mentale dificile făcându-i să se întrebe și să creadă că oarecum au eșuat.

Nu dragilor, când astfel de lucruri se întâmplă înseamnă că voi ați atins înțelegerea și pregătirea necesară pentru a curăța și elibera orice credințe pe care problema le reprezintă. Este o absolvire.

Sistemul de credințe al cuiva poate fi ușor identificat prin observarea răspunsurilor și gândurilor automate. Secretul de a trece dincolo de conceptele care au devenit obiceiuri este ca mai întâi să le recunoașteți dar să nu le recunoașteți niciodată ca fiind ale voastre personale pentru că ele sunt credințe universale impersonale pe care voi le-ați acceptat la un moment dat ca fiind adevărate. Atunci când vă surprindeți alunecând în răspunsuri neiubitoare, nu vă împotriviți și nu vă condamnați pe voi înșivă, ci pur și simplu recunoașteți-le ca pe niște programe vechi și înlocuiți-le cu adevărul.

Intenția și scopul fiecărui suflet este să evolueze și să experimenteze cine și ce sunt, deși majoritatea nu-și amintesc acest lucru odată ce sunt pe Pământ trăind într-o energie trei dimensională. Ei numesc evoluția o călătorie pentru că asta și este. În etapele timpurii ale trezirii acesta este un proces de pășire și cădere, pășire și cădere adeseori prin experiențe care sunt neplăcute sau de-a dreptul îngrozitoare pentru gândirea umană.

Dorința de a-l cunoaște pe Dumnezeu/Realitatea/Adevărul apare numai după multe vieți și multe experiențe trăite în conștiința trei dimensională care servesc apoi la aducerea persoanei în pregătirea sa pentru mai mult ”Este asta tot ceea ce este?”

Trebuie să se înțeleagă că odată ce intenția de trezire a fost făcută (conștient sau inconștient) experiențele de viață nu mai sunt întâmplătoare, ci sunt în schimb atrase de către Sinele Mai Înalt al persoanei în scopul de a învăța și a se trezi. Ușile înainte închise conștiinței trei dimensionale, încep acum să se deschidă făcând disponibilă ghidarea și ajutorul din dimensiunile mai înalte.

La un moment dat experiențele necesare trezirii devin mai puțin intense și dificile pentru că căutătorul este deschis acum căilor mai înalte de a înțelege lumea și a învățat să recunoască aparențele drept ceea ce ele sunt. A învățat să aibă încredere în intuiția sa și a atins un nivel de conștientizare spirituală care face ca neplăcutele ”apeluri de trezire” să nu mai fie necesare. Ca creatori puternici puteți seta intenția ”Aleg ca lecțiile mele de viață să fie ușoare și blânde.” Cu toate acestea, să nu simțiți niciodată că ați fi eșuat, dacă unele nu sunt așa.

Cei mai mulți dintre voi evoluați deja din interior mai degrabă decât din exterior. Ați încheiat greaua ridicare dar sunteți încă timizi să fiți cine ați devenit, temători să ieșiți în afară și să fiți separați, alegând mai degrabă să pretindeți o anumită poziție sau credință. Incapacitatea de a-și revendica și integra puterea este rezultatul distragerii date de mesajul trei dimensional difuzat în permanență ”Nu vei fi niciodată suficient de bun” care provoacă frică și îndoială personală chiar și celor foarte treziți.

Totul și toată lumea este Conștiință Divină în exprimare, pentru că în Unul pur și simplu nu există un altul. Așadar, revendicarea puterii cuiva înseamnă să trăiești din siguranța și încrederea unei conștiințe care își recunoaște și acceptă propria sa natură Divină. Cei împuterniciți de adevăr nu se exprimă niciodată prin atitudini lăudăroase sau mai sfinte decât ale voastre, ci pur și simplu trăiesc dintr-o realizare și acceptare conștientă a sinelui ca SINE în echilibru – masculinul lor vorbește, face și conduce; femininul lor este intuitiv, iubitor și creativ.

Revendicarea puterii înnăscute nu înseamnă că nu vă mai puteți bucura de compania vechilor prieteni sau să vă angajați în activități pe care le-ați iubit întotdeauna pentru că totul este spiritual în cea mai pură formă a sa. Cu toate acestea, mulți dintre voi descoperiți că nu mai rezonați cu vechile lucruri de care v-ați bucurat cândva.

Mulți dintre voi descoperiți că sunteți ghidați să vorbiți despre anumite subiecte sau activități deși înainte vă doreați să rămâneți tăcuți. Când acest lucru se întâmplă, dați voie întotdeauna cuvintelor voastre să curgă pe energia iubirii necondiționate în loc să judece rigid, refuzând să facă ceva sau să fie cu anumiți oameni dintr-un sentiment greșit de superioritate.

Trecerea de la un grup sau o activitate trebuie întotdeauna să fie însoțită de respect față de cei care mai au nevoie de experiențele acelui grup sau activități specifice. Justețea sinelui se infiltrează cu ușurință în gândirea celor care se cred a fi mult mai conștienți spiritual decât alții. Cei noi în ceea ce privește adevărul sunt în mod special susceptibili la justețea sinelui și trebuie să înțeleagă că fiecare se află exact acolo unde ar trebui să se afle.

Unele suflete au nevoie de mai multe experiențe trei dimensionale pentru a se trezi în timp ce alții nu și astfel comparațiile sau încercările de a aduce pe altcineva în propria voastră stare de conștientizare este o idee trei dimensională care reflectă separarea. Aceste persoane dragi s-ar putea să nu fie încă în punctul în care să fie pregătite să audă adevărul, iar acest lucru trebuie să fie onorat.

Este important să nu vă ”aruncați perlele” ci să le păstrați protejate în mod iubitor în inima voastră. Puteți arunca ocazional semințele adevărului printr-o afirmație sau idee într-o conversație generală care s-ar putea să-l facă pe un individ receptiv să se deschidă și să se gândească la ceea ce ați spus.

Iubirea necondiționată permite tuturor să evolueze în ritmul lor propriu chiar și atunci când soluția mai înaltă la problemele lor este evidentă. Nu uitați niciodată că fiecare persoană are un Sine Mai Înalt, Ghizi și un contract de dinainte de naștere chiar și dacă sunt în totalitate inconștienți de existența lui. Acest adevăr este adeseori neglijat de către părinți și de către prietenii apropiați care încearcă cu disperare să ajute, dar s-ar putea ca prin asta să se pună în calea lecției acestuia.

Lumea, așa cum a fost ea cunoscută, se schimbă cu repeziciune pe măsură ce frecvențele mai înalt dimensionale ale Luminii se revarsă. Toată lumea de pe Pământ experimentează aceste noi energii la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual rezultând o nevoie de încredere în adevăr și înțelegerea că totul se desfășoară conform planului. Este o încredere care curge din înțelegerea că aparențele haosului din lume sunt formate din energiile vechi și false care nu nici o lege care să le susțină sau să le mențină.

Pe măsură ce creșteți în conștientizarea a cine și ce sunteți fricile și intensele implicări în problemele trei slăbesc (cu excepția cazului în care sunteți ghidați să vă implicați). Lumina voastră dizolvă falsele creații ale dualității și separării – voi sunteți Lucrători în Lumină.

Sunteți aici în acest extrem de puternic moment pentru că voi ați ales să fiți aici. Credeți acest lucru și FIȚI.

Noi suntem Grupul Arcturian 5/21/17

                                     

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.