duminică, 7 mai 2017

Împuterniciți-vă realitatea cu ajutorul chakrei celui de-al Treilea vostru Ochi


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson

Cu un val extins de iubire pășesc în fața voastră pentru a vă saluta; eu, Melchizedek, vă scald în lumina universală a Creatorului răspândind binecuvântările aurii ale aducerii aminte asupra ființei voastre. Eu sunt supraveghetorul nivelului universal și al luminii din universul Creatorului. Eu sunt un Christ, care este o denumire ce semnifică că eu port în întruparea mea Conștiința Christică. Eu împărtășesc cu voi iubirea la nivel universal și Conștiința Christică și dacă îmi permiteți le pot încorpora în voi într-o vibrație mai rapidă a luminii. Motivul pentru care mă conectez cu voi astăzi este ca să vă vorbesc despre împuternicire.

Realitatea în care voi existați acum este diversă și diferită de realitatea voastră de dinainte de 2013. În trecut v-ați străduit să vă dați voie să vă dezvoltați și să vă accelerați vibrația precum și să adunați înțelepciune divină și realizări. În această realitate nouă este momentul să experimentați procesul întrupării, ceea ce înseamnă să-i permiteți întregii voastre ființe să se transforme pentru a putea conține vibrațiile energiei și conștiința Creatorului. Întruparea este adeseori recunoscută ca fiind conținerea energiilor în corpul și ființa voastră fizică, dar ea este permiterea curgerii curentului divin al Creatorului prin ființa voastră în mod constant îngăduindu-i corpului vostru fizic să exprime în mod divin lumina și conștiința Creatorului. Întruparea este exprimarea divină în toate formele a Creatorului în moduri creative și zi de zi. Nu mai puteți crede că lumina, conștiința sau vibrațiile rapide ale Creatorului sunt ținute și stagnează în corpul vostru fizic. Pentru a exista în Unitate cu Creatorul este nevoie să vă deschideți realității că vibrațiile Creatorului sunt etern curgătoare și că voi sunteți o formă prin care Creatorul poate fi exprimat. Dacă începeți să recunoașteți întruparea ca pe o exprimare, vă dați voie vouă înșivă să descoperiți sau să vă simțiți ghidați în exprimarea Creatorului prin gândurile, emoțiile, sentimentele, acțiunile, reacțiile voastre și așa mai departe. Prin manifestarea unei constante exprimări a Creatorului prin ființa voastră în realitatea voastră, voi vă dați voie să experimentați întruparea, dar, de fapt, voi nu rețineți energia în ființa voastră deoarece aceasta chiar și atunci când este vorba de o vibrație înaltă a luminii poate cauza stagnare și blocaje.

Pe măsură ce vă focalizați pe exprimarea aspectului divin al Creatorului în viața voastră de zi cu zi, începeți să vă împuterniciți pe voi înșivă, realitatea voastră și ființa spirituală sau aspectul Creator. Vă oferiți vouă înșivă oportunități pentru a vă conecta cu Creatorul, de a vă simți susținuți, iubiți și inspirați de lumina Creatorului. Prin focalizarea pe prezența Creatorului, voi vă împuterniciți propriul vostru adevăr. Dacă vă împuterniciți personalitatea, ego-ul sau caracterul, acest lucru vă poate da un fals sentiment de siguranță și susținere, însă atunci când vă împuterniciți adevărul, sufletul sau aspectul Creator, voi vă conectați cu adevărul care este întotdeauna prezent în toate, împuternicind, prin urmare, o temelie pentru o creștere și expansiune în continuare. Împuternicirea esenței voastre vă permite să acceptați susținerea în toate domeniile realității voastre.

Întruparea este exprimarea curentului continuu al Creatorului ceea ce împuternicește prezența Creatorului în voi și în jurul vostru, experimentând prin urmare un sentiment mai puternic de unitate cu Creatorul care poate fi simțit ca întrupare, deoarece întreaga voastră ființă se transformă în mod continuu.

Împuternicirea adevărului vostru, unitatea voastră cu Creatorul și focalizarea asupra experimentării Creatorului este esențială în acest moment pentru a vă accelera ascensiunea spirituală. Conștientizarea adevărului aduce împuternicire și înțelegeri care vă duc dincolo de iluzie, în claritate. Acesta este un timp al descoperirii, manifestării și integrării Creatorului și a exprimării Creatorului prin ființa voastră. Exprimarea Creatorului prin ființa voastră este vitală în acest moment, modul în care voi alegeți să-l exprimați pe Creator va da formă realității pe care o experimentați și realității create pe Pământ. Realitatea Pământului se află într-o poziție unică în care ea poate fi cu ușurință transformată și modificată. Aspectele realității Pământești care nu mai servesc omenirii pot fi cu ușurință eliminate și dizolvate în timp ce noile creații pot fi pur și simplu manifestate. Este ca și cum energia Pământului și a ființei voastre este extrem de maleabilă în acest moment, însemnând că prin alegerile voastre și exprimările divine care rezultă din adevărul Creatorului, voi puteți crea schimbări majore în vibrația Pământului și, prin urmare, în modul în care omenirea experimentează Pământul. Vreau, de asemenea, să vă fac conștienți de faptul că focalizarea pe iubire și pe exprimarea iubirii va păstra și proteja acest moment unic din punct de vedere energetic pe Pământ.

Datorită faptului că energia este extrem de maleabilă, voi aveți posibilitatea de a manifesta cu o mai mare viteză și perfecțiune, prin abilitatea de a vă influența în mod divin realitatea. Dacă vă conectați și vă focalizați pe energia Creatorului cu un mai mare devotament, atunci vă puteți influența în mod divin realitatea cu cea mai pură esență, voință divină, vindecare, trezire și perfecțiune a Creatorului. Prin urmare, realitatea și întreaga voastră ființă devin adevărata vibrație a Creatorului, astfel încât voi experimentați împuternicirea și întruparea. Pentru a vă ajuta în aducerea binecuvântărilor divine ale Creatorului în ființa și în realitatea voastră este benefic ca chakra celui de-al treilea ochi să fie activă și divin aliniată cu chakra inimii și cu sufletul. Unora dintre oamenii de pe Pământ li se poate părea că chakra celui de-al treilea lor ochi ar fi blocată sau inactivă, dar acest lucru adeseori nu este adevărat pentru că este nevoie ca pur și simplu chakra celui de-al treilea ochi să fie înțeleasă, să vă focalizați pe energiile ei în scopul de a construi experimentarea unei familiarități cu chakra celui de-al treilea ochi. Chakra celui de-al treilea ochi vă poate ajuta în aducerea unei înțelegeri clare, a exprimării și interpretării voinței divine, conștiința și lumina Creatorului. Ea poate fi un instrument de manifestare și proiecție în timp ce transmiteți din sufletul și inima voastră în chakra celui de-al treilea ochi. Chakra celui de-al treilea ochi crează amplificare și poate întrețese în mod divin energiile și intenția în formă, materie sau experiență pe Pământ, împuternicindu-vă astfel realitatea cu lumina Creatorului. Sunt câteva practici de bază pe care aș dori să le împărtășesc cu voi pentru a vă ajuta în împuternicirea voastră și a realității voastre cu Creatorul influențând divin, potrivit și în mod perfect ascensiunea și evoluția Pământului.

Prima practică este să vă imaginați, simțiți sau recunoașteți că există o sursă de lumină în chakra inimii voastre și care este sufletul, esența și adevărul vostru. Imaginați-vă că de fiecare dată când expirați încet, lumina sufletului vostru urcă din chakra inimii voastre în chakra gâtului și apoi în chakra celui de-al treilea ochi al vostru, în frunte, unde se odihnește. Puteți practica această tehnică cât de mult timp doriți, până când simțiți că chakra celui de-al treilea ochi este energizată, iar aceasta poate fi o experiență subtilă sau intensă și este unică pentru fiecare persoană. Ea are rolul de a construi o conexiune între suflet și chakra celui de-al treilea ochi precum și pentru a vă permite să vă familiarizați cu senzațiile chakrei celui de-al treilea ochi. Această practică vă poate acorda chakra celui de-al treilea ochi la suflet pentru a vă oferi claritate minții, viziuni spirituale și o mai bună interpretare a ghidării spirituale. Ea poate fi practică timp de mai multe zile și vă poate aduce sentimentul activării chakrei celui de-al treilea ochi atunci când pur și simplu dezvoltați o înțelegere a sau o familiaritate cu chakra celui de-al treilea ochi.

A doua practică, care este o continuare a celei dintâi, vă permite să vă împuterniciți realitatea fizică cu adevărul Creatorului. Ea constă în a-i cere sufletului vostru să proiecteze simboluri codificate energetic cu privire la ceea ce sufletul vostru dorește să manifeste pentru a fi de folos realității voastre curente. Sufletul vostru înțelege voința divină a Creatorului pentru realitatea voastră de pe Pământ și poate proiecta intenții, instrumente și o conștiință sau înțelepciune concentrată în chakra celui de-al treilea ochi al vostru pentru a aduce o înțelegere clară a sufletului vostru și a Creatorului precum și a susține manifestarea în realitatea voastră. Prin urmare, voi vă împuterniciți realitatea și ființa cu adevărul sufletului vostru care este adevărul Creatorului.

Începeți prin practicarea tehnicii de respirație de mai sus până când aveți senzația sau cunoașterea că chakra celui de-al treilea vostru ochi este energizată.

Apoi spuneți cu voce tare sau în mintea voastră,

”Sufletul meu este una cu și o expresie divină a Creatorului în mine. Afirm acordarea sufletului meu cu chakra celui de-al treilea ochi al meu; lumina sufletului meu, conștiința și iubirea curg cu ușurință în chakra celui de-al treilea ochi al meu. Îi cer sufletului meu să creeze din lumina sufletului meu simboluri energetice de lumină codificate care dețin conștiința și intenția energiilor, situațiilor, manifestărilor, înțelepciunii, clarității și a orice altceva ce va servi creșterii mele spirituale și împuternicirii mele în acest moment. Suflet preaiubit, te rog să transferi simbolurile energetice de lumină codificate în chakra celui de-al treilea ochi al meu astfel încât ele să poată fi energizate și să se manifeste cu perfecțiune în realitatea mea, oferindu-mi noi perspective și înțelegeri în procesul meu de ascensiune. Mulțumesc.”  

Imaginați-vă, simțiți sau recunoașteți că pe măsură ce lumina și energia curg din sufletul vostru în chakra celui de-al treilea ochi, simbolurile create de către sufletul vostru sunt încorporate în chakra celui de-al treilea vostru ochi și în timp ce continuați să vă focalizați în acest fel simbolurile vor fi energizate. Nu este nevoie să înțelegeți semnificația acestor simboluri, dacă puteți să le vizualizați s-ar putea să le puteți înregistra și lucrând cu ele să vă conectați mai deplin și să câștigați noi perspective.

Lăsați-vă sufletul și pe Creator să vă împuternicească realitatea prin instrumentul sacru care este chakra celui de-al treilea vostru ochi.

În împuternicire sacră,

Melchizedek


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.