luni, 1 mai 2017

În Interiorul vostru este un Univers


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson

O primire călduroasă se extinde acum de la sufletul meu înspre voi; eu sunt Melchizedek și să invit să luați loc în Ashramul meu Universal din planurile interioare împreună cu Discipolii Melchizedek. Mențineți intenția de a vă conecta cu energia noastră și să știți că în timp ce citiți aceste lucruri sunteți transportați în ashramul meu astfel încât să putem vorbi și comunica confortabil și în energiile divine. Dați-ne voie să vă hrănim corpul, sufletul și câmpul auric cu lumină de o vibrație înaltă și cu iubire necondiționată. Dați-ne voie să vă scăldăm în curcubeul de lumină al Creatorului care activează toate intențiile pure și pozitive din ființa voastră. Este cu adevărat o mare onoare să comunicăm cu voi acum și să vă simțim prezența în ashramul meu de lumină aurie de vibrație universală.

Am venit să vorbesc cu voi despre energiile din ființa voastră, sunt conștient de faptul că există multe canalizări cu privire la și care descriu sufletul, scopul și abilitățile sale, dar aș vrea să vă expansionez mintea chiar mai mult. Cu cât mai multă expansiune putem câștiga în gândirea noastră și deschidere în percepțiile noastre, cu atât mai ușor ne este să acceptăm adevărul Creatorului.

Aș dori să împărtășesc cu voi faptul că în ființa voastră, în corpul vostru fizic și cuprins în câmpul vostru auric, există un întreg univers. Dați-ne voie să contemplăm un moment această afirmație cu o minte expansivă. Un univers este o energie vastă și neîngrădită, cum poate să încapă în interiorul unui minuscul corp uman? Poate că un corp uman este mult mai vast decât credeți voi, iar Pământul este de o mărime magnifică, prin urmare, un univers poate încăpea în interiorul unui corp uman. Sau poate că un univers este, de fapt, destul de mic dar lipsa capacității voastre de a înțelege un univers este cea care vă încurajează să-l percepeți ca fiind expansiv. Este posibil ca doar energia esențială a universului să existe într-un corp uman și ca aceasta să acționeze ca un instrument de legătură cu o energie care este cu mult mai mare. Este, de asemenea, posibil ca mărimea unui corp uman în comparație cu mărimea unui univers să fie irelevantă sau poate că au aceiași importanță și energie în existența Creatorului. Misiunea mea este să vă ajut să gândiți dincolo de granițe și limitări, ca mai degrabă să explorați adevărul, decât să luați ceea ce vedeți ca fiind o înțelegere finală. Nu puteți avea cu adevărat încredere în tot ceea ce vedeți, simțiți sau experimentați pe Pământ, deoarece totul este fabricat din gândurile voastre și înțelegerile celorlalți precum și din universul vostru. Încrederea în voi înșivă și intuiția care vine prin voi este întotdeauna cea potrivită deoarece, din nou, ea este conectată la universul din voi, venind dintr-un punct din interiorul vostru în care este vizibilă o imagine mai largă.  

Acesta este un concept interesant de explorat, deoarece, poate, cu cât mai adânc ne conectăm cu energiile din interiorul nostru, cu atât mai mare devine imaginea noastră despre noi înșine și realitățile noastre. Prin urmare, cu cât mai mult ne conectăm cu propriile noastre energii, cu atât mai tare se expansionează universul din interiorul nostru, deschizându-ne ochii la adevărul și existența Creatorului, precum și la locul nostru în acest imens univers. Am stabilit deja că rolul nostru este să deținem centrul universului în interiorul ființei noastre. Înseamnă asta că noi suntem centrul universului dacă totul este interconectat și conectat ca unul? Este rolul și scopul nostru să purtăm centrul universului în noi și să devenim centrul universului Creatorului? Acestea sunt întrebări interesante, convingerea mea este că răspunsul la aceste întrebări este pozitiv, că acesta este scopul nostru.

Cum vă face acest lucru să vă simțiți?

Prin conectarea cu interiorul vostru, vă puteți expansiona universul interior creând o imagine mai vastă dar, în același timp, vă conectați la scopul vostru de a deveni una cu universul Creatorului. Acestea sunt gânduri care vă pot expansiona mintea la actualele sale limite și apoi dincolo de ele. Cu universul în corpul vostru, voi dețineți energia și conștiința a tot, a tuturor, a fiecărui strop de lumină, fiecare vibrație a înțelepciunii, fiecare cale din trecut, prezent și viitor. O informație atât de vastă este deținută în universul Creatorului ca voi să o accesați și să o înțelegeți. Asta înseamnă că sunteți la fel cu oricine altcineva, sunteți una cu toți, sunteți toate încarnările, toate energiile care au fost descoperite vreodată, deveniți totul în întreaga lume a Pământului precum și în univers.

Cum vă face acest lucru să vă simțiți?

Știu că este dificil să înțelegeți cu adevărat. Vă fac toate astea doar o picătură în oceanul care este Creatorul? Sau vă fac Creatorul în manifestare? Asta este ceea ce voi aveți de decis prin explorare, dar eu cred că sunteți amândouă. Deci, aveți un univers în interiorul vostru, cât de frumos este acesta și cât de frumoși sunteți voi. Voi sunteți conștienți de cum apare Pământul din ceruri; dați-vă voie să priviți universul din voi din afara ființei voastre. Este asemănător Pământului, dar este mult mai vast, mult mai vibrant, mult mai colorat și cu mult mai rapid în vibrație. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că puteți vedea universul din voi, priviți-l și observați-l ca și cum v-ați uita la un balon care plutește în aer. Când pentru un moment vă opriți din conștientizarea și observarea energiilor din voi, ele încep să se conecteze automat cu energiile voastre curgând ca niște râuri de lumină în corpul și în aura voastră, răspândindu-și bogăția de informații și cunoaștere, pentru a extinde și mai mult universul. Intuiții, iluminare și instruire vă umplu inima și mintea. Râurile care împărtășesc universul Creatorului, lumina și energia sa, se expansionează pentru a curge în realitatea voastră, astfel încât universul Creatorului devine realitatea voastră, iar universul Creatorului crește în mărime. Dacă fiecare persoană practică asta, atunci universul Creatorului devine cu adevărat activ și crește pentru a deveni cu adevărat magnific. Toate nivelele și vitezele energiei fuzionează pentru a deveni una, întregul adevăr este disponibil, totul este posibil, voi dețineți universul Creatorului în voi și proiectați această energie și înțelepciune prin mintea voastră în realitatea voastră. Vă dă acest lucru multă putere? Pune o mare responsabilitate pe umerii voștri? Haideți să ne extindem și mai mult mințile pentru a analiza această situație. Voi dețineți universul în voi, conectându-vă cu universul voi deveniți universul, conectându-vă în continuare, realitatea voastră devine universul Creatorului, voi sunteți chiar în centrul acestei energii, voi creați universul Creatorului.

Cum vă face acest lucru să vă simțiți?

Și alți oameni fac acest lucru, vă conectați cu toții la energia de bază a universului Creatorului și îl manifestați ca dublu, triplu sau poate chiar de o mie de ori mărimea sa originală. Imaginați-vă pentru un moment acest lucru, ați perceput universul Creatorului ca fiind dincolo de limitări și extrem de expansiv și totuși acesta este în voi și îl măriți în realitatea voastră crescându-i astfel mărimea și prezența. Este poate universul Creatorului chiar mai vast decât v-ați gândit? Sau poate că voi vedeți doar imaginea mai vastă a universului Creatorului pentru că v-ați îmbunătățit conexiunea? Toate acestea sunt posibilități. Arunc întrebări în mintea voastră pentru a vă expansiona procesul de gândire al minții voastre și a vă deschide mintea către existența voastră pe Pământ.

Doresc ca prin comunicarea mea, voi să înțelegeți că aveți cu toții tot ceea ce vă doriți în interiorul vostru și că le puteți ancora în realitatea voastră. Calități, amintiri, informații, toate pot fi accesate din universul Creatorului și manifestate în realitatea voastră printr-o simplă intenție. Mulți oameni nu au încredere în intuiția lor pentru că ei cred că sunt doar simple ființe umane, dar prin explicațiile pe care vi le-am dat sper că v-am încurajat să vă conectați cu și să aveți încredere în propria voastră intuiție, acest lucru va deschide râurile înțelepciunii permițându-le să curgă cu o mai mare putere în ființa și în realitatea voastră.

De asemenea, doresc ca voi să fiți conștienți de faptul că sunteți responsabili nu numai de crearea lumii, ci de crearea universului Creatorului, voi sunteți o măreață și minunată parte a imaginii de ansamblu, a planului divin, este nevoie de voi și sunteți iubiți chiar în acest moment. Așa că poate nu sunteți doar o simplă ființă umană care trăiește o simplă viață umană, poate că sunteți ceva cu mult mai mult de atât, cu responsabilități care sunt cu mult mai mari decât v-ați gândit înainte.

Nu doresc să aduc frică energiei voastre, ci să vă ajut să vă vedeți propria voastră măreție, adevărul vostru și că voi sunteți miezul tuturor schimbărilor care au loc pe Pământ în acest moment și în universul Creatorului. Puteți sta în ashramul meu și să-mi contemplați cuvintele dacă doriți, dar apoi vă vom ancora din nou în realitatea voastră. A fost o mare bucurie pentru mine să mă conectez cu energiile voastre, sunt întotdeauna aici ca să vă ajut și să vă ghidez.

Întotdeauna cu iubire,

Melchizedek


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.