joi, 11 mai 2017

Despre anturajul pe care îl avem fiecare dintre noi în călătoria pe Pământ



Câteva lucruri importante și chiar necesar de luat în considerare de către fiecare dintre noi. Este chiar extrem de important să știm cu ”cine ne însoțim” în călătoria noastră pe Pământ. Cum ne alegem anturajul, ce dorim de la acest anturaj, este el veșnic sau poate fi schimbat, și multe alte aspecte pe care Gabriel le pune într-o altă lumină.

G: ”În general vorbind, cei mai mulți oameni vor avea un grup de ființe care vor călători împreună cu ei. Nu l-ai numit tu anturajul persoanei?”

IB: ”Da, am făcut-o. Este un grup de ființe, cele mai multe fără corp fizic, care ghidează, învață, susține și alimentează persoana și alegerile sale de viață. Am văzut de mai multe ori că unii oameni au îngeri în anturajul lor, iar unii au în majoritate îngeri.”

G: ”Da, așa este. În felul acesta o persoană va deveni ca un far de lumină. Pentru un anumit motiv, și nu știu care este motivul, ei intră în câmpul atenției mele. Atunci când sunt în câmpul atenției mele, este ca și cum aș putea să-mi țin un ochi asupra lor tot timpul. Îi voi verifica mai des și mai atent, dar totul se desfășoară mai mult în fundal. Aceștia vor fi oamenii pe care tu îi numești ”responsabilitate/sarcină” sau cuvântul pe care l-ai folosit mai devreme, aș putea fi ca o dădacă pentru ei.”

IB: ”Eu nu sunt una dintre sarcinile/responsabilitățile tale? Ei bine … asta mă face să mă simt tristă. Eu am îngeri în anturajul meu? Și de ce tu nu?”

G: ”Din câte văd în anturajul tău nu sunt îngeri, nu este nici unul. Dar acum pot fi, dacă îmi dai voie.”

IB: ”Trebuie să-ți dau voie?”

G: ”Absolut, așa funcționează. Nimeni nu are în anturajul său o ființă căreia nu i-a dat voie să fie. Cererea poate veni de la o persoană, cerând ca o anumită ființă să facă parte din anturajul său sau ca o ființă cu o anumită abilitate să fie prezentă. Cererea poate veni de la o ființă care dorește să facă parte din sistemul de ghidare și susținere al unei anumite persoane. Când ambele părți sunt de acord, și acest lucru este făcut în mod mai mult inconștient de către persoană și pe deplin conștient de către ființă, este realizată o potrivire. Desigur, alăturările nu sunt permanente. Ele pot, și adeseori o fac, dura o viață, dar în majoritatea cazurilor ele durează doar câțiva ani. Uneori, doar ore.”
….

IB: ”Ai o limită în ceea ce privește numărul de oameni care pot fi în sarcina/responsabilitatea ta?”

G: ”Nu chiar. Nu există o limită în ceea ce privește conștientizarea cuiva sau capacitatea de a ține sub supraveghere. Cu excepția celor dictate de propriile noastre limitări setate pentru realitatea noastră, desigur.”

IB: ”Dacă alți oameni, după ce vor citi această carte, vor dori să faci parte din anturajul lor? Pot să-ți trimită o cerere să faci parte din anturajul lor?”

G: ”Da, cam așa funcționează lucrurile. Dar nu cu toată lumea va fi o potrivire perfectă, așa că apelul se va adresa întregii mele specii și îngerul cel mai compatibil, sau cel care are cele mai bune abilități de care persoana are nevoie, va ieși în față pentru a fi examinat și luat în considerare.”

IB: ”Și putem cere să avem mai mult de un înger în anturajul nostru?”

G: ”Da, nu există limite ale dimensiunii unui anturaj sau a tipului de ființe care îl compun. Ceea ce vreau să-i avertizez pe cei care caută în mod activ mai mulți membri care să facă parte din anturajul lor, este să fie conștienți de faptul că sunt multe ființe care pretind că doresc bunăstarea persoanei, dar sunt de fapt ființe de o vibrație joasă care piratează nevoia sau cererea de ajutor și ghidare deturnând-o în propria lor preamărire și agendă.”

IB: ”Cum ne asigurăm că acest lucru nu se întâmplă?”

G:”Asigurați-vă de faptul că afirmați ca numai ființele de lumină de o înaltă frecvență care au în adâncul inimii cea mai înaltă fericire și împlinire de viață a voastră se pot apropia de voi. Și de fapt, acum că suntem la acest subiect, este bine ca întotdeauna să vă epurați anturajul în mod regulat în ceea ce privește compatibilitatea vibrațională.”

IB: ”Cât de regulat și cum se face acest lucru?”

G: ”O dată pe an sau cel puțin de fiecare dată când simțiți că vă schimbați direcția în viață. Modul în care să o faceți este să vă chemați anturajul, puteți face acest lucru într-o stare de conștiință modificată sau de contemplare și să-i scanați rezonanța. Pe oricine simțiți depărtat sau de o vibrație joasă mulțumiți-i pentru serviciu și cereți-i să plece.”
……

G: ”Nimeni nu poate salva pe altcineva de frecvența sa vibrațională scăzută. Puteți vedea acest lucru într-un mod foarte grăitor cu oamenii dependenți. Dependentul nu va înceta să consume substanța de care este dependent până când nu decide singur că a fost destul și decide să se oprească. Orice altceva, solicitarea ajutorului și faptul de a le cere altora să-i salveze, sunt doar căi în a-i face pe aceștia să le întărească dependența și co-dependența.”
……

Cum pot ajunge ființele mai jos vibraționale în anturajul cuiva?

G: ”Nu fiecare persoană de pe planetă urmărește să-și crească vibrația. Cel puțin nu au făcut-o întreaga lor viață. Timp de câțiva ani poate că s-au bucurat de experiențe de viață jos vibraționale. Pentru a avea aceste experiențe, aceste persoane au nevoie de ghizi care să le arate cum să aibă acele experiențe jos vibraționale. Un alt mod este de a crede că toate ființele ultra-dimensionale, sau fiecare persoană care a trecut dincolo, devine brusc înalt vibrațională și vrea ceea ce este pentru binele cel mai înalt al persoanei (în anturajul căreia vrea să intre). Nu este așa. Acesta este motivul pentru care este important să revizuiți și epurați un anturaj în mod regulat. Uneori întregul grup este în aliniere și de o frecvență vibrațională înaltă. Uneori persoana poate dori să devină un surfer profesionist, să devină programator de calculator. Atunci această persoană va fi nevoie să-și revizuiască anturajul și să-l reasambleze pentru a-i reflecta noua sa pasiune în viață.”

Extras din Interviu cu un Înger de Inelia Benz

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.