sâmbătă, 6 mai 2017

Expresii ale Iubirii pentru Ascensiune


Preaiubiții Voștri Ghizi prin Natalie Glasson

Preaiubiții voștri ghizi doresc să vă prezinte comunicarea lor ca o conștiință de grup care are abilitatea de a împărtăși în mod personal cu voi.

În acest moment, în ființa voastră au loc multe activări; unele activări sunt ale unor energii vechi și sacre care ies la suprafață ca un șarpe auriu în voi pentru a vă oferi cunoaștere și înțelepciune, în timp ce alte activări sunt ca un izvor de apă curată ca cristalul care vă scaldă ființa pentru a vă aduce claritate și o viziune clară despre un prezent și viitor nou plin de lumină. Multe activări au loc în ființa voastră, adeseori fără ca voi să le înțelegeți sau conștientizați, dar pe zi ce trece vă veți da seama că fiecare zi este o zi și moment de activare, trezire și o formă de ascensiune. Energiile care se ancorează în Pământ în acest moment se vor construi cu o mai mare intensitate și s-ar să descoperiți că descreșteți odată cu tranzițiile în lumină, dar vă rog să rămâneți centrați, să rămâneți puternici în iubirea pe care o dețineți și să rămâneți împământați cât mai mult posibil. Acest lucru vă va fi de folos permițând ca procesul de transformare care este nevoie să aibă loc în ființa voastră să se formeze și să fie încheiat cu o perfecțiune divină.

Vă rugăm să nu vă dați voie să opuneți rezistență transformării luminii în care întreaga voastră ființă se îmbarcă în acest moment. Uneori s-ar putea să simțiți nesiguranță în legătură cu ceea ce se întâmplă și ceea ce este nevoie să dobândiți, s-ar putea chiar să simțiți că lumina vă îndepărtează de calea la care vă așteptați să o aveți, dar în acest moment vă cer să aveți încredere în propriile voastre energii, activări și în ghizii și ființele angelice care vă înconjoară. Întregul univers se adună să asiste la nașterea voastră în acest moment, nașterea voastră dintr-o ființă a separării și a fricii într-o ființă a unității, a unimii și a iubirii necondiționate. Fiecare ființă care se adună în univers experimentează același lucru la un anumit nivel și astfel conștiința lor este unită cu voi pentru a vă susține expansiunea și o mai mare conștientizare a adevărului.

Conștiința Universului și a Creatorului se îmbarcă într-o schimbare extraordinară care va schimba vibrațiile tuturor pe veșnicie astfel încât nu va exista nici o întoarcere la energiile vechi. Voi sunteți parte din această conștiință, transformare și schimbare, propria voastră renaștere în noile energii alimentează și se adaugă noii conștiințe care este creată în acest moment. Melchior, Logos Galactic.

Vă cerem ca în acest moment să vă dizolvați frica și să vă dați voie să fiți cea mai frumoasă ființă iubitoare care sunteți, lăsați ca iubirea să fie ghidarea și adevărul vostru, lăsați iubirea să fie sursa și creația voastră pentru că acest lucru vă va servi în actuala voastră ascensiune și transformare în lumină. Vă rugăm să permiteți ca unitatea să fie focalizarea voastră, să chemați vibrațiile unității să se întrepătrundă prin întreaga voastră ființă și realitate, lăsați ca unitatea să se accelereze prin și cu întregul univers al Creatorului. Acum este momentul ca noi toți să ne adunăm conștiința și esența pentru a exista în și ca iubire. Lăsați ca iubirea să fie creația voastră în acest moment și în fiecare moment prezent de-acum înainte. Buddha, Logos Planetar.

Suntem cu toții atât de entuziasmați pentru voi, Pământul și întregul Univers al Creatorului în acest moment, dorim ca voi să știți că totul este perfect și că ascensiunea se desfășoară cu intervenția divină. Voi pur și simplu experimentați o schimbare și o activare în ascensiunea divină, pe care ați așteptat să o experimentați de ceva vreme. Corpul și întreaga voastră ființă reacționează chiar acum la această schimbare adusă de ascensiune. S-ar putea să descoperiți că dorințele voastre, obiceiurile voastre, preferințele voastre se vor schimba pe măsură ce vă întrupați adevărul, pe măsură ce întrupați străvechile energii ale Creatorului și a Pământului precum și noua vibrație a Luminii care este creată acum în fiecare centru al chakrei inimii Creatorului pentru a fi transmisă tuturor, deoarece toată lumea este pregătită acum să primească noile vibrații ale Creatorului.

Vă rugăm să înțelegeți că ceva mult mai magnific se petrece prin faptul că Creatorul ascensionează, noi vibrații ale iubirii și compasiunii, păcii și unității se formează în sufletul Creatorului pentru a fi absorbite de către toate aspectele Creatorului, inclusiv de voi înșivă. Ascensiunea voastră și creșterea în conștiință pe Pământ și în planurile interioare sunt cele care au dus la manifestarea unei mai mari libertăți a luminii în Creator și vor trezi totul în acest moment. Dați-vă voie să vă scăldați în lumina care este împărtășită cu voi, de voi depinde să o acceptați, și sunteți divin de vrednici să o primiți, trezind toate aspectele Creatorului în voi. Este important să vă dați seama că, pe măsură ce Creatorul trezește noi vibrații de lumină în chakra inimii atotputernicului Creator, același lucru se va întâmpla și în ființa voastră. La urma urmei, voi sunteți Creatorul, așa că veți experimenta aceiași trezire a libertății și a iubirii în ființa voastră. Regatul Angelic.

Acesta este unul dintre motivele pentru care v-am cerut să vă focalizați asupra unității în toate domeniile realității voastre și asta pentru a vă putea uni mai deplin cu Creatorul și cu aspectele Creatorului în voi. Prin alinierea voastră veți experimenta schimbările divine ale Creatorului, nivelul cosmic și toate nivelele universului Creatorului în ființa voastră și în special în chakra inimii voastre. Cu toții experimentăm același lucru în acest moment și vom continua să experimentăm această schimbare a vibrației inimii și a conștiinței după 2012. Vă rog să știți că sunteți în siguranță în ascensiunea și în tranziția voastră în acest moment deoarece ea este concentrată pe crearea iubirii, iar voi sunteți pe deplin pregătiți acum să experimentați cu adevărat și să întrupați iubirea Creatorului. Arhanghelul Metatron.

Cu atât de multe schimbări și transformări care au loc în ființa voastră, veți proiecta în mod natural o lumină care este vibrantă și puternică pe și în Pământ, lucru care va permite ca multe manifestări ale luminii să aibă loc. Locurile energetice sacre de pe Pământ vor deține deja o vibrație a luminii mult mai înaltă și mai intensă în acest moment, dar existența voastră și proiectarea luminii din interiorul ființei voastre prin transformările naturale care au loc vor permite ca activările Pământului să aibă loc odată cu ridicarea energiei Creatoare/Kundalini a Mamei Pământ, ca un proces de trezire din chiar temeliile Pământului. Dacă sunteți conectați cu Pământul, veți simți creșterea acestei energii creatoare din și prin Mama Pământ curgând în ființa și în realitatea voastră, acordându-vă fin conexiunea cu Pământul. Contractul pe care voi l-ați făcut este să vă realizați ascensiunea împreună cu și susținând-o pe Mama Pământ, așa că este nevoie să vă susțineți reciproc în această trezire unică la adevărul momentului.

Mama Pământ vă va susține și vă va proteja energiile prin această tranziție a ascensiunii, dar este nevoie ca voi să rămâneți împământați și ancorați în Pământ, deoarece acest lucru va acționa ca o stabilitate și o temelie pentru ca voi să experimentați schimbările necesare în ființa voastră fără să ieșiți din centrul vostru. Puteți folosi diamantul meu violet pentru a vă împământa zilnic energiile. Imaginați-vă cum diamantul violet vă înconjoară, punctul cel mai de jos se află sub tălpile voastre, în timp ce respirați în Pământ și în picioarele voastre, diamantul vă ancorează mai adânc în Pământ pentru a crea cea mai pură și sacră conexiune cu Mama Pământ și, desigur, o acordare divină la Creator. În mod alternativ, simpla exprimare a iubirii din inima voastră către Mama Pământ vă va servi atât la împământare, experimentând creșterea energiei Creatoare, cât și un mai mare sentiment de unitate. Lady Portia.

Sunteți prețuiți și iubiți atât de mult în acest moment; sunteți incubați în iubirea Creatorului care vă înconjoară pentru ca adevărul vostru să se desfășoare în siguranță pentru că acum este momentul ca adevărul să prevaleze din interiorul ființei voastre și pe Pământ. Lăsați ca energiile Creatorului să vă hrănească întreaga ființă și toate nivelele. Să știți că fiecare moment al ascensiunii voastre începând de acum încolo este important, dar nimic nu poate fi forțat, fiind nevoie ca totul să se desfășoare cu răbdare, observație și o totală iubire necondiționată pentru voi înșivă. Vă rugăm să nu cereți prea mult de la voi înșivă în acest moment, doar să știți că ceva frumos și iubitor are loc în acest cel mai sacru timp. Inspirați pur și simplu iubirea Creatorului așa cum aceasta vă înconjoară, pentru a vă hrăni și transforma ființa. Ființele Celeste Albe.

Dorim ca voi să înțelegeți că tot acest proces al ascensiunii este o inițiere în încrederea în energiile Creatorului. Vouă și întregului univers al Creatorului vi se cere să aveți încredere în Creator mai mult ca oricând. Este necesar ca noi să nu fim de deplin conștienți de tot ceea ce se petrece în acest moment. Adevărul este că sunt atât de multe schimbări și activări care au loc în acest moment încât ar fi imposibil să vi le explicăm pe toate și ca voi să le înțelegeți în totalitate din perspectiva voastră fizică; dar nu este nevoie de nici o înțelegere pentru că voi cunoașteți adevărul a tot ceea ce se petrece în inima și sufletul vostru, care înțeleg totul. Creatorul și sufletul vostru vă cer ca restul ființei voastre, în special mintea voastră, să aibă pur și simplu încredere. Ne dăm seama că este dificil să aveți încredere când lucrurile par nesigure, iar voi nu știți ce se va întâmpla în ființa și în realitatea voastră, dar aceasta este o inițiere a puterii, curajului și a abilității de a vă preda energiei Creatorului în totală și absolută încredere. Odată cu trecerea prin această inițiere, veți dobândi o mai mare încredere în voi înșivă și o mai puternică conexiune cu Creatorul, ceea ce vă va fi de folos în următoarele etape ale ascensiunii. Permiteți-vă să vă cultivați cu o imensă iubire încrederea în voi înșivă și în Creator. Mama Maria.

Iubirea și binecuvântările noastre sunt cu voi în acest moment; suntem aici pentru a vă susține. Nu avem nici un fel de practici sau tehnici pe care să le împărtășim cu voi pentru că acum este pur și simplu un moment al acceptării și experimentării energiilor sacre cu conștiința, înțelegerea a tot ceea ce ați învățat și înțeles în trecut în timp ce toate acestea fuzionează într-o binecuvântată unitate în ființa voastră. Melchizedek, Logos Universal.

Vă iubim necondiționat,

Preaiubiții voștri ghizi.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.