marți, 16 mai 2017

Despre Acest Timp de Haos


Maria Magdalena prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni,
Sunt Maria Magdalena și sunt aici în mijlocul vostru. Aș vrea să vă ating pe fiecare dintre voi și să vă sărut blând pe obraz. Îmi sunteți atât de dragi. Vă iubesc.

Văd curajul și tăria voastră. Vă costă destul de mult să fiți aici pe Pământ, în această vibrație, unde frica și violența dau adeseori tonul. Sunt acum multe informații care frecvent devin disponibile în știrile din mass media voastră și care vă solicită atenția. Tot ceea ce este vechi și întunecat, care a fost reprimat și ținut ascuns iese acum la suprafață. Tehnologia modernă joacă un rol în asta, pentru că ea ajută la a face lucrurile mult mai transparente în societatea voastră. Mai multe informații decât oricând sunt acum difuzate și multe motive și practici întunecate sunt expuse, părând că ar exista o intensificare a răului, a întunericului.

Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă de fapt este că lucrurile ies la iveală, devenind acum mai vizibile ca oricând înainte, pentru că pe Pământ au loc acum imense procese de transformare. Ceea ce este expus în lumină sunt vechile straturi ale abuzului de putere, tiraniei, fricii și disperării. Și acesta este un lucru bun, pentru că pasul făcut către o mai mare transparență, dă posibilitatea de a acționa diferit. Conștientizarea vine înaintea schimbării, așa se întâmplă întotdeauna.

Aceasta este faza conștientizării prin care omenirea și Pământul trec acum la nivel global. Procesul care are loc în fiecare dintre voi, individual – ieșirea la suprafață a vechilor straturi de frică, furie și durere – are loc și la nivel colectiv pe scară largă. Vestea bună este că lumea este pregătită pentru asta. Este nevoie de spațiu pentru a permite lucrurilor vechi și ascunse să iasă la suprafață și asta se întâmplă acum.

Conștiința s-a schimbat deja; este mult mai deschisă spre adevăr și sinceritate. Simțiți acest lucru adânc în voi. Simțiți un flux de conștiință care este focalizat pe deschidere și transparență, pe căutarea adevărului și pe denunțarea nedreptății și a inechității. Acest flux de conștiință există în lume, așa că conectați-vă cu acel flux al adevărului.

Acesta este fluxul conștiinței în care sufletul vostru dorește să intre, pentru că sufletul vostru dorește să contribuie la dezvăluirea a și mai mult adevăr. Acesta este un impuls puternic în sufletul vostru pentru a susține transformarea conștiinței, dar în mintea voastră există și multă confuzie, pentru că a susține transformarea conștiinței înseamnă o serie de lucruri. Primul este că este nevoie să pășiți afară din vechi și să deveniți pe deplin sinceri și cinstiți în ceea ce privește propriile voastre sentimente și motivații; cu alte cuvinte, să învățați să fiți transparenți cu și față de voi înșivă. Pentru că numai în acest fel puteți fi un exemplu pentru alții.

Vă aflați pe calea personală a sufletului vostru pentru a vă transforma într-un lucrător în lumină sau lucrător în conștiință. Deveniți învățători în măsura în care pășiți afară din vechiul de care mai sunteți legați încă. Totuși, acesta este un pas care vă poate inspira frică și singurătate, cel puțin temporar. Recunoașteți-vă dorința de adevăr și dorința de a ajuta la schimbarea acestei lumi; dorința voastră pentru un nou Pământ în armonie cu natura; dorința voastră pentru o lume plină de oameni care pot râde și crește din nou, și fiți autentici, liberi de fricile și tirania trecutului.

Dorința voastră pentru toate acestea este foarte profundă; este visul vostru, idealul vostru. Simțiți cum vă face această dorință să fiți diferiți prin aceea că aveți un picior – cel al sufletului vostru – dincolo deja de ordinea stabilită. Pentru un moment identificați-vă complet cu acea parte a voastră, revoluționară; cel care vede și vrea să aducă ceea ce este întunecat și reprimat în lumina conștiinței; cel care vrea să ajute la nașterea noului și acesta sunteți voi! În timp ce deveniți tot mai mult această persoană, treceți printr-un profund proces interior de eliberare de frici, de vechile constrângeri și acesta este procesul vostru interior. Respectați-vă propriul vostru curaj și hotărârea!

Mulți dintre voi sunteți confuzi în legătură cu situația în care se află lumea acum. Lumea este în haos și viața emoțională a oamenilor de pe Pământ este, în cea mai mare parte, haotică. Toată lumea caută și din cauza numărului mare de schimbări și a masivei cantități de informații disponibile, oamenii simt acum mult mai bine care sunt posibilitățile lor, cum se pot dezvolta și cum suferă și ce le cauzează suferința.

Totul este mult mai conștient. Înainte de a putea exista armonie și pace interioară, neliniștea și durerea devin mai mari. Și acesta este rezultatul faptului de a deveni conștient; nu mai puteți ascunde aceste lucruri. Vedeți acea durere și din toată inima doriți să o ușurați în ceilalți. Dar în același timp, pentru că aveți atât de multă durere în voi înșivă, sunteți confuzi cu privire la cine sunteți, unde vă aflați sau unde vă duce calea voastră.

Acum imaginați-vă că priviți Pământul și oamenii de pe el ca pe un glob mare. Voi stați în afara lui și vă uitați la el ca la o sferă gigantică cu o mulțime de energii. Este multă căutare pe Pământ și este și multă durere. Uitați-vă la culorile acelei sfere. Vedeți cum ele curg și se mișcă și nu numai cele ale haosului, ci și cele care duc către inovare. Priviți și simțiți ce face globul, dar în același timp știți că puteți sta în afara lui; că puteți fi detașați de el.

Acum faceți un pas în spate și mutați-vă conștiința departe de glob și către voi înșivă. V-ați uitat cu atenție la Pământ, la energia omenirii. Acum focalizați-vă în totalitate atenția pe voi înșivă și vedeți-vă ca pe o formă de energie, nu ca pe o ființă umană, ci ca pe o aparență energetică.

Uitați-vă la inima voastră. Simțiți cum durerea și suferința omenirii v-au atins. Simțiți-vă compasiunea, dorința voastră pentru lumină. Poate că puteți vedea acest lucru mult mai clar, în special oamenii de care vă pasă în viața voastră de zi cu zi pentru că vă doriți atât de mult ca ei să aibă lumină, iubire și vindecare. Vedeți ce-i fac toate acestea inimii voastre. Vi se strânge inima? Atunci când simțiți durerea unei alte persoane sunteți conectați printr-o coardă energetică cu acea persoană care conține energii întunecate, așa că suferiți împreună cu ea. Nu vă faceți mai mari pe voi înșivă, nu vă ridicați deasupra lor, voi intrați în pielea acelei persoane și suferiți împreună cu ea. Cu toate acestea, în același timp vă simțiți neputincioși să schimbați ceva.

Uitați-vă la energiile pe care le purtați din lumea exterioară și care nu sunt ale voastre, dar care vă îngreunează inima. Lăsați ca acel flux de energie să ia forma unei culori întunecate sau a unui sentiment de greutate și vedeți cum arată sau unde se manifestă în aura sau corpul vostru.

Apoi mai faceți un pas în spate. Dați drumul acelei corzi energetice, acelui canal de compasiune care vă stoarce făcându-vă mai mic și vă face să dați prea mult. Faceți un pas în spate și tăiați acea coardă. Dacă vi se pare că este prea greu să o faceți, imaginați-vă că sunt alături de voi și că eu vă invit să faceți acest lucru. Luați-mă de mână și vedeți în ochii mei că este bine și că ar trebui să-i dați drumul. Acum este timpul vostru! Lăsați ca energiile cenușii, întunecate să curgă din voi și în schimb să vă învăluiți în lumină. Acea lumină este pur și simplu acolo, nu trebuie să o creați, este a voastră: este lumina pe care voi ați suprimat-o. Dați-vă voie să fiți complet învăluiți de acea lumină, indiferent ce culoare ia.

Acum sunteți chiar mai departe de Pământ și de alți oameni. Beți din energia sufletului vostru, partea din voi care observă și supraveghează, cea care face lucrurile transparente. Dați-vă voie să fiți în totalitate hrăniți de acea energie, din creștet până în tălpi și simțiți cum aura voastră este ca un ou închis, o formă ovală care este impermeabilă la suprafața sa.

Reîncărcați-vă și simțiți cum sunteți pe deplin îndreptățiți să vă hrăniți în acest fel. Întoarceți-vă acasă la voi înșivă și dați drumul la orice altceva. Sunteți în măsură să respirați și să vă simțiți inspirația originală din nou. Sunteți născuți ca să experimentați bucuria. Simțiți din nou acea bucurie originară, eliberați de toată greutatea și dați-vă voie să faceți asta.

Sunteți derutați și uneori sunteți implicați în suferința de pe Pământ, încât uitați cine sunteți. Voi sunteți reprezentanții noii energii pe Pământ, mai ales atunci când sunteți complet acasă în voi înșivă, când vă simțiți acasă în propriile voastre granițe. Atunci știți cum să vă descurcați cu limitările voastre. Voi radiați noul în forma sa optimă și nu este nimic de schimbat.

Prin a fi în totalitate voi înșivă, voi radiați o nouă conștiință care nu poate ajuta, ci atinge alți oameni. Cei care sunt pregătiți sunt atinși de către voi fără ca voi să trebuiască să ieșiți din granițele voastre, fără să vă epuizați pe voi înșivă sau să vă străduiți din greu, sau să vă bateți cu durerea și suferința altora. Nu aceasta este calea noului.

Acum imaginați-vă că acest ou energetic, în care vă simțiți în siguranță și lumină, plutește ușor înapoi spre Pământ. Pe măsură ce Pământul se apropie, vă simțiți ușori și transparenți, iar voi știți că vibrațiile Pământului și fricile care trăiesc acolo nu vă pot afecta. Vedeți acele frici în fața voastră ca pe niște vibrații cenușii care curg fără nici un efort în jurul oului vostru pentru că nu pot intra înăuntru. Vă țineți strâns de propria voastră energie – plinătatea voastră concentrată – și vă simțiți susținuți de către mine, de sufletul vostru, de tot ceea ce este bun, luminos și plin de bucurie. Vi se îngăduie să fiți aici din miezul vostru cel mai profund, care este lumină și bucurie, vast și frumos, și liber.

Imaginați-vă că acum coborâți pe Pământ. Stați într-un corp pământean cu ambele picioare ferm așezate pe pământ. Mai întâi stați într-un loc din natură cu picioarele goale în iarbă, sau pe o plajă, sau oriunde alegeți voi și aduceți totul cu voi: sufletul vostru, tăria voastră interioară, reziliența voastră, intuițiile voastre. Acordați-vă voi înșivă la această planetă, la Pământ. Simțiți cum vă vede ea atunci când stați în propria voastră putere. Îi simțiți entuziasmul? Ea vă va susține, vă va da rădăcini, vă va împuternici.

Acum imaginați-vă că vă plimbați în inima unui oraș. Este haos acolo. Nu este numai fizic ocupată – cu oameni, mașini, zgomot – dar este o energie acolo care este mai agitată, mai haotică. Toate acele sentimente, emoții și stări de spirit ale oamenilor se rotesc în jurul vostru și este foarte puțin din lumea naturală care să ofere calm și echilibru. Totuși, voi stați acolo în oul vostru făcut din energie luminoasă, propria voastră energie.

Imaginați-vă asta: stați în mijlocul unei străzi, sau pe trotuar, și vă acordați timp ca să chiar stați acolo. În mijlocul tuturor acestor concretizări ale orașului, voi sunteți conștienți de Mama Pământ pentru că și ea este acolo cu voi. Ca urmare a prezenței ei, voi deveniți conștienți de inimile tuturor oamenilor care se află acolo. Printre toate emoțiile superficiale – confuzie, grabă, nerăbdare – în fiecare om bate o inimă. Rămâneți neatinși de toate acele energii amestecate care sunt ca niște talazuri în jurul vostru; concentrați-vă în schimb pe acele inimi.

Vă simțiți stând cu picioarele ferm ancorate, că există un spațiu invizibil în jurul vostru. Chiar și atunci când oamenii vin în apropierea voastră, acel spațiu este acolo. Simțiți-vă ferm împământați. Sunteți conectați cu toți acești oameni, dar nu trebuie să vă faceți griji. Simțiți promisiunea care există în fiecare inimă. Simțiți că în inima fiecărei ființe umane este dorință și o căutare a adevărului, a luminii, deși uneori adevărul este găsit numai prin tot felul de căi întortocheate. Cu toate acestea, asta face parte din calea umană.

Simțiți enorma putere și anduranță din oameni și vedeți cum există o logică în fiecare cale unică: o direcție, un scop. Aveți încredere în inimile lor. Nu le tăgăduiți întortochelile și întoarcerile căii lor, nu încercați să le îndreptați calea, asta nu-i treaba voastră. Treaba voastră este ca pur și simplu să le atingeți inima prin prezența și conștientizarea voastră, iar voi faceți acest lucru prin simplu fapt de a fi prezenți acolo.

Imaginați-vă că stați în mijlocul străzii și că simțiți în inima voastră o intenție blândă de a atinge inimile tuturor acelor oameni cu o mângâiere, cu o atingere delicată și asta este totul. Cu acest gest voi pur și simplu spuneți ”Te văd” și rămâneți tăcuți în propria voastră energie, stați în câmpul vostru propriu în timp ce vă mențineți conexiunea cu pântecele, picioarele și tălpile voastre și vă simțiți liberi.

Asta este ”munca” voastră: să fiți diferiți, dar să fiți încă în mijlocul lumii; să ajutați, dar să nu vă pierdeți pe voi înșivă în durerea și suferința altora; să oferiți din inima voastră. Pe de o parte, voi pășiți în afara societății, dar pe de altă parte, voi vă conectați cu ea din inimă, și făcând acest lucru, vă împliniți scopul sufletului vostru și asta este cea mai dragă dorință a voastră.

În acest fel voi contribuiți la o lume diferită, mai bună, dar vă eliberați și pe voi înșivă de vechi; vă eliberați de ceea ce v-a ținut înlănțuiți în frică. Ori de câte ori stați pe această cale, vă cer să vă respectați pe voi înșivă, să aveți curajul să vă retrageți în adâncul vostru înșivă în mod regulat. Vă cer ca momentan să dați drumul la tot ceea ce vă leagă de orice altceva și să experimentați frumusețea și puterea sufletului vostru. De acolo, puteți face un alt pas în lume știind că nu aveți atât de multe de făcut. Este vorba, de fapt, despre a fi profund acasă în voi înșivă, despre respectarea energiei propriului vostru suflet, și de a curge de acolo cu fluxul vieții.

Vă salut pe toți cu cel mai profund respect. Simțiți admirația mea pentru voi toți. Voi sunteți învățătorii noului timp. Vă mulțumesc foarte mult.

© Pamela Kribbe



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.