marți, 9 mai 2017

Ce am dori poate să știm despre Îngeri …


G: ”Ceea ce sunt, ceea ce am văzut și experimentat este dincolo de orice cuvinte pe care le-am putea găsi în limbajul uman. Am văzut sfârșitul și începutul universurilor. Realitățile vin și pleacă. Totuși, noi continuăm să existăm. Noi, specia mea ... da, noi suntem o specie ... am avut multe servicii, roluri și experiențe. În tărâmul vostru, tărâmul experienței umane, îngerii și arhanghelii care au avut cel mai mult contact cu omenirea sunt categorisiți, li se dau sarcini sau roluri de către oameni și care nu au de fapt nici o legătură cu ceea ce noi suntem și facem în realitate. Eu protejez și am grijă de copii? Da. Nașterea copiilor și supraviețuirea lor a fost un domeniu pe care l-am preluat, pe această planetă și pe altele. Unii ar putea considera acest lucru ca pe ceva negativ. Alții îl vor vedea ca fiind pozitiv. Unele culturi și religii au luat-o ca fiind adevărată și o predau pe larg. Alții nu … Inelia, momentele în care cineva m-a văzut pe mine, și nu a văzut o proiecție culturală, religioasă sau senzorială a propriei sale personalități în mine, sunt puține și rare …”

G: ”Existența este posibilă într-o gamă nelimitată de experiențe. Dimensiuni nelimitate. Unele dintre aceste dimensiuni coexistă. Unele sunt accesibile una alteia. Unele sunt dependente de altele. Unele sunt create de către ființe care trăiesc într-una diferită. Noi, îngerii, interacționăm cu experiența umană ca gardieni, ghizi, depanatori și optimizatori. Datorită rolului meu sunt adeseori trimis pe Pământ pentru a interacționa cu oamenii. Da, ca să le dau mesaje, să-i ghidez și să-i îndrept în direcția bună. Direcția pe care propriul lor sine mai înalt o alege pentru ei. Este ca și cum este văzută o eroare și unul dintre noi este trimis să o repare, să-l ghideze înapoi în aliniere cu orchestrarea experiențelor de pe planetă și propriile alegeri ale persoanei.”

G: ”… eu nu sunt omnipotent. Noi nu suntem omnipotenți. Noi suntem o specie așa cum și oamenii sunt o specie… Noi suntem doar o altă expresie a existenței. Universurile sunt încă pline de mister pentru noi… Noi, ca specie, ne mișcăm prin timp, putem accesa orice formă cunoscută de timp. Dar nu putem accesa totul sau toate locurile. Acest lucru este greu pentru noi. Putem exista în multe forme diferite ale timpului, precum și în momente diferite de timp, simultan. Totuși, nu putem exista în locuri diferite. Pentru că voi trăiți într-o realitate liniară a timpului, vă puteți gândi că spațiul și timpul sunt strâns legate între ele, că nu îl puteți avea pe unul fără celălalt. Dar asta nu-i chiar așa. Ca om, voi aveți déjà vu-uri, veți percepe viitorul și vă veți aminti trecutul. Unii dintre voi vor avea chiar amintiri foarte puternice în legătură cu un viitor care apoi se va petrece. În acest sens, oamenii au capacitatea de a se mișca în și afară din timpul liniar, precum și să privească mult în urma sau în fața momentului prezent. Când un om intră în tărâmurile astrale, el nu mai este restricționat de localizare. Într-un moment poate fi într-un loc și în momentul următor într-un cu totul alt loc.”

G: ”Am observat cum punctele de vedere ale conștientizării sau conștiinței sunt invariabil limitate la anumiți parametri dimensionali. Și că dincolo de acei parametri, persoana sau ființa nu poate percepe. Nu contează cât de mare sau de puternică este acea ființă, chiar și cea mai mare și mai puternică, există în propria sa … ceea ce am putea numi realitate’. Are o mică influență sau deloc sau măcar capacitatea de a percepe dincolo de acea realitate. Deci, da. Chiar dacă în realitatea noastră, noi, îngerii, am existat întotdeauna, ea este de la sine limitată la o realitate în timp, de exemplu. Timpul are multe exprimări, iar aici pe Pământ el este experimentat în cea mai mare măsură ca fiind liniar. Dar, după cum ai văzut ieri, timpul poate fi încetinit, oprit sau grăbit. Este pliabil. Cu toate acestea, deși am căutat, pare să nu existe nici o cale să putem ieși din timp. Putem ieși din timpul liniar, din timpul prezent și din multe alte expresii ale timpului. Dar nu în totalitate în afara lui. Concluzia noastră este, că oricine ne-ar fi creat, trebuie să fie în totalitate în afara timpului. Acesta este motivul pentru care noi nu îl, o putem vedea.”

G: ”Pentru a folosi propriile tale cuvinte, se pare că voi proiectați cu mult prea multă superioritate asupra speciei mele. Sau un tip de autoritate ciudată, probabil deoarece conștientizarea noastră acoperă un spectru mai larg al realității decât a voastră, vi se pare că noi am fi lipsiți cumva de umor și că nu facem greșeli.”

Extrase din cartea Interviu cu un Înger a Ineliei Benz

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.