miercuri, 3 mai 2017

Aspecte ale Sinelui


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson

Eu, Melchizedek, vă scald în binecuvântări abundente de la nivelul Universal și vă cer ca în acest moment să-mi permiteți să vă conectez energiile cu lumina Universală. Lumina Universală reprezentată de o culoare aurie deține un volum imens de lumină Christică. În timp ce eu vă conectez energiile cu lumina Universală, aș vrea să vă conectez la Sinele vostru Universal și la Sinele Christic pentru a vă ajuta să întrupați aceste energii.

Sinele vostru Universal este voi ca Maestru Ascensionat; deoarece tot timpul este simultan, vă puteți conecta la toate nivelele diferite ale creșterii voastre la orice moment dat. Atunci când vă conectați la sinele vostru Universal, veți fi în măsură să vă înțelegeți pe voi înșivă mult mai deplin, deoarece un mare volum de lumină curge în ființa voastră aducându-vă cunoaștere Universală și învățături pe care să le ancorați în realitatea voastră curentă. Sinele vostru Universal se îmbarcă pe o frumoasă cale de ascensiune la nivel Universal. Noi putem înțelege nivelul Universal al energiei Creatorului ca pe un nivel de educație într-o școală fizică pe Pământ. Sinele vostru Universal poate să vă ajute acum în ancorarea Sinelui vostru Christic care este corpul vostru de lumină pe deplin format, care radiază iubire pură și activă. Sinele Universal vă poate curăța ființa de poverile fizice sau înfrânările fizice care în mod fals sau nenecesar vă mențin vibrația energetică la o viteză lentă. Sinele vostru Universal deține abilitatea de a ancora un mare volum și experimentare a iubirii Creatorului în chakra inimii voastre creând în același timp căi pentru ca voi să exprimați iubirea Creatorului vostru astfel încât să ajute la vindecarea și trezirea voastră înșivă și a celorlalți.

De asemenea, vreau să vă fac conștienți de Lumina Strălucitoare Universală a Luminozității care poate fi ancorată în ființa voastră. Această energie deține o vibrație înaltă a luminii Universale, care strălucește în mod constant pentru a vă crește vibrația energetică și a spori luminozitatea luminii voastre. Atunci când cereți un stâlp de Lumină Strălucitoare Universală a Luminozității, puteți experimenta cum această lumină lucrează prin întreaga voastră ființă deoarece strălucirea crează o oscilație care curăță, întinerește și vă împuternicește propria lumină. Îi puteți cere Sinelui vostru Universal să vă aducă un astfel de stâlp sau puteți să apelați la energiile mele, energiile Melchizedek, ca să vă ajute. Experimentarea Luminii Strălucitoare Universale a Luminozității este minunată pentru energizarea și fuzionarea corpurilor voastre energetice și poate avea un efect pozitiv asupra minții.

Dacă doriți să vă conectați cu Sinele vostru Universal sau cu Sinele vostru Christic, puteți apela la energiile mele în timp ce vă focalizați pe deschiderea chakrei inimii voastre pentru a primi un volum mai mare de lumină. Mențineți apoi intenția de a vă conecta cu Sinele vostru Universal sau Sinele Christic în timp ce inspirați și expirați prin chakra inimii voastre. Pe măsură ce conexiunea este realizată vă puteți întoarce atenția către chakra voastră coroană și să observați lumina care curge în cascadă prin chakra voastră coloană și în chakra inimii voastre deschise pentru a fi distribuită în întreaga voastră ființă. Apoi, Sinele vostru Universal și Sinele Christic vor lua o formă de lumină în ființa voastră, creând un corp de lumină. Apoi îmi puteți cere mie, Melchizedek, să ancorez acest corp de lumină în corpul vostru fizic, corpul eteric, corpul emoțional, corpul mental și corpul spiritual. Acesta este un proces extrem de puternic; vă puteți conecta apoi cu aspectul vostru pe care l-ați ancorat prin puterea gândurilor, întâmpinând cu bucurie și invitând această energie să fuzioneze cu întreaga voastră ființă și să împărtășească orice ghidare sau înțelepciune.

Este important să înțelegeți că sunt multe aspecte ale voastre înșivă pe care le puteți chema să se integreze în existența și realitatea voastră curentă și făcând acest lucru vă întăriți conexiunea cu energia voastră și cu Creatorul. Sufletul vostru poate simți adeseori realitatea separării deoarece sunt atât de multe forme ale energiei voastre de la un capăt la altul al spațiului și timpului. Atunci când ancorați diferite aspecte ale voastre înșivă în ființa voastră, voi dizolvați realitatea separării, adunând înțelepciune și realizându-vă puterea. Cu o energie pe care o realizați sau o ancorați, fie că este energia voastră din trecut sau din viitor, obțineți o unitate care permite o mai profundă conectare cu și înțelegere a Creatorului. Este important să fiți conștienți de faptul că în mod constant sunt multe aspecte ale ființei voastre care așteaptă să fuzioneze cu energia voastră în realitatea voastră curentă; acest lucru datorită faptului că sufletul vostru trimite în mod continuu chemarea la unitate și unime, precum și o mai mare experimentare a iubirii necondiționate a Creatorului.

În planurile interioare, în multe ashramuri de învățare și înțelegere, maeștrii predau procesul chemării aspectelor sinelui în existența de lumină curentă, acesta este un valoros proces de ascensiune. Numai aspectele pozitive ale voastre ar trebui ancorate pentru a alimenta vibrația voastră iubitoare, dar uneori aspectele voastre dețin tipare karmice care trebuie văzute și dizolvate, așa că ele se ancorează în ființa voastră pentru a vă face conștienți de prezența tiparului în realitatea voastră curentă, permițând eliberarea.

M-am simțit împuternicit să vorbesc cu voi despre diferitele aspecte energetice ale ființei voastre și cum este necesară integrarea, dar am fost inspirat să vorbesc cu voi și despre modul în care vă percepeți energia și ființa. În momentul în care ne focalizăm pe a deveni adevărul nostru, este important să înțelegem cine suntem cu adevărat. Doresc ca mai întâi să vă atrag atenția asupra unui cuvânt pe care îl folosiți frecvent și adeseori fără să vă gândiți prea mult. Cuvântul este ”eu”. Dacă ar fi să observăm un instantaneu din viața cuiva de pe Pământ, vom vedea probabil folosit cuvântul eu.

Eu am nevoie de mâncare, eu trebuie să prind autobuzul, eu sunt atât de obosit, nu știu tu, dar eu. Cuvântul eu este folosit să descrie vorbitorul și când observăm pe cineva folosind acest cuvânt știm că acea persoană vorbește despre ea însăși, dar dați-vă voie să vă gândiți un moment ce înseamnă acest cuvânt, despre cine vorbiți atunci când spuneți eu.

Ce înseamnă ”eu” pentru voi?

Există multe semnificații ale lui eu, dar cred că este important acum ca voi personal să înțelegeți despre cine vorbiți atunci când spuneți eu. Puteți determina dacă vorbiți despre corpul vostru fizic, sufletul vostru, intuiția voastră, corpul vostru emoțional, mintea voastră sau întregul vostru sine. Atunci când observăm energia sau aspectul nostru, ne referim la faptul că este interesant să observăm că există uneori o discrepanță în ceea ce se spune. Dacă credeți că eu se referă la sufletul vostru și apoi spuneți, Eu am nevoie de niște ciocolată, este adevărat acest lucru? Are sufletul vostru nevoie de ciocolată? Este doar un obicei sau vorbiți despre un alt aspect al ființei voastre? Îmi dau seama că acest lucru poate suna savant, ca și cum v-aș face să vă pierdeți timpul, dar atunci când începeți să vă acordați timp pentru a analiza folosirea cuvântului eu, atunci puteți începe cu adevărat să descoperiți multe adevăruri și să discreditați multe credințe false. Mulți dintre voi sunteți atât de inconștienți în folosirea cuvântului eu și este totuși un cuvânt folosit pentru a vă reprezenta întreaga și măreața voastră ființă. Când începeți să înțelegeți care este pentru voi semnificația din spatele acestui cuvânt, veți începe să vă înțelegeți pe voi înșivă mult mai deplin.

Dacă credeți că eu este sufletul vostru, poate că veți descoperi că modul în care vorbiți începe să se schimbe deoarece dorințele sufletului vostru sunt cele care apar în prim plan. Este ceva comun că veți începe să recunoașteți că în momente diferite se manifestă aspecte diferite ale ființei voastre. Atunci când corpul vostru este flămând, veți recunoaște eu-l ca fiind corpul vostru, când sufletul vostru are nevoie de pace, s-ar putea să recunoașteți eu-l ca fiind vocea sufletului vostru. Aveți atât de multe aspecte ale ființei voastre care vă vorbesc simultan, dar pe măsură ce vă urmați calea spirituală întreaga voastră ființă începe să vibreze la unison și vă veți da seama că eu cuprinde întreaga voastră ființă unită.

Vă cer ca doar să observați modul în care folosiți acest cuvânt și întrebându-vă pe voi înșivă dacă ceea ce spuneți este adevărat, veți începe să înțelegeți sensul cuvântului în viața voastră de zi cu zi și veți începe să dizolvați obiceiurile false, aducând o mai mare înțelegere a voastră înșivă și a adevărului.

Mulți dintre voi, atunci când spuneți Eu sunt (numele) înțelegeți semnificația la ceea ce spuneți, dar acum este momentul să integrați această semnificație în întreaga voastră realitate, recunoscându-vă pe voi înșivă ca fiind Creatorul, înțelegând că numele vostru este o reprezentare vibrațională a energiei voastre și a întregii voastre ființe. Acest lucru înseamnă că numele vostru, deși nu vă poate schimba viața, evoluează energetic în mod constant în sunetul său vibrațional și în semnificația sa, devenind mai abundent în lumina și iubirea Creatorului.

Întotdeauna cu iubire și respect,

Eu sunt Melchizedek



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.